BAIKAL TEAM έγραψε:Μια πολύ ωραια εξορμηση σημερα σε καινουργιο τοπο...τα τρυγονάκια εκαναν την εμφανιση τους και πραγματικα το χαρηκα...2 στο χερι...1 χαμενο γιατι αναστηθηκε ενώ ηταν στο εδαφος και δεν μπορουσα να του ριξω λογο των θερμοκηπίων απέναντι μου...και αλλα 3-4 που μου εκαναν ντου αλλα πηγαν ατουφεκιστα...
BAIKAL TEAM έγραψε:Μια πολύ ωραια εξορμηση σημερα σε καινουργιο τοπο...τα τρυγονάκια εκαναν την εμφανιση τους και πραγματικα το χαρηκα...2 στο χερι...1 χαμενο γιατι αναστηθηκε ενώ ηταν στο εδαφος και δεν μπορουσα να του ριξω λογο των θερμοκηπίων απέναντι μου...και αλλα 3-4 που μου εκαναν ντου αλλα πηγαν ατουφεκιστα...
Ευχομαι καλο και ασφαλες κυνηγι παιδες....οπου να ναι παιρνω το δρομο για το ραντεβου σε περιοχη με αστατο καιρο......και που ξερεις.....καμια φορα εκει που δεν το περιμενεις......αβυσσος η ψυχη της
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!