ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από Laurona »

BAIKAL TEAM έγραψε:Μια πολύ ωραια εξορμηση σημερα σε καινουργιο τοπο...τα τρυγονάκια εκαναν την εμφανιση τους και πραγματικα το χαρηκα...2 στο χερι...1 χαμενο γιατι αναστηθηκε ενώ ηταν στο εδαφος και δεν μπορουσα να του ριξω λογο των θερμοκηπίων απέναντι μου...και αλλα 3-4 που μου εκαναν ντου αλλα πηγαν ατουφεκιστα...

@Χρυσανθε μου εισαι μανα φιλε...οντως μαλλον φετος γινονται μπασίματα πιο γρηγορα!!!

Εικόνα
;) ;)
Μπραβο φιλε μου.
Τιποτε δεν ειναι τυχαιο :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Πρωτη εξορμηση κ Λεμεσο για τρυγωνια ειδα 1 στις 8:15 π μακρυα..ειμαστε αμαρτωλοι
nicosmBERETTA
Full Member

Δημοσίευση από nicosmBERETTA »

Φαίνεται φίλε οτι εσείς στη Λεμεσό είσαστε για τρίγωνα αντί για τρυγόνια :lol: :lol: :lol:
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Πανοραματος..;;;
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Laurona έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Μια πολύ ωραια εξορμηση σημερα σε καινουργιο τοπο...τα τρυγονάκια εκαναν την εμφανιση τους και πραγματικα το χαρηκα...2 στο χερι...1 χαμενο γιατι αναστηθηκε ενώ ηταν στο εδαφος και δεν μπορουσα να του ριξω λογο των θερμοκηπίων απέναντι μου...και αλλα 3-4 που μου εκαναν ντου αλλα πηγαν ατουφεκιστα...

@Χρυσανθε μου εισαι μανα φιλε...οντως μαλλον φετος γινονται μπασίματα πιο γρηγορα!!!

Εικόνα
;) ;)
Μπραβο φιλε μου.

Εισαι μανα λεμε!!!!βαρμου τζαι καμμια εφτζι να κερδισει το λοττο μου που εν παιζω!!!! :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ευχομαι καλο και ασφαλες κυνηγι παιδες....οπου να ναι παιρνω το δρομο για το ραντεβου σε περιοχη με αστατο καιρο......και που ξερεις.....καμια φορα εκει που δεν το περιμενεις......αβυσσος η ψυχη της ;) ;) ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Σολωνα Εκαλομαθες να ξοκιλεις που το σαββατο την νύκτα για το κυνήγι και ηντα ξέρω η παντοφλα που ναν πεσει ενναν σιδερενια ;) :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Laurona έγραψε:

Εικόνα
;) ;)
Μπραβο φιλε μου.

Εισαι μανα λεμε!!!!βαρμου τζαι καμμια εφτζι να κερδισει το λοττο μου που εν παιζω!!!! :lol:

BAIKAL TEAM ME ΟΠΛΟ LAURONA ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Οι παλιες αγαπες δεν λησμονιουνται :D

Hunting is passion......
Passion is point......
athosvoskarides
Full Member

Δημοσίευση από athosvoskarides »

Πραγματι οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται

Εικόνα

Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”