ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από sotiris!129 »

cynergy έγραψε: Λισσιαρουι θελεις τα ολα δικα σου! :D φυσικα οταν κρατας το beretta δεν υπαρχει φοβος (χιούμορ)
παμπολες φορες εχω αναφερει πως κυνηγω σε επιτρεπομενες περιοχες με - κατοικημενες δε ...
την Κυριακη που μας περασε αλαξα 2 περιοχες προινο - απογευματηνο και καταναλωσα 10-15 ευρο βενζινη !
δεν διερωτήθηκες ποτε τι ειναι το 129 στο τελος του nickname μου , γιατι ειμαι μονος μου σε αυτες τες περιοχες και πως αυτες οι περιοχες αν και εξω απο σπιτια αρα με ευκολη προσβαση εχουν τοσο θηραμα ? :geek:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

sotiris!129 έγραψε:
cynergy έγραψε: Λισσιαρουι θελεις τα ολα δικα σου! :D φυσικα οταν κρατας το beretta δεν υπαρχει φοβος (χιούμορ)
παμπολες φορες εχω αναφερει πως κυνηγω σε επιτρεπομενες περιοχες με - κατοικημενες δε ...
την Κυριακη που μας περασε αλαξα 2 περιοχες προινο - απογευματηνο και καταναλωσα 10-15 ευρο βενζινη !
δεν διερωτήθηκες ποτε τι ειναι το 129 στο τελος του nickname μου , γιατι ειμαι μονος μου σε αυτες τες περιοχες και πως αυτες οι περιοχες αν και εξω απο σπιτια αρα με ευκολη προσβαση εχουν τοσο θηραμα ? :geek:
Φιλε Σωτηρη σε επικροτώ για το τρόπο που κυνηγας κατι παρόμοιο κυνηγι κανω και εγω σε κοντινα μέρη με καθόλου ή ελαχιστους κυνηγούς στο βεληνεκες μου χεχεχε
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

sotiris!129 έγραψε:
'petros' έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:εγω επαιξα γνωστο Αθλητικογραφο του Αντ1 πρωτη κυριακη της φασσας το 2009 :?
εκοπικαν τα ποθκια μου 2 σκαγια ενα πανω που το φριδι και ενα κατω που το ματι !
ο καιμενος ειπε μονο ενα ΑΟΥ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ !!! ηταν ζε σκοτεινα βαρτου ριγανι ετρεμαν τα σιερκα μου ουλη μερα μετα εν εκαταφερνα να πατισω την σκανδαλη !
Τωρα εκαταλαβα γιατι ο πατερας σου δεν ερχετε μαζι σου και οχι γιατι δεν τον περνεις εσυ :lol: :lol: :lol: ;)
δεν μπορω να δω ανθρωπο στες περιοχες "μου" επομιζω τον , ξαναεπομιζω τον ...
ακομα και τον Rai μερικες φορες ... ειδικα οταν σκεφτομαι οτι κανει τον σταυρο του με το δεξι χερι ! :roll:
Ελπίζω να είναι αστείο αυτό , και αν ναι δεν ακούγεται κάλο . :|
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

cynergy έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Φιλε Σωτηρη σε επικροτώ για το τρόπο που κυνηγας κατι παρόμοιο κυνηγι κανω και εγω σε κοντινα μέρη με καθόλου ή ελαχιστους κυνηγούς στο βεληνεκες μου χεχεχε
ο Hitler αυτοκτονησε στης 30/4 ... !!! :roll:
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Άλλοι λένε ότι έζησε και πέθανε από γερατειά κάπου στην Αμερική .
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Επεξεργασία προφίλ sotiris!129

Σημειώστε ότι οι πληροφορίες που εισάγετε εδώ μπορούν να αναγνωσθούν από όλα τα μέλη. Να είστε προσεκτικοί με τις προσωπικές πληροφορίες που προσθέτετε. Τα πεδία που φέρουν το χαρακτηριστικό * πρέπει να συμπληρωθούν.

Γενέθλια:
Εισάγοντας το έτος γεννήσεως σας θα εμφανίζεται η ηλικία σας την ημέρα γενεθλίων σας.
Ημέρα:30 Μήνας:4 Χρόνος:1987
φιλε Αthos νομιζεις πτωμα δεν βρεθηκε ποτε :ugeek:
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Το ίδιο και του Μπιν Λατεν
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

cynergy έγραψε:Το ίδιο και του Μπιν Λατεν
αυτος ειναι copas εγω το εκανα πρωτος :lol: !
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

DSC_0213-1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Sergios έγραψε:
DSC_0213-1.jpg
Σεργιε φωναξε και το Γιωργο Κοκκινο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”