Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Laurona »

Κυριε Σολωνα εμενα προτιμα τες καστανοξανθες παντως.
Οι σιδερενιες εν του αρεσκουν.
Ειναι πολυ ψυχρες λαλει.Προτιμα αυτες που του '' ξεσηκωνουν'' το μερακκι :D
Οτι θωρεις ειναι αληθινον.Μονος του εποζαρεν , μονος του την επιασεν και κραταν την οπως την θωρεις και αν μπορω ας μην παρω σπιτι θηραμα και εν κομμενη η ποινη μου :lol:
Η μανα του εν φαινεται στην φωτο αλλα φωναζει..''εννα μου γεμωσετε τους τοπους φτεραααα¨" :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Δαμε εν με την φιλεναδα του :lol:
Εχει την πολλα αυατηρα.Ειπε της κατσε καθετε.Εν και συκωνει κουβεντα.
2 χρονων ο μιτσης, 2 μηνων η φιλη του :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Δυνατός παίχτης
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

Laurona έγραψε:Κυριε Σολωνα εμενα προτιμα τες καστανοξανθες παντως.
Οτι θωρεις ειναι αληθινον.Μονος του εποζαρεν , μονος του την επιασεν και κραταν την οπως την θωρεις και αν μπορω ας μην παρω σπιτι θηραμα και εν κομμενη η ποινη μου :lol:
Η μανα του εν φαινεται στην φωτο αλλα φωναζει..''εννα μου γεμωσετε τους τοπους φτεραααα¨" :lol:
Μαγκας με τα ολα του :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Laurona έγραψε:Κυριε Σολωνα εμενα προτιμα τες καστανοξανθες παντως.
ΦΙΛΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΓΙΟΚΚΑΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ;) ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΦΙΛΕ :P

ΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ..ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,ΨΙΧΑΛΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :P

ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4.00(ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ)ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΠΑ ΤΙΣ <<ΕΞΥΠΝΕΣ>>ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ;)
ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΗΣ 2.00-3.00 ΠΥΚΝΟΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ:P
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,ΨΙΧΑΛΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :P

ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4.00(ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ)ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΠΑ ΤΙΣ <<ΕΞΥΠΝΕΣ>>ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ;)
ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΗΣ 2.00-3.00 ΠΥΚΝΟΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200 :o

Εκτός από το μεγάλο κοπάδι οι υπόλοιπες προσπάθησαν να κατέβουν για φαί 8-)

Κάθε λλίον εμουρμουρμούσα της παρέας "έτες φασσάκκες πάλε ρε!" όσπου τζιαί είπαν μου πως εν θα με ξαναπάρουν στες τζιήκλες :lol: :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ :(
ΤΕΛΙΚΑ 1 ΦΑΣΣΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΩΣ ΤΕΣ 11 ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΕΙΡΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥΡΑ ΛΛΙΕΣ ΣΙΕΠΕΘΚΙΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΜΕΛΑΧΧΟΛΗΣΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ .......... :D ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΓΛΙΓΛΙ ΜΟΥ :) :x :mrgreen: :arrow: :cry: :o :shock: :oops: :ugeek: :) :geek: :D :P :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
ΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

MARIOSE έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,ΨΙΧΑΛΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :P

Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200 :o

Εκτός από το μεγάλο κοπάδι οι υπόλοιπες προσπάθησαν να κατέβουν για φαί 8-)

Κάθε λλίον εμουρμουρμούσα της παρέας "έτες φασσάκκες πάλε ρε!" όσπου τζιαί είπαν μου πως εν θα με ξαναπάρουν στες τζιήκλες :lol: :lol:
Ε..ΜΕΝ ΣΟΥΞΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΑΙΞΕΤΕ?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ :(
ΤΕΛΙΚΑ 1 ΦΑΣΣΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΩΣ ΤΕΣ 11 ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΕΙΡΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥΡΑ ΛΛΙΕΣ ΣΙΕΠΕΘΚΙΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΜΕΛΑΧΧΟΛΗΣΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ .......... :D ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΓΛΙΓΛΙ ΜΟΥ :) :x :mrgreen: :arrow: :cry: :o :shock: :oops: :ugeek: :) :geek: :D :P :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
ΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!! :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”