admin έγραψε:Εμένα ρε κοπέλια κατά που τον συγκόφκω εν δύσπειρος ενα θα κάμνει για φάσσες αλλά ο παπάς του αύριο θα πάει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα παραδοσιακό τόπο για φάσσες έχω καλό προαίσθημα για αύριο τώρα να δούμε
ΕΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΙ ΤΟΥΤΟ ΕΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ....ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕ....ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥ ΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ?ΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ ΜΕΤΑ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Η δική μου η κόρη πάντος ακολουθεί δυναμικά..στο σκοπευτήριο φκάλει μου δίσκους τζαι κοντεύκουν της οι μεγαλύτεροι για να της δείξουν τάχα τι να κάμει.Στο 2-3 pull καταλάβουν ότι εν η δουλειά της. Στο τζηνί άμα της πεις κάτσε, γίνεται ένα με το χώμα ......τζαι ο μιτσικουρής κατά πόδας!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Να μας ζησουν ολους παιδια να εν καλα τα μωρα μας και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες.1)για το κοντακκι αν του το φερω παστα μετρα του εν θα μεινει κοντακκι εβαστουσα τες καννες του ρε φιλε εν το κουμπουσα πανω του ...η μανα του ηταν πουπανω μας " αλεξη το μωρο..αλεξη το μωρο και τα μαθκια σου εν να σε σκοτωσω πουρουπουρου...ε κανει ολαν μουρμουρκο ειμαι μαννος?λαμνε μες στην κουζκνα σου τζιε αεις μας εμας...οκ λαλει μου...ποψε παραγγειλε για να φαεις":)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Φιλε Σολωνα οταν ο παπας του νοιωθει ο ιδιος του ετοιμος θα το καμει ελπιζω μονο να ειμαστε καλα μεχρι τοτε και να εχει ακομα πολλες "κυριες των αιθερων":)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Φιλε Σολωνα οταν ο παπας του νοιωθει ο ιδιος του ετοιμος θα το καμει ελπιζω μονο να ειμαστε καλα μεχρι τοτε και να εχει ακομα πολλες "κυριες των αιθερων":)