Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Prestige 8
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Γειά σας κοπελια..
Μακράν η χειρότερη εξόρμηση της φετινής περιόδου για μένα χθες.
Τα πουλιά στις περιοχές που εξορμω, πραγματικά ήταν ανυπαρκτα.
Ελπίζουμε σε καλύτερες συνθήκες για τις τελευταίες εξορμήσεις που απομένουν.
Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Μακράν η χειρότερη εξόρμηση της φετινής περιόδου για μένα χθες.
Τα πουλιά στις περιοχές που εξορμω, πραγματικά ήταν ανυπαρκτα.
Ελπίζουμε σε καλύτερες συνθήκες για τις τελευταίες εξορμήσεις που απομένουν.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Παντου Μαριε μου ε τραγωδια μεν φοασαι...2 ευκαιριες ειχα και επιασα και τις 2 αλλα τη μια επια μου την ο ποταμος δυστηχως...1 επιασε και ο σύντροφος στη φεξη...εγω εκοψα το παπαγαλο κατά τις 4 παρα

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
και η φωτογραφια....

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Prestige 8
- Full Member
Ωραίος Λεωνίδα.BAIKAL TEAM έγραψε:και η φωτογραφια....
Χθες ήταν μέρα της μιας ή της καμιας από τι φαίνεται..
Το καλό σου παίζεις και τζικλες εσύ, έτσι κάτι έγινε.[emoji1]
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Πρωι Μαριε μου ε γεματο τσιλκαριεσ οποταν δεν εχει νοημα να καμνω εγω ησυχια...φασσα παιζω παντα μετα τις 12 όταν καθαριζει ο τοπος...αλλα πραγματικα μιλω σας αν εστεκα τοσες φορες σε ποστα που βλεπω ότι είναι γραμμες για τσικλες θα επαιζα πανω από 200 χωρις υπερβολή...ειμαι τελια ξεκομμένος από τις ελιες και παλε παιζω 6-10 πουλια κάθε φορα...και ποφυσημα δεν ριχνω περιμενοντας τις φασσες που είναι δεντρομενες...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Prestige 8
- Full Member
Το άσχημο της υπόθεσης όταν έχουμε καλή τζικλοχρονια, εν τούτο φίλε μου. [emoji12]BAIKAL TEAM έγραψε:Πρωι Μαριε μου ε γεματο τσιλκαριεσ οποταν δεν εχει νοημα να καμνω εγω ησυχια...φασσα παιζω παντα μετα τις 12 όταν καθαριζει ο τοπος...αλλα πραγματικα μιλω σας αν εστεκα τοσες φορες σε ποστα που βλεπω ότι είναι γραμμες για τσικλες θα επαιζα πανω από 200 χωρις υπερβολή...ειμαι τελια ξεκομμένος από τις ελιες και παλε παιζω 6-10 πουλια κάθε φορα...και ποφυσημα δεν ριχνω περιμενοντας τις φασσες που είναι δεντρομενες...
- canastas
- Full Member
Περιπου το ίδιο και με εμενα φιλε Λεωνιδά μια ευκαιρία το πρωι που πηγε χαμενη και στο παρα τσακ πριν να σφυρισει η ληξη κατα τες 4 καρπώθηκα 1. αναμενουμε για την κυριακη παλεBAIKAL TEAM έγραψε:Παντου Μαριε μου ε τραγωδια μεν φοασαι...2 ευκαιριες ειχα και επιασα και τις 2 αλλα τη μια επια μου την ο ποταμος δυστηχως...1 επιασε και ο σύντροφος στη φεξη...εγω εκοψα το παπαγαλο κατά τις 4 παρα
THE BEST THERE IS
- MARIOSE
Λεβέντες αύριο έχω ραντεβού μαζί τους κατά τις 10. Αν δεν έρτουν δεν έχει κανένα πρόβλημα, το κρασούι μας με κανένα μεζέ θα το έχουμε. 

- Chris B725
- Full Member
Λεωνίδα έχω απορία, τις τζίκλες πέζεις τες με τα φυσίγγια της φάσσας ή αλλάσεις φυσίγγια;BAIKAL TEAM έγραψε:Παντου Μαριε μου ε τραγωδια μεν φοασαι...2 ευκαιριες ειχα και επιασα και τις 2 αλλα τη μια επια μου την ο ποταμος δυστηχως...1 επιασε και ο σύντροφος στη φεξη...εγω εκοψα το παπαγαλο κατά τις 4 παρα
I`d rather be hunting !!!
- MARIOSE
Κρις εν έσιει βίντεο σήμερα?