Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος συνονόματε 8-)
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

MARIOSE έγραψε:Μια γενική παρατήρηση φίλε canastas είναι ότι άμα είναι η μέρα τέτοια που δεν κάνουν τα φυσίγγια έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα. Να χάσω ένα πουλί, άτε 2 θα το αντέξω αλλά να βλέπω πολλά πουλιά να χάνονται είναι κρίμα...
φίλε Μάριε επρεπε να εχω στην τσάντα μου 7-8 πουλιά και έφυγα με 1... εγω παντος δεν αντεξα αύριο εκλεισα ραντεβου σε ψυχολογο :ugeek: :ugeek:
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Εγώ έχω μια απορία όλα αυτά τα χρόνια που κάνω το συγκεκριμένο κυνήγι.

Γιατί πάντα όταν o καιρός είναι δύσκολος για τα φυσίγγια, στις συγκεκριμένες εξορμήσεις πετυχαίνεις τα πουλιά??

Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε canastas επήα τζιαί εγώ πολλές φορές, εν γίνεται τίποτε :lol:

Μάριε είσαι μες το μυαλό μου, το ίδιο πράμα έχω απορία. Κάποτε λέω όμως ότι ίσως για να νευριάσω επειδή δεν κάμνουν τα φυσίγγια θα πρέπει να έχει αρκετά πουλιά διαφορετικά με 2-3 αστοχίες/ξυφτερίσματα δεν πολυασχολούμαστε και το ξεχνάμε. Οι ιδιογομωτές ίσως να έχουν κάτι παραπάνω να πουν σε τούτο τον τομέα.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

MARIOSE έγραψε:Φίλε canastas επήα τζιαί εγώ πολλές φορές, εν γίνεται τίποτε [emoji38]

Μάριε είσαι μες το μυαλό μου, το ίδιο πράμα έχω απορία. Κάποτε λέω όμως ότι ίσως για να νευριάσω επειδή δεν κάμνουν τα φυσίγγια θα πρέπει να έχει αρκετά πουλιά διαφορετικά με 2-3 αστοχίες/ξυφτερίσματα δεν πολυασχολούμαστε και το ξεχνάμε. Οι ιδιογομωτές ίσως να έχουν κάτι παραπάνω να πουν σε τούτο τον τομέα.
Εγώ συνονοματε μου νομίζω ότι το συγκεκριμένο πουλί έχει 6, μπορεί και 7 αίσθηση, γεννήθηκε απλά για να μας πελλανει ακόμα παραπάνω!![emoji27] [emoji27]

Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

MARIOSE έγραψε:Καλημέρα λεβέντες, χτες πήρα το αίμα μου πίσω. Πρωινό στις τζιήκλες στα χαμηλά, μέχρι να βγει ο ήλιος για να μπορέσουμε να βγούμε στα ψηλά με ασφάλεια.

Με αρκετή υπομονή, σωστή τακτική αλλά και λίγη τύχη πήραμε 6 πουλιά και μείναμε υπέρ-ευχαριστημένοι. Πλήρης απογοήτευση από τα φυσίγγια σε σημείο που αφήσαμε 2-3 πουλιά εντός βολής να φύγουν άπαιχτα γιατί νιώθαμε αβέβαιοι με τα φυσίγγια... Δοκιμάσαμε percorso caccia, speciale palombe & Mygra, τίποτε... τη μια φάσσα χρειάστηκε να την τρέξει ο σύντροφος στο άλλο βουνό και να την ξαναπαίξει ακόμα 2 φορές! Μια από τις δικές μου (20 μέτρα βολή) και ενώ ήταν πολύ καλά κτυπημένη την πήρε το μάτι μου να γέρνει 100 μέτρα κάτω από μενά στη διπλανή λαξιά. Πήγα εκεί που την υπολόγισα και την βρήκα σέκκα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν κτύπησα ένα πουλί στα 10 μέτρα από εμένα, δεν έμεινε φτερό πάνω της και ενώ γύρισα να παίξω άλλο πουλί την είδα να περνά από μπροστά μου σαν και αναστήθηκε :shock: ! Όπως την έβλεπα παλαβωμένος στα 50 μέτρα έππεσε όπως την μάππα! Ακόμα μια περίπτωση όταν ο σύντροφος κτύπησε ένα πουλί σε κανονική απόσταση και ενώ νεκατώθηκε για να πέσει ξαφνικά συνέχισε να πετά σαν να και δεν συνέβαινε τίποτε...

Γενικά η εξόρμηση ήταν υπέροχη αν και ο αρχηγός έλειπε, αναμένουμε νέα συνάντηση με τα φασσάκια την Τετάρτη. Τούτη τη φορά θα πάρω μαζί μου όλο το φυσιγγιοστάσιο μου :lol:

ΥΓ: Γείτο μου είσαι ωραίος! ;)
Καλημέρα! Μάριε κάτι κοινό θα έχουν αυτά τα τρία φυσίγγια! ;)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα παίδες,

Τάσο το μόνο που σκέφτηκα είναι η πυρίτιδα και είδα ότι η percorso και η speciale palombe της nsi είναι σχεδόν το ίδιο φυσίγγιο με tecna πυρίτιδα. Οι mygra είναι με F2 πυρίτιδα. Τώρα που το ανάλυσα στο μυαλό μου τα περισσότερα ξυφτερίσματα τα είχα με τις 2 πρώτες...

Αύριο αν όλα πάνε καλά θα τις περιμένω σε άλλο πόστο με άλλα φυσίγγια (. Αν μου κάμουν το χατήρι 1-2 φορές μέχρι να έρτω δουλειά θα είμαι τρισευτυχισμένος :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Γειτο μου εχει καιρο που οι Percorso φερονται περιεργα και σε προειδοποιησα...εγω τις αλλαξα με πρασινες και ασπρες της Victory....Canastas φιλε μου δεν ξερω σε ποια πιστονια αναφερεσαι αφου κάθε χρονο βλέπουμε και αλλα...εγω ε τα φετινα που επιασα όχι τα περσινα b&p...

Την Κυριακη ειχα ένα ατύχημα και επεσα στον ποταμο στις 630 το πρωι...οποταν χαθηκε η μερα μου...εφαα το πρωινο ολο στο car μεχρι να στεγνωσω και μετα επειδή εδωκε μου πιτζαμα και αδιαβροχο ο σύντροφος λογο της υγρασίας που κρατουσε το αδιαβροχο αντεξα μεχρι τις 3 χωρις να μπορεσω να καμω κατι....ευτυχως ηρθαμε πισω ζωντανοι...

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

φιλε KINIGOSS ναι τα ξυλα εβαψα τα εγω μαυρα φιλε μου...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γείτο μου ελπίζω να είναο όλα καλά με το πέσιμο σου, υγεία πάνω από όλα λεβέντη μου!

Με προσοχή όσοι θα εξορμήσουν αύριο και θα παν ψηλά, και εύχομαι σε όλους πολλές συναντήσεις με τα μάτια της. ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”