ε Στεφανε φετος στην ζικλα να σε παρω μαζι μου ποφυσημα να σου δειξω κατι !Breda Pegaso έγραψε:Εγω θα διαφωνησω σχετικα με τα τσιοκ. Φυσικα εξαρταται και απο τη συμπεριφορα του καθε οπλου, απο τη περιοχη και τον τροπο που κυνηγα που κυνηγα ο καθε ενας.
Θα πω κατι που ειναι χιλιοειπωμενο. "Τα ανοικτα τσοκ γεμιζουν τη τσαντα και τα στενα την ξαλαφρωνουν!"
Ο κυλινδρος ***** μεχρι τα 20 - 25 μετρα εχει πολυ καλη κατανομη και νομιζω επιβαλλεται για την πρωτη καννη. Ατε για πρωτη καννη ενα βελτιωμενο κυλινδρο ****. ΕΙναι τυχαιο που καποιοι κυνηγοι κυνηγουν με οπλο skeet και εχουν φοβερα αποτελεσματα σε ολα τα κυνηγια;
Kαι με τα συγχρονα φυσιγγια εχεις πολλες επιλογες και για κοντα και μακρια.
Αλλα το πιο σημαντικο ειναι η ψυχολογια που δινει ενα τσιοκαρισμα στον κυνηγο. Δηλαδη που και με το 5 τσιοκ να πεφτει φασσα στα 35 μετρα, μονο και μονο που σκεφτεται οτι εχει 5 τσιοκ και δεν πιανει μακρια κλπ κλπ...θα τη χασει. Βαλει 3-2 μεσα και ανεβαινει ψυχολογια του.
Παντος εγω που χρησιμοποιω το 5 τσιοκ με το καταλληλο φυσιγγι πεζει και αρκετα μακρια.
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- sotiris!129
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Breda Pegaso
Οτι πεζεις καλα δεν σημενει οτι πρεπει να βαλεις 3-1.
Τζιαμε τζι αν ειναι αχρειαστο το κλειστο...καταστρεφεις το θηραμα που ερκεται στα 10-15 μετρα....

Τζιαμε τζι αν ειναι αχρειαστο το κλειστο...καταστρεφεις το θηραμα που ερκεται στα 10-15 μετρα....
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- sotiris!129
βαλε ενα χαρτονι στα 15 μετρα, ακομα καλητερα βαρτο στα 10 μετρα !Breda Pegaso έγραψε:Οτι πεζεις καλα δεν σημενει οτι πρεπει να βαλεις 3-1.![]()
οχι μετριμενο με τα ποδια αλλα με μετρο και παιξε με το *** να δεις πως αποκλειεται να καταστρεψεις θηραμα οσο κεντρο και να το παιξεις που και παλε δεν θα ειναι η ιδια η ντουφεκια σου σε κινουμενο στοχο οπως ηταν στο χαρτονι !
δεν λεω φετος εκαταστρεψα μερικες ζικλες αλλα αυτες τες επαιζα βολη σκεετ στα 3-5 μετρα που με οτι chock και να τες επαιζα παλε θα διαλιουνταν αφου σε τετεια αποσταση ολα τα chock εχουν την ιδια μορφη πυκνοτητα !
το *** αναλογα με το ποστο και την αποσταση της βολης που εχεις κατα νου να κανεις θα βαλεις μια χαρτουτσια διασπορας η πιστονι
- Breda Pegaso
Επαιξα πολλες φορες...
Το 4 μου μπορει και να ειναι πιο κλειστο που το 3 σου!
Επεταξα μια φασσα βολη στα 15 μετρα με 4 τσιοκ προκτες...
Οκ εσενα το οπλο σου λογικα βγαζει πιο ανοικτες κατανομες και για αυτο σου φαινονται πολυ αδυνατα τα ανοικτα τσιοκς.
Το 4 μου μπορει και να ειναι πιο κλειστο που το 3 σου!
Επεταξα μια φασσα βολη στα 15 μετρα με 4 τσιοκ προκτες...
Οκ εσενα το οπλο σου λογικα βγαζει πιο ανοικτες κατανομες και για αυτο σου φαινονται πολυ αδυνατα τα ανοικτα τσιοκς.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Γιατρός
- Full Member
Μην συγχύζετε τα τσιοκ με το πόσο καλός κυνηγός είσαι όπως και την κάρπωση με το πόσο αστέρι είσαι
(βλέπε τσαμπιά)
Ταπεινή μου άποψη

Ταπεινή μου άποψη
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- sotiris!129
δεν ξερω κατα ποσο εχουν αποκληση τα τσιοκ απο εταιρεια σε εταιρεια αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως με ενα ***** και μια χαρτουτσια διασπορας μια βολη στα 30 μετρα θα φενεται ακραια! γιατι εκει ειναι που χρειαζεσαι πραγματικα τα chock σε βολες περαν τον 20 μετρων που ειναι η παραπανω βολες καποιου κυνηγου !
πρην απο τα 15 με οτι τσιοκ και να παιξεις η διαφορες θα ειναι ελαχιστες στην κατανομη !
ε Γιατρε αφιστο τσαμπι με τες κοτες και θυμισμε τι χαρτουτσιες ηταν ζινες που μου εδοσες περσυ στην ζικλα !
πρην απο τα 15 με οτι τσιοκ και να παιξεις η διαφορες θα ειναι ελαχιστες στην κατανομη !
ε Γιατρε αφιστο τσαμπι με τες κοτες και θυμισμε τι χαρτουτσιες ηταν ζινες που μου εδοσες περσυ στην ζικλα !
- Sergios
Το θέμα είναι οτι στα 50 μέτρα αμαν εν κόψει το φυσίγγιο με κλειστό τσοκ ο πυρήνας της ντουφεκιας εν πολλά πιο γεμάτος αρα εχο παραπάνω σκάγια και δύναμη να καλυψω την αδυναμία της χαρτουτσιας στα κοντινά μπορείς να χρησιμοποιείσεις ταππαBreda Pegaso έγραψε:Οτι πεζεις καλα δεν σημενει οτι πρεπει να βαλεις 3-1.![]()
Και απο την άλλη όπως έμαθε ο καθένας απο μικρός νομίζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sergios την 21 Αύγ 2013, 09:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γιατρός
- Full Member
Αμάναμου τι μου θύμισες ...sotiris!129 έγραψε:δεν ξερω κατα ποσο εχουν αποκληση τα τσιοκ απο εταιρεια σε εταιρεια αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως με ενα ***** και μια χαρτουτσια διασπορας μια βολη στα 30 μετρα θα φενεται ακραια! γιατι εκει ειναι που χρειαζεσαι πραγματικα τα chock σε βολες περαν τον 20 μετρων που ειναι η παραπανω βολες καποιου κυνηγου !
Β&P mygra tordo 33 1/2gr 11 νο? 9?
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Breda Pegaso
Τα 50 μετρα δεν με ενδιαφερουν! Ωστα 30-35 ειμαι ευχαριστημενοςSergios έγραψε:Το θέμα είναι οτι στα 50 μέτρα αμαν εν κόψει το φυσίγγιο με κλειστό τσοκ ο πυρήνας της ντουφεκιας εν πολλά πιο γεμάτος αρα εχο παραπάνω σκάγια και δύναμη να καλυψω την αδυναμία της χαρτουτσιας στα κοντινά μπορείς να χρησιμοποιείσεις ταππαBreda Pegaso έγραψε:Οτι πεζεις καλα δεν σημενει οτι πρεπει να βαλεις 3-1.![]()
Και απο την άλλη όπως έμαθε ο καθένας απο μικρός νομίζω

Επισης αν ενα μεσος κυνηγος συρει σε 10 φασσες των 50 μετρων με full τσιοκ ποσες θα πιασει???
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- sotiris!129
9 !!! ζινες επαιζα τες το απογευμα ... οπου θελει ας ηταν !Γιατρός έγραψε:Αμάναμου τι μου θύμισες ...sotiris!129 έγραψε:δεν ξερω κατα ποσο εχουν αποκληση τα τσιοκ απο εταιρεια σε εταιρεια αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως με ενα ***** και μια χαρτουτσια διασπορας μια βολη στα 30 μετρα θα φενεται ακραια! γιατι εκει ειναι που χρειαζεσαι πραγματικα τα chock σε βολες περαν τον 20 μετρων που ειναι η παραπανω βολες καποιου κυνηγου !
Β&P mygra tordo 33 1/2gr 11 νο? 9?
εν τες μπλε τες skeet που εθελα να μου πεις

με ζινες εν που επαιζα τες τελευταιες εξωρμησης ! με *** στα 10 μετρα μαχιμουμ βολη σχεδον δεν καταστρεψα ουτε 1 ζικλα και ποσοστο επιτυχιας περαν του 9/10
ομως η ιδια χαρτουτσια με το ιδιο τσιοκ το απογευμα που η βολες ηταν στα 20+ μετρα με το ιδιο τσιοκ ειχαν επιτυχια 5/10 ...
εβαζα τες Mygra και αμεσως το αποτελεσμα ξαναανεβενε στο 9/10 !
Στεφανε στα 50 μετρα ενας μεσος Κυνηγος μακαρι να κουτσιση τες 3 και μακαρι να πιασει 1 !