λεωνιδα μου πιασε beretta φιλε μου να πεφτουν σιδερωμενες μεν βασανιζεσαι αλλο με τα παλιοσιδερα αστειο φιλε μου μια χαρα τα πηγες και οι καιρικες συνθηκες δυσκολες για φυσιγγια.λιγο τα φυσιγγια λιγο εμεις που παγωνει ο εγκεφαλος και τα αντανακλαστικα μας μια χαρα εισαι
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
@skimis ωραιος!!!!
@canastas εν μου εμεινε αιμα ε θωρεις???
@πανικουι μου παραπονο κανενα...κοφκουν ξεκοφκουν τα πουλια ε κατω...απλα βουρω τα λιο μες τα βατα και βραζει το αιμα μου!!! beretta ε πιανω...εχτες που ηταν κρυαδα εκοψα και λιο που το κοντακι για προσαναμμα να αναψω φωθκια να βρασω...με το beretta καμνεις το???
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
BAIKAL TEAM έγραψε:@skimis ωραιος!!!!
@πανικουι μου παραπονο κανενα...κοφκουν ξεκοφκουν τα πουλια ε κατω...απλα βουρω τα λιο μες τα βατα και βραζει το αιμα μου!!! beretta ε πιανω...εχτες που ηταν κρυαδα εκοψα και λιο που το κοντακι για προσαναμμα να αναψω φωθκια να βρασω...με το beretta καμνεις το???
φιλε μου το μπερεττα εχει κουμπι και γινεται φλογοβολο δεν χρειαζεται να κοβω κομματια
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
BAIKAL TEAM έγραψε:@skimis ωραιος!!!!
φιλε μου το μπερεττα εχει κουμπι και γινεται φλογοβολο δεν χρειαζεται να κοβω κομματια
σουβλακια καμνει???μονον ετσι θα πιασω beretta!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Φίλε σκίμης το 7,5νο εν λλίο ψιλό για εμένα, από ότι είδα δεν υπάρχει πιο χοντρό σκάι. Εγώ φέτος δοκίμασα τη νέα percosrso τζιαί είμαι αρκετά ικανοποιημένος όπως και την mygra. Όμως οι φετινές μου ευκαιρίες για βολή σε φάσσα ήταν περιορισμένες και έτσι τα συμπεράσματα μου δεν είναι βασισμένα σε αρκετές βολές σε θήραμα.
Και τις 2 όπως και τις super felt 7no και την speed 6no τις δοκίμασα σε χαρτόνι με τις speed, percorso + mygra να ξεχωρίζουν. Πολύ απογοητευμένος από τις victory λιλά.
MARIOSE έγραψε:Φίλε σκίμης το 7,5νο εν λλίο ψιλό για εμένα, από ότι είδα δεν υπάρχει πιο χοντρό σκάι. Εγώ φέτος δοκίμασα τη νέα percosrso τζιαί είμαι αρκετά ικανοποιημένος όπως και την mygra. Όμως οι φετινές μου ευκαιρίες για βολή σε φάσσα ήταν περιορισμένες και έτσι τα συμπεράσματα μου δεν είναι βασισμένα σε αρκετές βολές σε θήραμα.
Και τις 2 όπως και τις super felt 7no και την speed 6no τις δοκίμασα σε χαρτόνι με τις speed, percorso + mygra να ξεχωρίζουν. Πολύ απογοητευμένος από τις victory λιλά.
Φίλε Μαριε και γω στην αρχή είπα είναι ψιλό στο 7.5 σκάι...Το δοκίμασα τυχαία αυτο το φυσίγγι ...Πριν 4 χρόνια καθώς είμουν στο πόστο για φάσσες, νόμιζα ότι έβαλα μέσα lucky shot no6( έχουν το ίδιο χρώμα)...βλέπω από μακριά να έρχετε μια φάσσα αλλά σε ύψος που λες να της σύρω να μεν της σύρω? τελικά έσυρα της και ήρτεν ολόισια κάτω...μάσιαλα τουτη lucky shot λαλω...ανοίγω το όπλο και βλέπω super sporting...από τότε την δοκίμασα πολλές φορές και δεν την αλλάζω πραγματικα...και χειμώνα αλλά και καλοκαίρι...
skimis έγραψε:Καλημερίζω την Φασσοπαρέα!!! Απογευματινή εξόρμιση χθές για φάσσες...2 πουλιά μου έδωσαν χέρι και τα πήρα....και τα 2 πουλιά χτυπήθηκαν με victory sporting 32gr No 7.5....Συνηστώ στους φίλους που κηνηγούν την φάσσα να δοκιμάσουν αυτό το φυσιγγι και να μου πουν τις εντυπώσεις τους...4ή συνεχώμενη χρόνια που δεν την βγάζω από το όπλο σαν πρώτη, και με το baikal αλλά και τώρα με το benelli είναι εξαιρετική.... Βόλες 30-35 μ και τα πουλιά είχαν σπασμένη φτερούγα και από 8-10 σκάγια το καθένα όταν τα μάθησα...( + 2 τζίκλες το πρωινο)
Δεν ξέρω για φάσσα αλλά εγώ την συγκεκριμένη την χρησιμοποιώ στις τζίκλες σε 8-9 νούμερο χρόνια τώρα... Είναι εξαιρετική !!! Τη Τετάρτη έπαιξα και περδίκι με την 8Νο...
Κοπελια εδοκιμασα όλα τα φυσίγγια της αγορας στη φασσα...σε ότι νουμερο θελετε...συμπερασμα??φυσιγγι αποσπωμενου πατου σε 5αρη από 3 τσοκ και κατω και 6αρακι σε 4...φυσίγγια αποσπωμενου πατου είναι τα percorso που προσωπικα μονο αυτά παιζω...και τα speed της nsi...που δεν τα πολυδουλεψα χειμωνα
skimis έγραψε:Καλημερίζω την Φασσοπαρέα!!! Απογευματινή εξόρμιση χθές για φάσσες...2 πουλιά μου έδωσαν χέρι και τα πήρα....και τα 2 πουλιά χτυπήθηκαν με victory sporting 32gr No 7.5....Συνηστώ στους φίλους που κηνηγούν την φάσσα να δοκιμάσουν αυτό το φυσιγγι και να μου πουν τις εντυπώσεις τους...4ή συνεχώμενη χρόνια που δεν την βγάζω από το όπλο σαν πρώτη, και με το baikal αλλά και τώρα με το benelli είναι εξαιρετική.... Βόλες 30-35 μ και τα πουλιά είχαν σπασμένη φτερούγα και από 8-10 σκάγια το καθένα όταν τα μάθησα...( + 2 τζίκλες το πρωινο)
Δεν ξέρω για φάσσα αλλά εγώ την συγκεκριμένη την χρησιμοποιώ στις τζίκλες σε 8-9 νούμερο χρόνια τώρα... Είναι εξαιρετική !!! Τη Τετάρτη έπαιξα και περδίκι με την 8Νο...
Φίλε Κρις και γω είμαι λάτρης όλης της σειράς της super sporting, στην τζίκλα έχω πάντα μαζί μου και τις 3 χαρτούτσιες...απλά λέω την άποψη μου εμπειρικά ότι έχω δοκιμασμένη την νο7.5 στην φάσσα και είμαι πλήρως ικανοποιημένος!!!