Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από πανικος »

kanaris έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
πανικος έγραψε:μαριε μου μολις τελειωση το κυνηγι του λαγου να μπορουν και οι λααρηδες μας οπως ο αχερκωτης θα κανονισουμε μια κρυα τζικλοεξορμηση με τζιβανα μιξ κτλ και ενα ωραιο cd λαικα και ξερω ενα ποστο που μπαζει πολλα τα λουκανικα και τους παστουρμαδες :lol: :lol:
Εν παίζεσαι ρε! :lol: :lol:
Μέσα που τα τωρά! 8-)
Προκρατησεις κάνετε? Μη με ξεχάσετε α! Το κρασί που μενα!!!
Καλημέρα! !!
τασο μου υπαρχουν θεσεις πολλες θα σε ειδοποιησω .το κρασι εν σπιθκιασιμο :?: θελουμε τζε ενα σπονσορα για την τζιβανια την χωριατικη ..θα του δωθει θεση πρωτο τραπεζι πιστα αν ειναι α,ποιοτητας :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Εν παίζεσαι ρε! :lol: :lol:
Μέσα που τα τωρά! 8-)[/quote]φ
Προκρατησεις κάνετε? Μη με ξεχάσετε α! Το κρασί που μενα!!!
Καλημέρα! !![/quote]

τασο μου υπαρχουν θεσεις πολλες θα σε ειδοποιησω .το κρασι εν σπιθκιασιμο :?: θελουμε τζε ενα σπονσορα για την τζιβανια την χωριατικη ..θα του δωθει θεση πρωτο τραπεζι πιστα αν ειναι α,ποιοτητας :lol:[/quote]
Του πυθαρκου εννοείται! !!
Ζυβανια φέρνει ο διοργανωτής :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

οκ δεχτο το αιτημα σου .τζιβανια εχω αλλον υποψη που ξαναεφερε ενα 5 λιτρο και μολις που μας εφτασε με αποτελεσμα μεχρι την δεκελεια να παρκαρω για υπνο και να ξυπνησω 8 την νυχτα να συνεχισω το δρομο :lol: :lol: 15 αναπαντητες τοτε απο κορη συζηγο πατερα .....δικαιολογια ειμουν παφο δειλινο και στην επιστροφη δυνατα το ραδιο και δεν ακουσα το τηλ :lol: ευτυχως σπιτι δεν ειχε αλκοτεστ φτηνα την γλυτωσα :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Τάσο καλωσόρισες, εμείς θα πάμε με ένα αυτοκίνητο τζιαί εγώ μόνο χυμό πορτοκάλι θα πάρω μαζί μου, άρα μεν φοάσαι τίποτε :lol: :lol:

Εισηγούμαι αν βολέψει να κάμουμε τη συνάντηση κοντά στη θάλασσα. Όποιος μεθύσει θα τον βουτώ μέσα να συνέλθει τζιαί ύστερα να πιάσει το τιμόνι στα σιέρκα του :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

MARIOSE έγραψε:Νίκο μου ειλικρινά νιώθω πολλά τυχερός που γνώρισα αρκετά παιδιά από το φόρουμ αλλά και ειδικά εσάς τους 2! Τζιαί στα πόστα σας με επήρετε, τζιαί όποτε σας τηλεφωνήσω μετά χαράς να πάτε μαζί μου, τζιαί τα σουβλάκια μας εφάμεν τα μαζί, τζιαί τα γλυκά μας, τζιαί τον καφέ μας τζιαί ούλλα!! Φίλε μου γράφω τα τζιαί γεμώνουν τα μάθκια μου!
Θέλω να τα γράφω γιατί τους σωστούς ανθρώπους πρέπει να τους επαινείς!!

Φίλε canastas όπως τα λες είναι φίλε μου! Παραπάνω από 2 πάρα πολλά σπάνια παίζω, αλλά τζίνες οι 1-2 είναι ότι χρειάζομαι!

Αμοιβαία τα αισθήματα φίλε!!
Πρώτα ο Θεός φιλοι μου να είμαστε καλά και μια τζικλοεξόρμηση παρεάκι πρέπει να την κανονίσουμε...!!
Ρε Μάριε για που εννα ξυμεθύσει για που εννα πνιεί!! :lol: Εννα μας πεθάνεις εσυ! :lol: Αν εν έτσι συνάντηση κανόνισε να έχεις και καμιά αποχη μαζι σου!! :roll: :lol:
nikos17
Full Member

2U7PM8UG

Δημοσίευση από nikos17 »

Γεια σας παιδιά. Πραγματικά χαίρομαι να διαβαζω τις συζητήσεις σας αν κ εγω δεν πολυσυμμετεχω. Συνεχίστε έτσι
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: 2U7PM8UG

Δημοσίευση από MARIOSE »

nikos17 έγραψε:Γεια σας παιδιά. Πραγματικά χαίρομαι να διαβαζω τις συζητήσεις σας αν κ εγω δεν πολυσυμμετεχω. Συνεχίστε έτσι
Φίλε Νίκο εννοείται πως είσαι και εσύ ευπρόσδεκτος φίλε :)
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

MARIOSE έγραψε:Τάσο καλωσόρισες, εμείς θα πάμε με ένα αυτοκίνητο τζιαί εγώ μόνο χυμό πορτοκάλι θα πάρω μαζί μου, άρα μεν φοάσαι τίποτε :lol: :lol:

Εισηγούμαι αν βολέψει να κάμουμε τη συνάντηση κοντά στη θάλασσα. Όποιος μεθύσει θα τον βουτώ μέσα να συνέλθει τζιαί ύστερα να πιάσει το τιμόνι στα σιέρκα του :mrgreen:
Καλώς σας βρήκα φίλε μου!
Αν θέλετε πάμε Μαχαιρά. .....έχει κάτι κολημπους με νερό χιόνι! Πραγματικά :lol:
Ένα μαστραππι πουπανω και θα ξεμεθυσουν όλοι! !! :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ρε κοπελια πραγματικα τωρα εσκολασα ανοιξα το pc και θξιαβασα ουλα τα ποστς σας...πραγματικα πναζω να σας θκιαβαζω!!!!

Μαριε μου τα αισθηματα είναι αμοιβαια φιλε και το ξερεις...εισαι λεβεντης από τους λιγους!!!

Νικο που να φακκας πανω κατω...ουτε με δορυφορο ε θα με εβρεις πριν την ληξη!!!! :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:Ρε κοπελια πραγματικα τωρα εσκολασα ανοιξα το pc και θξιαβασα ουλα τα ποστς σας...πραγματικα πναζω να σας θκιαβαζω!!!!

Μαριε μου τα αισθηματα είναι αμοιβαια φιλε και το ξερεις...εισαι λεβεντης από τους λιγους!!!

Νικο που να φακκας πανω κατω...ουτε με δορυφορο ε θα με εβρεις πριν την ληξη!!!! :lol: :lol: :lol:
Γείτο μου εν χαλασμένη η θέρμανση μου τζιαί ετοιμάζω τα πράματα μου πέρκει βράσω. Το διήμερο εν βαρετό το πρόγραμμα μου, αύριο έχει ποδόσφαιρο, ψάρεμα για μυλοκόπια + καλεσμένους το βράδυ. Την Κυριακή θα ντυθώ χιονάνθρωπος τζιαί θα τες καρτερώ! Μόνο με τζίνη τη σκέψη ότι θα μου δώσουν 2-3 ευκαιρίες να δω το χρώμα τους που κοντά βράζω!!

Τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι όπως το ζόμπι πας το γραφείο τζιαί πάλε θα τες θωρώ πόξω που το παράθυρο ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”