Γεια σας κοπελια.Για αυτους που ηθελαν να ερτουν και δεν ηρταν νομιζω εχασετε.Η συναντηση ηταν επιτυχια κατα την αποψη μου.Λεχθηκαν πολλλλλααααα περι ποστων και μυστικων συναντησεων με τις κοκονες.Και επειδη δεν ειμαι ανθρωπος εγωιστης που τις θελει ουλλες δικες του σας παραθετω τις σημειωσεις μου απο την συναντηση μου με τους υπολοιπους της παρεας.[attachment=-1]uploadfromtaptalk1401642715506.jpg[/attachment].Οπως καταλαβαινετε εβαλα τα δυνατα μου να γραφω τα ποστα στο χερι γιατι το μικροφωνουι οσο εμενα οσο και του Μαριου κατα ενα περιεργο λογο δεν εγραφαν (νομιζω πρεπει να εβαλε το χερι του ο Σεργης με κανενα scrabler γιατι εφοηθηκε μας).Αν υπαρχουν καθολου απορειες για τον ακριβη προσδιορισμο των ποστων παρακαλω οπως απευθυνθειτε στους ιδιους τους φασσαριες.:):)Τωρα σοβαρα προσωπικα εχαρηκα την συναντηση σημερα πολλα.Ελπιζω να την ξανακαμουμε συντομα και με αλλους.Φιλε Χριστο (woodpigeon) ακουσαμε τι εγινε.Εν σιδερα και σαζουντε τα ευλοημενα.Παλε καλα που δε εγινε τιποτε χειροτερο.Χρωστας της παρεας ενα ποστο να μπει στον χαρτη πιο πανω
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?