Πετρο μου εχεις δικαιο οτι το οβερ κιλλ ειναι ενα ενδεχομενο. Ομως για να καμεις οβερκιλλ σε φασσα ειδικα σε αποστασεις μεγαλες ειναι δυσκολο διοτι ειναι χοντρο πουλι'petros' έγραψε:Φιλε Κυπρο μπραβο για τις επιτυχειες σου και παντα τετοιαkypros έγραψε:Σεργιε ως κανονα ειμαι λατρης των χαμηλων γομωσεων. απεχθάνομαι το λακτισμα.Sergios έγραψε:Κύπρο στα δημοσιευματα φυσίγγια φασσας και στο δικο σου για νικελ 32 και 36 ειπα σου οτι η 36 εν ψατζη! Εμένα εχτες αρεσε μου και η ηλιονα ζυπλας ..!! Δοκίμασε και την ζυπλας να με θυμασεστην πρώτη φασσα εμετρησα 80 μετρα απο το πόστο χωρίς υπερβολές και ψέματα
Εχτες ομως για καποιον λογο εδουλευκαν τα πιο πολλα γραμμαρια
Eπαιξα μια φασσα καθως περνουσε απο πανω μου και ειδα οτι και οι 2 βολες την κτυπησαν αλλα συνεχισε κανονικοτατα,εχασα οπτικη επαφη μεσα στα πευκα και μου φωναζει ο αδελφος μου οτι επεσε καμια εκατοστη μετρα πιο πανω.Οταν πηγα και την βρηκα την ξυφτερισα και ειδα οτι 3 σκαγια στο στηθος και 1 κατω πρως τα εντερα μπηκαν και βγηκαν απο την αλλη.Ενας φιλος που του ειπα την κουβεντα μου ειπε οτι ηταν πολλυ η διατρητικοτητα των σκαγιων και για αυτο εγινε οτι εγινε.Εγω παλι δεν το καταλαβω να την τρυπησουν 4 σκαγια και αυτη να συνεχισει για ακομα 100 μετρα
Το ιδιο διαπιστωσα και εγω με τα ψηλα γραμμαρια(35-37gr) οτι ειχαν καλυτερη αποδοση απο τα (30-32gr) οταν κατα τυχη εβαλα στην θαλαμη του οπλου μια nsi 38gr No.7 1/2 Supper caccia η φασσα στα 25μ περιπου ηταν σαν να τουμπαρε με τρενο
Στις επομενες βολες ολα τα φυσιγγια 34gr-36gr οτι εβρισκα μες την βαλιτσα απο το κυνηγι VICTORY ΚΑΙ OLYMPIA
Βασικα εαν στοχευεις καλα εγω δεν βλεπω το λογο γιατι καποιος να κυνηγα φασσα με τσιοκ πιο ανοικτο απο 3. Τουλαχιστον κλεινοντας το τσιοκ εξασφαλιζεις ενα πολλαπλο τραυμα