Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
-
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Εχεις λαουρονα ρε το παλεττο τι σ εφταιξε..;;;!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Αχερκωτης έγραψε:Εχεις λαουρονα ρε το παλεττο τι σ εφταιξε..;;;!
ο laurona αν εισιε ποθκια ηταν να βουρησει να φυει σημερα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- πανικος
μαριε μου εμενα ειναι 15 η κορη αλλα ωσπου ηταν μικρη αρεσκε της τωρα λεω της να ερτει και δεν ερχεται προτιμα τον υπνο στα ζεσταMARIOSE έγραψε:Φίλε μου εν 21 χρονών, πλέον είναι σίουρη ότι εν έχω σώας τα φρένας![]()
![]()
Είπεν ότι της άρεσε, ειδικά όταν έσυρε 2-3 φυσίγγια, τώρα να δούμε αν θα ξανάρτει. Πάντως πέρσι που επήρα τη σύζυγο για πρώτη φορά στιν Πάφο στις φάσσες άρεσε της πολλά τζιαί φέτος ήδη έκλεισε μου ραντεβού για να ξαναπάμε. Τούτη τη φορά θα την δύσω πας την καρέκλα γιατί πέρσι εν εκάθετουν ήσυχη τζιαί έθκιωξε μου τες φάσσες 2-3 φορές

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αχερκωτης έγραψε:Φιλε μου αμαν σ πω τα δρομολογια μου σημερα θα γελας..εμπαινα ρανταρ κ εβαλα κοντρα με τα συννεφα!
3 ξυπνημα 3:30 ξεκινω πιανω τον παρεα κ παμε παφο φορτωνουμε σκυλλους 5:15 φεφκουμε π παφο προορισμος κορνος αφου ηταν το μονο μερος π εδειχνε να κυνηγας το πρωι..6:20 αφιξη κ ξεκινουν ποραντιες 6:45 σταματουν εφκαλε κ ηλιο!
Μαλαη μαλαη 8:30 ειμασταν στο τσακ να τον μουνταρουμε 8:45 ξεκινουν κατι νεραααα νεφτι στο κωλο κ 100αρι!
Επιστροφη παφο ημιορινα π τον ειδαμε το πρωι που σταυρωνε το δρομο τπτ κ μετα στα ψηλα βουνα για κοτσυφια κ σιδερενιες!!!
Ρε Μιχάλη εσύ γιέ μου ενε τσινή που κάμνεις εν δρομολόγια γραφείου express.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- MARIOSE
Να σου ζήσει Πανίκο μου! Άμα το έχουν το σκουλούτζιη έχουν το που μιτσιές, εν να σου φέρει γαμπρό όπου νάσαι ρε!!πανικος έγραψε:μαριε μου εμενα ειναι 15 η κορη αλλα ωσπου ηταν μικρη αρεσκε της τωρα λεω της να ερτει και δεν ερχεται προτιμα τον υπνο στα ζεσταMARIOSE έγραψε:Φίλε μου εν 21 χρονών, πλέον είναι σίουρη ότι εν έχω σώας τα φρένας![]()
![]()
Είπεν ότι της άρεσε, ειδικά όταν έσυρε 2-3 φυσίγγια, τώρα να δούμε αν θα ξανάρτει. Πάντως πέρσι που επήρα τη σύζυγο για πρώτη φορά στιν Πάφο στις φάσσες άρεσε της πολλά τζιαί φέτος ήδη έκλεισε μου ραντεβού για να ξαναπάμε. Τούτη τη φορά θα την δύσω πας την καρέκλα γιατί πέρσι εν εκάθετουν ήσυχη τζιαί έθκιωξε μου τες φάσσες 2-3 φορέςτωρα που να γινει 18 να δουμε αν την ξανατραβησει ..εν γεματο το ερμαρι οπλα και καθουνται

- ANTROS BREDA
εγω εχτες εσυκωστηκα και δεν εβρεχε λαλο πομπα εκαμαμεν την!
παω στον τοπο μου μολις παρκαρο ξεκινουν νερα περιμενο λιο μες το αυτοκινητο 7.10 σταματουν κατεβεννο κατω ξεκινω μαλαι εν εκοφκαν η σκυλοι μαλλον εχαθικαν που τα νερα ενα κοπαδι φασσες εκαμνε μου γυρο γυρο σανα και εξεραν οτι εν εκινδινευκαν! η ωρα 9 ξεκινουν τα νερα και σκευτουμε να μεινο αμπα και σταματισουν τελικα η σκυλοι επιαν που μονη τους μες τν καροτσα και εμεινα σαν τον μαλακα μες το βουνο!

παω στον τοπο μου μολις παρκαρο ξεκινουν νερα περιμενο λιο μες το αυτοκινητο 7.10 σταματουν κατεβεννο κατω ξεκινω μαλαι εν εκοφκαν η σκυλοι μαλλον εχαθικαν που τα νερα ενα κοπαδι φασσες εκαμνε μου γυρο γυρο σανα και εξεραν οτι εν εκινδινευκαν! η ωρα 9 ξεκινουν τα νερα και σκευτουμε να μεινο αμπα και σταματισουν τελικα η σκυλοι επιαν που μονη τους μες τν καροτσα και εμεινα σαν τον μαλακα μες το βουνο!

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
Έφυρες μας ρε ΆντροANTROS BREDA έγραψε:εγω εχτες εσυκωστηκα και δεν εβρεχε λαλο πομπα εκαμαμεν την!
παω στον τοπο μου μολις παρκαρο ξεκινουν νερα περιμενο λιο μες το αυτοκινητο 7.10 σταματουν κατεβεννο κατω ξεκινω μαλαι εν εκοφκαν η σκυλοι μαλλον εχαθικαν που τα νερα ενα κοπαδι φασσες εκαμνε μου γυρο γυρο σανα και εξεραν οτι εν εκινδινευκαν! η ωρα 9 ξεκινουν τα νερα και σκευτουμε να μεινο αμπα και σταματισουν τελικα η σκυλοι επιαν που μονη τους μες τν καροτσα και εμεινα σαν τον μαλακα μες το βουνο!![]()

- ANTROS BREDA
μαριε ουλλα τα λευτα ηταν το ηφος τους οταν επια στο αυτοκινητο εκαθουνταν και η 3 και εθορουσαμε σαννα και ελαλουσαν μου που γυριζεις ρε γαρε μες τα νερα! αν δεν εβρεχε θα τους εγυριζα βιτεο!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
ANTROS BREDA έγραψε:μαριε ουλλα τα λευτα ηταν το ηφος τους οταν επια στο αυτοκινητο εκαθουνταν και η 3 και εθορουσαμε σαννα και ελαλουσαν μου που γυριζεις ρε γαρε μες τα νερα! αν δεν εβρεχε θα τους εγυριζα βιτεο!

-
- Full Member
Ειμασταν κοντα αλοπως ρε Αντρο!
6:30-6:45 αρκεψαν ψιχαθκια ανοιξε εφκαλε κ ηλιουι χαρα Υεου μουσκομυριζε το βουνο 8:50 ειπε να ξεκινησει κ εσυρνε πετρες..τον Τζερι Λουις στο βουνο εξαναδες τον..;;;
6:30-6:45 αρκεψαν ψιχαθκια ανοιξε εφκαλε κ ηλιουι χαρα Υεου μουσκομυριζε το βουνο 8:50 ειπε να ξεκινησει κ εσυρνε πετρες..τον Τζερι Λουις στο βουνο εξαναδες τον..;;;