Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Εσένα εν σε φοούμαι, ξέρεις τι πρέπει να κάμεις (ήδη έκαμες το). ;)

Εμείς θέλουμε πολύ ψάξιμο ακόμα αν και πέρσι εκάμαμε ήδη κάποια δουλειά. Προσαρμογή στα νέα δεδομένα φίλε μου, υπομονή και επιμονή. 8-)
Κυριακη θα δουλεψω αλλον τοπο Μαριε μου...γιατι δυστηχως εκει που παω και βρισκω ησυχια αμα βρεξει δεν βγαινει αυτοκινητο και κλεινει το δρομο το δασονομειο λογο κατολισθήσεων...ειδωμεν
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Έτσι είναι φίλε μου, οι δοκιμές θα φέρουν κάποια στιγμή αποτέλεσμα. :)
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Σιδερενια γαλαζιουες πεζουνια!
Μια στο χερι κ μια π μ γελασε..οσοι ειχαν υπομονη ηταν η μερα τους αλλα τωρα ζεστο μπανιο..κουχου κουχου
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Σιδερενια γαλαζιουες πεζουνια!
Μια στο χερι κ μια π μ γελασε..οσοι ειχαν υπομονη ηταν η μερα τους αλλα τωρα ζεστο μπανιο..κουχου κουχου
εξαρτάτε που ησουν Μιχαλη μου σημερα για να δωκεις πας την μερα τους...εμας ηταν η νυχτα τους σημερα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Φιλε μου αμαν σ πω τα δρομολογια μου σημερα θα γελας..εμπαινα ρανταρ κ εβαλα κοντρα με τα συννεφα!
3 ξυπνημα 3:30 ξεκινω πιανω τον παρεα κ παμε παφο φορτωνουμε σκυλλους 5:15 φεφκουμε π παφο προορισμος κορνος αφου ηταν το μονο μερος π εδειχνε να κυνηγας το πρωι..6:20 αφιξη κ ξεκινουν ποραντιες 6:45 σταματουν εφκαλε κ ηλιο!
Μαλαη μαλαη 8:30 ειμασταν στο τσακ να τον μουνταρουμε 8:45 ξεκινουν κατι νεραααα νεφτι στο κωλο κ 100αρι!
Επιστροφη παφο ημιορινα π τον ειδαμε το πρωι που σταυρωνε το δρομο τπτ κ μετα στα ψηλα βουνα για κοτσυφια κ σιδερενιες!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Φιλε μου αμαν σ πω τα δρομολογια μου σημερα θα γελας..εμπαινα ρανταρ κ εβαλα κοντρα με τα συννεφα!
3 ξυπνημα 3:30 ξεκινω πιανω τον παρεα κ παμε παφο φορτωνουμε σκυλλους 5:15 φεφκουμε π παφο προορισμος κορνος αφου ηταν το μονο μερος π εδειχνε να κυνηγας το πρωι..6:20 αφιξη κ ξεκινουν ποραντιες 6:45 σταματουν εφκαλε κ ηλιο!
Μαλαη μαλαη 8:30 ειμασταν στο τσακ να τον μουνταρουμε 8:45 ξεκινουν κατι νεραααα νεφτι στο κωλο κ 100αρι!
Επιστροφη παφο ημιορινα π τον ειδαμε το πρωι που σταυρωνε το δρομο τπτ κ μετα στα ψηλα βουνα για κοτσυφια κ σιδερενιες!!!
και γω αλλαξα 3 τοπους....στους 2 εβολισα και στον 3ο εδωκα βουθκια αναποδα μεσα σε μια λαντα...διπλωνω τα και ηρτα εσσο η ωρα 1....εφυε μου και το κοντακι σαν τον εξηλωνα και επεσε μεσα σε μισο μετρο λασπη...εκαμα 1,5 ωρα να τον καθαρισω...μαυρη καττα σημερα...αφου ειδα τον παχουλο μπροστα μου που η ωρα 4 το πρωι...εν εσιει ετσι πραμα...εν γινεται οποτε θωρω τον συγκεκριμενο να πιαινουν ουλλα λαθος...τελος...αν τον ξαναδω θα τον τζιλισω
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Εκαμες κ scubadiving τι αλλο θελεις!!!
Καταλαβω σε ενομισες πως το κοντακκι σ εν κουπι;
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Εκαμες κ scubadiving τι αλλο θελεις!!!
Καταλαβω σε ενομισες πως το κοντακκι σ εν κουπι;
βασικα εγυρεφκα κανενα ξυλο να βαλω πουκατω που το λασστιχο για να φκω που το βολιστρο...ε γιατι εχουμε τα laurona...ε για να δεις που σου λαλω...καλλικωνεις 1 καλλικωνεις 2 το λαο στην τριτη συρνεις του τον και τελος...καμε το και συ αν μπορεις
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Εν εσηκωνε ρισκο σημερα οι χωματοστρατες κ ειδικα ασπροχωματα ηταν θανατος..
Εν μπορω να το καμω τουτο φιλε μ μονο ανακυκλωση μπορω να το παρω εν πλαστικο
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Εν εσηκωνε ρισκο σημερα οι χωματοστρατες κ ειδικα ασπροχωματα ηταν θανατος..
Εν μπορω να το καμω τουτο φιλε μ μονο ανακυκλωση μπορω να το παρω εν πλαστικο
επιενα οφκερος όπως τη βαρκα λογο λασπης για πανω που 200 μετρα...50 μετρα πριν να πιαω τσιακιλι σε δρομο συρνει με παγκετο μες το χωραφι τζαι γυριζουν τα μουτρα του αυτοκιμητου τζαι μεινισκει μες το χωραφι ο ενας ο πισινος...εσκεφτηκα να πιαω το σιαπανι να το δησω πανω μου τζαι να αρκεψω να τραβω...αλλα ας ε καλα το παλετο που ηβρα πεταμενο
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”