Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Nikos »

Άμα σας άφησε και κατεβήκετε που το αυτοκίνητο πάλε καλά φίλε!
Αρεσε της , τώρα να δούμε εννα ξαναθέλει να έρθει? Μήπως εννα γυρεύκεις να αγοράσεις άλλο όπλο.....?? ποιος ξέρει? Μόνο ο χρόνος θα δείξει!! ;)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Nikos έγραψε:Άμα σας άφησε και κατεβήκετε που το αυτοκίνητο πάλε καλά φίλε!
Αρεσε της , τώρα να δούμε εννα ξαναθέλει να έρθει? Μήπως εννα γυρεύκεις να αγοράσεις άλλο όπλο.....?? ποιος ξέρει? Μόνο ο χρόνος θα δείξει!! ;)
Άλλον όπλο έσιει άμα θέλει, να την πάρω τζιαί κανένα σκοπευτήριο να δούμε αν συνεχίζει να της αρέσκει. 8-)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Σημερινος απόλογισμος εβολισα 2 φορες...στη προσσπαθεια μου να βαλω ξυλα να φκαλω το αυτοκινητο εγλιαζα τζαι εδωκα αναποδα μες τη λαντα...και την ωρα που πηγα να φυγω όπως εξυλονα το οπλο επεσε μου το κοντακι μεσα στις λασπες...κατά ταλλα δοξα το Θεο που ηρταμε σπιτι ζωντανοι!!!!

Από κυνηγι κανενα μισαωρο το πρωι μας αφηκε αλλα τιποτε...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:Σημερινος απόλογισμος εβολισα 2 φορες...στη προσσπαθεια μου να βαλω ξυλα να φκαλω το αυτοκινητο εγλιαζα τζαι εδωκα αναποδα μες τη λαντα...και την ωρα που πηγα να φυγω όπως εξυλονα το οπλο επεσε μου το κοντακι μεσα στις λασπες...κατά ταλλα δοξα το Θεο που ηρταμε σπιτι ζωντανοι!!!!

Ρε γείτο αν έρκουμουν μαζί σου δηλαδή ήταν να θέλω να μου πιτίσουν με τι πιστόλα για να καθαρίσω :lol:

Εδοκίμασα να έρτω κατά τες 9 αλλά εκτός του ότι ως ένα σημείο επήεννε το αυτοκίνητο, άρκεψε να βρέσιει πάλε τζιαί εφύαμε.

ΥΓ: Εμίλισα με το συνονόματο εψές, δεν εμπορούσε να πάει τελικά. Προσωπικά μηνύματα για κάποιο λόγο δεν έπιανε.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Σημερινος απόλογισμος εβολισα 2 φορες...στη προσσπαθεια μου να βαλω ξυλα να φκαλω το αυτοκινητο εγλιαζα τζαι εδωκα αναποδα μες τη λαντα...και την ωρα που πηγα να φυγω όπως εξυλονα το οπλο επεσε μου το κοντακι μεσα στις λασπες...κατά ταλλα δοξα το Θεο που ηρταμε σπιτι ζωντανοι!!!!

Ρε γείτο αν έρκουμουν μαζί σου δηλαδή ήταν να θέλω να μου πιτίσουν με τι πιστόλα για να καθαρίσω :lol:

Εδοκίμασα να έρτω κατά τες 9 αλλά εκτός του ότι ως ένα σημείο επήεννε το αυτοκίνητο, άρκεψε να βρέσιει πάλε τζιαί εφύαμε.

ΥΓ: Εμίλισα με το συνονόματο εψές, δεν εμπορούσε να πάει τελικά. Προσωπικά μηνύματα για κάποιο λόγο δεν έπιανε.
επιασαν πολύ λασσπη οι δρομοι ρε Μαριε μου...εν εφκενες με τιποτε...εκαταφερα να φκω που τζιαμε αλλα μετα επια αλλου...εκατεβηκα να καμω περπατητο σε κατι Ευκαλυπτους και επιαμε η μπορα...μεχρι να παω σστο car ο δρομος εγινε κολυμπα...εδοκμασα να φυω και εσυρνε όπως το πλοιο...σε μια φαση εφκαλε με που το δρομο και εκατσαν οι πισινοι μες το χωραφοι...ετα ουλλα τζιαμε...αρκεψεν η μαχη μετα μες τις λασπες...πως εφκηκα μονος μου ενας Θεος ξερει
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλά ρε γιατί δεν μου ετηλεφώνησες? Αφού συνήθως εν είμαι μακριά, δοκίμαζε με να έρτω να σε βοηθήσω. Ευτυχώς που εφκήκες τζιαί ήρτες σώος και αβλαβής πίσω, τα φασσάκια κανονίζεις τα άλλη φορά ;)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Καλά ρε γιατί δεν μου ετηλεφώνησες? Αφού συνήθως εν είμαι μακριά, δοκίμαζε με να έρτω να σε βοηθήσω. Ευτυχώς που εφκήκες τζιαί ήρτες σώος και αβλαβής πίσω, τα φασσάκια κανονίζεις τα άλλη φορά ;)

που τα νευρα μου δεν εβλεπα μπροσστα μου ρε Μαριε μου...ευτυχως που τα εκαταφερα και όλα καλα...οσο για τα φασσακια ραντεβού τη Κυριακη αλλα στον τοπο τζιαμε παιζει να μεν ξαναπαω...ετσσι μερα και ειχε 5 αυτοκίνητα...εκαμναν πανια που τις 6 το πρωι πας τα πουλλουθκια....εν εχει ετσι πραμα...ο τοπος τρωει ακυρο που μενα...εκαταστραφηκε κριμα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Καλά ρε γιατί δεν μου ετηλεφώνησες? Αφού συνήθως εν είμαι μακριά, δοκίμαζε με να έρτω να σε βοηθήσω. Ευτυχώς που εφκήκες τζιαί ήρτες σώος και αβλαβής πίσω, τα φασσάκια κανονίζεις τα άλλη φορά ;)

που τα νευρα μου δεν εβλεπα μπροσστα μου ρε Μαριε μου...ευτυχως που τα εκαταφερα και όλα καλα...οσο για τα φασσακια ραντεβού τη Κυριακη αλλα στον τοπο τζιαμε παιζει να μεν ξαναπαω...ετσσι μερα και ειχε 5 αυτοκίνητα...εκαμναν πανια που τις 6 το πρωι πας τα πουλλουθκια....εν εχει ετσι πραμα...ο τοπος τρωει ακυρο που μενα...εκαταστραφηκε κριμα
Φίλε μου ο Πόλυς είπε μας ότι την πρώτη Κυριακή για να παίξεις φάσσα έπρεπε να ππέσει με αλεξίπτωτο τζιαί μάλιστα το αλεξίπτωτο να μεν ανοίξει διαφορετικά ήταν να φάει 20 χαρτούτσιες όσπου να κατεβεί...

Ήβραμε τζιαί εμείς φέτος άλλους στα πόστα μας δυστυχώς...πρώτη φορά έτυχε τούτο τζιαί εκτός του ότι παν τζιαμέ κάμνουν το τόπο όπως το Κοτσιάτη...ξιμαρισιές, φτερά πουλιών παντού κτλ κτλ κτλ
Έμεινε μου μόνον μια μούττη που εν φκαίννει κανένας γιατί πρέπει να είσαι μισόπελλος για να φκεις τζιηπάνω για μια φάσσα...τι να κάμω άλλο .... :roll:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Φίλε μου ο Πόλυς είπε μας ότι την πρώτη Κυριακή για να παίξεις φάσσα έπρεπε να ππέσει με αλεξίπτωτο τζιαί μάλιστα το αλεξίπτωτο να μεν ανοίξει διαφορετικά ήταν να φάει 20 χαρτούτσιες όσπου να κατεβεί...

Ήβραμε τζιαί εμείς φέτος άλλους στα πόστα μας δυστυχώς...πρώτη φορά έτυχε τούτο τζιαί εκτός του ότι παν τζιαμέ κάμνουν το τόπο όπως το Κοτσιάτη...ξιμαρισιές, φτερά πουλιών παντού κτλ κτλ κτλ
Έμεινε μου μόνον μια μούττη που εν φκαίννει κανένας γιατί πρέπει να είσαι μισόπελλος για να φκεις τζιηπάνω για μια φάσσα...τι να κάμω άλλο .... :roll:
ημουν τζιμεσα πρωτη Κυριακη Μαριε μου και ειδα τα από πρωτο χερι...τις 3 που επεξα μιλω σου ε που τα πολλα νευρα και εσηκωσα το οπλο ε ετσι υψη...επεζαν τες 25 οπλα μπροστα μου...τζαι που εππεσαν ηταν απλα τυχη...κριμας και εκαταστραφηκεν ο τοπος
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εσένα εν σε φοούμαι, ξέρεις τι πρέπει να κάμεις (ήδη έκαμες το). ;)

Εμείς θέλουμε πολύ ψάξιμο ακόμα αν και πέρσι εκάμαμε ήδη κάποια δουλειά. Προσαρμογή στα νέα δεδομένα φίλε μου, υπομονή και επιμονή. 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”