Αχερκωτης έγραψε:Αντρο αν ανοιξεις αλλο 3 παραθυρα φορει κ αλλους μεσα..αν το καμεις ερκομαι
εξαρτατε τι εννα φαεις την νυκτα επειδη αν σου φει τιποτε εννα εχουμε μεγαλο θεμα

Αχερκωτης έγραψε:Αντρο αν ανοιξεις αλλο 3 παραθυρα φορει κ αλλους μεσα..αν το καμεις ερκομαι
Άστα αστεία! Είσαι Κύπρο? Αν είσαι λεβέντη μου στείλε μου με μήνυμα το τηλέφωνο σου να μιλήσουμε!Prestige 8 έγραψε:Να ερτω και γω ρε κοπελια?[emoji6]MARIOSE έγραψε:Λεβεντάθρωπε μου ανέμενε τηλεφώνημα πόψε!BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]
Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα...![]()
Συνονόματε, κόπιασε φίλε μου!!
Δώστε μου συντεταγμενες για σημειο συναντησης και ωρα συνονοματε και θα είμαι εκει..
Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Από ότι θυμάμαι εν εξωτερικό ο συνονόματος γείτο μου. Δώσμου μισή ώρα τζιαί θα σου τηλεφωνήσω εγώ.BAIKAL TEAM έγραψε:εστειλα του και γω πμ Μαριε μου...εν εχει πρόβλημα να κοπιασει και ο Μαριος αν θελετε...
MARIOSE έγραψε:Νίκο μου επιστροφή κατά τις 9:15 όπως το υπολόγισα στη μάνα μου για πρόγευμα...Μισή ώρα κυνήγι και μια ώρα μες το αυτοκίνητο με το αποτέλεσμα 1 τζιήκλα...
Στο δρόμο για την επιστροφή τα φασσάκια επαίζαν μάππα μες την απαγορευμένη ως συνήθως...
Το μόνο θετικό είναι ότι επήρα τζιαί την κόρη μου μαζί μου για πρώτη φορά, έσυρε τζιαί 2-3 φυσίγγια έτσι για να δει τι εν τούτο το παλιοσίερον τζιαί έμεινε μας ο υγιεινός περίπατος.
Το ραντεβού με τους φασσάριες (Λεωνίδας + συνονόματος) ανανεώθηκε για το καφέ σίουρα πράματα