Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Αχερκωτης έγραψε:Αντρο αν ανοιξεις αλλο 3 παραθυρα φορει κ αλλους μεσα..αν το καμεις ερκομαι

εξαρτατε τι εννα φαεις την νυκτα επειδη αν σου φει τιποτε εννα εχουμε μεγαλο θεμα :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Ειμαι με γαστρεντεριτιδα εν κ πηραζει εν ναι;
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

οχι ρε φιλε ελα εν εχει προβλημα κανενα!!! εγω εννα ειμαι εξω!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Prestige 8 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]

Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα... :mrgreen:
Λεβεντάθρωπε μου ανέμενε τηλεφώνημα πόψε! ;)
Να ερτω και γω ρε κοπελια?[emoji6]

Συνονόματε, κόπιασε φίλε μου!!

Δώστε μου συντεταγμενες για σημειο συναντησης και ωρα συνονοματε και θα είμαι εκει..

Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Άστα αστεία! Είσαι Κύπρο? Αν είσαι λεβέντη μου στείλε μου με μήνυμα το τηλέφωνο σου να μιλήσουμε!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

εστειλα του και γω πμ Μαριε μου...εν εχει πρόβλημα να κοπιασει και ο Μαριος αν θελετε...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:εστειλα του και γω πμ Μαριε μου...εν εχει πρόβλημα να κοπιασει και ο Μαριος αν θελετε...
Από ότι θυμάμαι εν εξωτερικό ο συνονόματος γείτο μου. Δώσμου μισή ώρα τζιαί θα σου τηλεφωνήσω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

χαχαχα είσαστε ωραίοι εσείς...!!! :)
ρε κοπέλια όσοι επήετε ελπίζω να έρτετε πίσω καλά... σήμερα νομίζω εν μόνο για απόλαυση των νερών η μέρα...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Νίκο μου επιστροφή κατά τις 9:15 όπως το υπολόγισα στη μάνα μου για πρόγευμα...Μισή ώρα κυνήγι και μια ώρα μες το αυτοκίνητο με το αποτέλεσμα 1 τζιήκλα...

Στο δρόμο για την επιστροφή τα φασσάκια επαίζαν μάππα μες την απαγορευμένη ως συνήθως...
Το μόνο θετικό είναι ότι επήρα τζιαί την κόρη μου μαζί μου για πρώτη φορά, έσυρε τζιαί 2-3 φυσίγγια έτσι για να δει τι εν τούτο το παλιοσίερον τζιαί έμεινε μας ο υγιεινός περίπατος.

Το ραντεβού με τους φασσάριες (Λεωνίδας + συνονόματος) ανανεώθηκε για το καφέ σίουρα πράματα ;)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Νίκο μου επιστροφή κατά τις 9:15 όπως το υπολόγισα στη μάνα μου για πρόγευμα...Μισή ώρα κυνήγι και μια ώρα μες το αυτοκίνητο με το αποτέλεσμα 1 τζιήκλα...

Στο δρόμο για την επιστροφή τα φασσάκια επαίζαν μάππα μες την απαγορευμένη ως συνήθως...
Το μόνο θετικό είναι ότι επήρα τζιαί την κόρη μου μαζί μου για πρώτη φορά, έσυρε τζιαί 2-3 φυσίγγια έτσι για να δει τι εν τούτο το παλιοσίερον τζιαί έμεινε μας ο υγιεινός περίπατος.

Το ραντεβού με τους φασσάριες (Λεωνίδας + συνονόματος) ανανεώθηκε για το καφέ σίουρα πράματα ;)

δεν εκαμες πισω μαριε μου εισαι και εσυ αρρωστος τελικα :lol: πως εφανηκε της κορης αρεσε της η εμεινε με την απορια το μωρο αν εχουμε σωας τα φρενας :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε μου εν 21 χρονών, πλέον είναι σίουρη ότι εν έχω σώας τα φρένας :lol: :lol:

Είπεν ότι της άρεσε, ειδικά όταν έσυρε 2-3 φυσίγγια, τώρα να δούμε αν θα ξανάρτει. Πάντως πέρσι που επήρα τη σύζυγο για πρώτη φορά στιν Πάφο στις φάσσες άρεσε της πολλά τζιαί φέτος ήδη έκλεισε μου ραντεβού για να ξαναπάμε. Τούτη τη φορά θα την δύσω πας την καρέκλα γιατί πέρσι εν εκάθετουν ήσυχη τζιαί έθκιωξε μου τες φάσσες 2-3 φορές :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”