Βρισκεσαι σε λαθος θεμα Αντρο μ!ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Αυριο οι ιχνηλατες ισως δυσκολευτουν αν σβησουν τες μαλαες αλλα τα κουρτσχααρ θα οργωνουν!!!
Βρισκεσαι σε λαθος θεμα Αντρο μ!ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Δώστε μου συντεταγμενες για σημειο συναντησης και ωρα συνονοματε και θα είμαι εκει..MARIOSE έγραψε:Λεβεντάθρωπε μου ανέμενε τηλεφώνημα πόψε!BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]
Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα...![]()
Εν το βλέπω ρε Άντρο να μεν έσιει νερά αλλά σου το εύχομαι να το απολαύσεις αύριο!!Prestige 8 έγραψε:Να ερτω και γω ρε κοπελια?[emoji6]BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]
Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα...
Συνονόματε, κόπιασε φίλε μου!!
ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Αχερκωτης έγραψε:Βρισκεσαι σε λαθος θεμα Αντρο μ!ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Αυριο οι ιχνηλατες ισως δυσκολευτουν αν σβησουν τες μαλαες αλλα τα κουρτσχααρ θα οργωνουν!!!
ANTROS BREDA έγραψε:Αχερκωτης έγραψε:Βρισκεσαι σε λαθος θεμα Αντρο μ!ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
που την χαρα μου που βρεχει εν εξερα που να γραψο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να σε δω να κρατας ψαροντουφεκο αυριο...Αχερκωτης έγραψε:Θελω νς δω ποσοι δρομοι εν να πλημυρισουν κ ποσο ετοιμες ηταν οι αρχες μας..
Αχερκωτης έγραψε:Αυριο θα κυνηγησω οπως κεινη την μερα στην Τοχνη πριν το τζιζι μιζι ο Πανικκος ξερει!