Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα παίδες και από εμένα,

Πρωινό με (επιτέλους) κρύο! Τα πουλιά ελάχιστα εως μηδαμινά, είχα 1 ευκαιρία αλλά φάνηκα άτυχος και δεν μπόρεσα να την εκμεταλλευτώ. Στο απογευματινό σε άλλο σημείο τα πουλιά και πάλιν λίγα αλλά και καχύποπτα, μας έδωσαν μόνο από 1 ευκαιρία και κατάφερα να κόψω τον παπαγάλο.

Συνεχίζει να παραμένει η χειρότερη χρονιά από τότε που θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μαριε μου και εγω χθες τα ιδια.πρωινο εμεινα στα χωριο για τζικλες λιγα πραματα 5 τζικλες 5 τραχηλες.μεχρι τις 10΄30 δεν αντεξα ξεκινησα μονος και η ωρα 12΄30 ειμουν στο ποστο στην παφο για φασσα :D αρκετα τα πουλια αλλα εκαναν το περασμα στο διπλανο βουνο.χτυπησα μια και επεσε πισω απο κατι ελιες και δυστυχως μαλλον κουτσοφτερη δεν την βρηκα.μετα απο αρκετη ωρα 2 κοραζινοι βρεθηκαν απο πανω μου και τους εσυρα μια ανοιξα το οπλο και εκατσα στην καρεκλα με ανοιχτο οπλο και απο το πουθενα απο πανω μου στα 10 μετρα 2 κοκονες να μου χαμογελουν μεχρι να βαλω φυσιγγιο και να τες πυροβολησω εφτασα και εσυρα μια χαρτουτσια και να τες βλεπω να σηκωνουν το μεσαιο δαχτυλο και να φευγουν :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:μαριε μου και εγω χθες τα ιδια.πρωινο εμεινα στα χωριο για τζικλες λιγα πραματα 5 τζικλες 5 τραχηλες.μεχρι τις 10΄30 δεν αντεξα ξεκινησα μονος και η ωρα 12΄30 ειμουν στο ποστο στην παφο για φασσα :D αρκετα τα πουλια αλλα εκαναν το περασμα στο διπλανο βουνο.χτυπησα μια και επεσε πισω απο κατι ελιες και δυστυχως μαλλον κουτσοφτερη δεν την βρηκα.μετα απο αρκετη ωρα 2 κοραζινοι βρεθηκαν απο πανω μου και τους εσυρα μια ανοιξα το οπλο και εκατσα στην καρεκλα με ανοιχτο οπλο και απο το πουθενα απο πανω μου στα 10 μετρα 2 κοκονες να μου χαμογελουν μεχρι να βαλω φυσιγγιο και να τες πυροβολησω εφτασα και εσυρα μια χαρτουτσια και να τες βλεπω να σηκωνουν το μεσαιο δαχτυλο και να φευγουν :lol:
Τούτο με το μεσαίο δάκτυλο εν συχνό φαινόμενο, εγώ έμαθα να τες αγνοώ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Athos 1978 έγραψε:Καλημέρα κοπέλια, ολοήμερο κυνήγι χθες για μένα .
Πάντως οι φωτογραφίες μας κάθε άλλο απο ( Χειμερινό κυνήγι Φάσσας) θυμίζουν .
Βρέξε θεέ μου βρέξε .

Εικόνα
Μπραβο κοπελια σε ολους!!!
Αθω μου έσφαξες τες μπραβο φιλε μου...εγω εχτες σε 3 περιπτώσεις που μου εδωκαν την ευκαιρια την 1 εκαρπωθηκα την αν και μακρια την άλλη αν και κοντα εκαλλικωσα την που το αγχος μου που δεν ειδα ολη μερα άλλο πουλι και την τριτη επεξε την πρωτα ο σύντροφος και μετα εγω και επεσε 100 μετρα παρακατω αλλα όπως παντα ακούσαμε ένα μπαμ και ουτε καν πηγα να συζητησω το θεμα...και παλι ενιωσα μαλακας επειδή την Κυριακη σε μια ιδια περιπτωση ο σύντροφος εκοψε και επιε να τους την παρει...!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
χριστος βενιζελου
Full Member

Δημοσίευση από χριστος βενιζελου »

Καλησπερα στην παρεα! ενα δικο μου φιλμακι με σιδερενια με μια πολυ αστεια στιγμη!
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

χριστος βενιζελου έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα! ενα δικο μου φιλμακι με σιδερενια με μια πολυ αστεια στιγμη!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα !!! Έπαθα το ίδιο πράμα πέρσι αλλά με περδίκι...

Αυτό θα πει έφυε σου που μες τα χέρια...
I`d rather be hunting !!!
χριστος βενιζελου
Full Member

Δημοσίευση από χριστος βενιζελου »

:D :D δεν εθελε να την βαλω στην βουρκα! :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

ου γμτ εμαραζωσα εγω!!!επωμιζα πας την οθονη!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Επαθα το πριν 3 χρονια με φραγκολινα που επαιξε ο κουνιαδος μου αλλα η βρωμιαρα εβουρισε μεσα σε σιταροπουλλες δεν πεταξε
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Επαθα το με λαο πριν 2 χρονια κ δεν τον ξεχανω..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”