Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Dimitris έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
Dimitris έγραψε:Μπράβο παίδες για την παιδεια που εχετε. Πραγματικα συγχαρητηρια!
Το θεμα ειναι να χαιρομαστε την καθε μας στιγμη πανω στο βουνό και απο θήραμα δεν ειναι τώρα θα ναι την επομενη φορα.
Γειά σου λεβέντη μου, μόλις εδιάβαζα ένα άρθρο με τρία λυθρίνια σε κάστνγκ το ξημέρωμα ;)
:lol: :lol: :lol: Δεν ειμαι εγω που το έγραψα, κάποιος μας εθόρεν που απέναντι αλόπως 8-)
Φίλε μου είσαι καθηγητής εσύ 8-)
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε: Φίλε μου είσαι καθηγητής εσύ 8-)
Καθηγητης εν αλλός! Εμενα μπορεις να με πεις και κ....φαρδο χεχεχεχε
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Μολις εσχολασαμε και ετοιμαζόμαστε να παμε να κοιμηθούμε στη φυση...δεν το αλλαζω με τιποτε αυτό το συναισθημα...

Καλο κυνηγι σε ολους και να επιστρεψουμε ολοι πισω καλα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αυξηση στον πληθυσμο της φασσας...εγιεμωσεν η Κυπρος φασσες...
θελω να μας τα πει μπροστα μας ο κάθε γ@ουροσπορος που φκαινει και λαλει τις κουβέντες αυτές εσκεμενα για να κλεισει μαθκια λογο της τραγωδίας του ενδημικου....εν κανει που φετος είναι η χειροτερη χρονια από τοτε που θυμαμαι...εγιεμωσαν και φουμαρα τον κοσμο και ολοι εγιναν φασσαριες...

Να συρνεις 2 φυσίγγια η ωρα 615 το πρωι και μετα να μην ξαναμυρίσεις το μπαρουτι...αν είναι δυνατο πρωτη Τεταρη του ενδημικου να δουμε όλα και όλα 10 πουλια στον οριζοντα...

Θελω να βρεθει ενας υπεύθυνος της θηρας να μας πει και μας πως σκατα εκαμαν την ερευνα για τον πληθυσμο της φασσας...

Παμε για την χειροτερη χρονια μας κοπελια και ε να μας περασει...

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Χαιρετώ την φασσοπαρέα...Απογευματινό κυνήγι φάσσας και για μένα σήμερα στο αγαπημένο μου πόστο!!!
Κάλα τα πήγα και σήμερα...3 πουλιά στο χέρι με πολύ ωραίες βολές με το καινούργιο μου όπλο!!! +1 καλλίκωμα βαρβάτο έτσι για να μας θύμίζει ότι ποτέ δεν πρέπει να χαλαρώνουμε!!! 2 πουλιά χτυπήθηκαν με olympia quick no6 και ένα με sporting nickel kafe no 6!!! Αυτά από μένα, αναμένοντας την κυριακή!!! :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

skimis έγραψε:Χαιρετώ την φασσοπαρέα...Απογευματινό κυνήγι φάσσας και για μένα σήμερα στο αγαπημένο μου πόστο!!!
Κάλα τα πήγα και σήμερα...3 πουλιά στο χέρι με πολύ ωραίες βολές με το καινούργιο μου όπλο!!! +1 καλλίκωμα βαρβάτο έτσι για να μας θύμίζει ότι ποτέ δεν πρέπει να χαλαρώνουμε!!! 2 πουλιά χτυπήθηκαν με olympia quick no6 και ένα με sporting nickel kafe no 6!!! Αυτά από μένα, αναμένοντας την κυριακή!!! :)
ωραιος!!!!ο καλυτερος που ακουσα σημερα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ επήρα τον καθαρό και σχεδόν τον έφερα καθαρό...σκευτείτε εγώ για να γυρίσω πρώτη μέρα με 6αρια να παίξω 2 τζήκλες και 2 τρασχήλες.....που εφτάσαμε.....οκ εφάνηκα και άτυχος μιας και ένα γερούι 3 πάγκους πουκάτω μας με άσπρο πουκάμισο φωσφόρο γιλέκο και ένα λαμπρατόρ άσπρο μεγέθους αγελάδας να πηγαινοέρχεται και οι κοπές με τα πουλιά να γυρίζουν , να έρχεται ο σκύλος του να με βρίσκει και βόυρα Σέργιε να πιάεις τον καφέ να μεν τον γλύψει βούρα πιαε την βαλιτσούα γιατί άκκασεν την και εσιόνοσε μου τις χαρτούτσιες να φκαίνει πάνω το γερούι και σαν μαχουμε να έβρω την τζήκλα να πιέννει να κάθετε στην καρεκλού μου.....εν κανεί έπιαν με κουβέντα και εν εξηγούμασταν γιατί ήταν νακκο κουφός....! Ε άμαν έγινε 9:30 - 10 να φύει ετέλιωσε το παναύρι , μεσημέρι έπρεπε να φύγω λόγω υποχρεώσεων εμείναμε χάσκοντα....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

χαχαχα...εφυρες με Σεργιε μου με το γερουι και την αγελαδα...και γω κάθε φορε παλευκω με τους περαστικούς σκυλους να μεν μου γλυψουν τον καφε/αναψυκτικο μου...να μεν μου πιαν την μπουκαλουα του νερου και να μεν μου φαν το sandwich μου!!!

Χαρακτηριστικα περσυ ηρτεν ένα σκυλακι η ωρα 8 το πρωι και ηβρε με...μια σπανιολουα....πρωτη Κυριακη...ηταν δεν ηταν 5-6 μηνων...φοητσιασμενη που τις σιηπεθκιες εκατσε πουκατο στη καρεκλα μου...επερασαν ωρες και δεν την εγυρεψε κανενας...εδωκα της και το σαντουιτς μου εδωκα και της και νερο και ότι ειχα....το μονο πρόβλημα ηταν όταν εκρετουν φασσα και εσκυβα να σφυρισω επετασετουν πανω μου και εγλυφε με...εκαμνα πολεμο να κατσει να μεν φαρασει το πουλι :lol: :lol:

Η ωρα 4 ηρτεν ο μαστρος της...εγυρευκε την που το πρωι γιατι μολις ακουσε τις σιηπεθκιες εχασεν την...που την χαρα του ο ανθρωπος και μετα που του ειπα τα ευτραπελα εφκαλε μου ένα σακουλι με αλμυρα του φουρνου και ηθελε να μου δωκει και ότι εκραταν πανω του που επινετουν αμα του ειπα εφα μου και ειπιε μου ότι ειχα ουλλη μερα... :D
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Καλημέρα κοπέλια, ολοήμερο κυνήγι χθες για μένα .
Πάντως οι φωτογραφίες μας κάθε άλλο απο ( Χειμερινό κυνήγι Φάσσας) θυμίζουν .
Βρέξε θεέ μου βρέξε .

Εικόνα
Open mind for a different view.
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Athos 1978 έγραψε:Καλημέρα κοπέλια, ολοήμερο κυνήγι χθες για μένα .
Πάντως οι φωτογραφίες μας κάθε άλλο απο ( Χειμερινό κυνήγι Φάσσας) θυμίζουν .
Βρέξε θεέ μου βρέξε .

Εικόνα
Μπράβο φίλε Άθω!!! Πολλά καλός!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”