Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

:lol: :lol: αν εκατάφερε έτσι πράμα εν παίζεται!

Έχεις δίκιο ρε Λεωνίδα. Το πιο ανησυχητικό είανι ότι τωρά τελευταία επολλύναν τούτα τα περιστατικά. Κατεβαίνουν ένα τόπο, πετσοκόφκουν τες για κανένα 2ωρο τζιαί μετά χάνουνται. Κοντά στη Στράκκα που μένει ο παπάς μου εκατάντησε σχεδόν κάθε εβδομάδα να κατεβαίνουν κάτι κοπρόσκυλα μες τον ποταμό τζιαί πιάνουν παγανιά. Ότι κινείται πυροβολείται τζιαί συνάει τους μετά ένας τρίτος με το αυτοκίνητο καμιά 500 μέτρα πιο πάνω. Όσπου να πάει τομύνημα τζιαί να έρτει το χαπάρι στη Θήρα τα κοπέλια εν έσσω...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε::lol: :lol: αν εκατάφερε έτσι πράμα εν παίζεται!

Έχεις δίκιο ρε Λεωνίδα. Το πιο ανησυχητικό είανι ότι τωρά τελευταία επολλύναν τούτα τα περιστατικά. Κατεβαίνουν ένα τόπο, πετσοκόφκουν τες για κανένα 2ωρο τζιαί μετά χάνουνται. Κοντά στη Στράκκα που μένει ο παπάς μου εκατάντησε σχεδόν κάθε εβδομάδα να κατεβαίνουν κάτι κοπρόσκυλα μες τον ποταμό τζιαί πιάνουν παγανιά. Ότι κινείται πυροβολείται τζιαί συνάει τους μετά ένας τρίτος με το αυτοκίνητο καμιά 500 μέτρα πιο πάνω. Όσπου να πάει τομύνημα τζιαί να έρτει το χαπάρι στη Θήρα τα κοπέλια εν έσσω...
ειπε μας η Θηρα επιασε 2 ατομα πριν 10 μερες...ο τοπος εκταστραφηκε για τουλαχιστο τις πρωτες εξορμήσεις...αλλα αφου επιαν 2 ατομα όπως μας αναφερθηκε ας ελπισουμε πως δεν θα ακολουθησουν και αλλα περιστατικα τετοια...και τουλαχιστο να ηρεμησει ο τοπος μεχρι την εναρξη...όταν με το καλο ησυχασει και ο τοπος από τα πρωτα πιστολίδια των πρωτων εξορμήσεων...μπορει να υπαρξει παιχνιδι στη συνεχεια...ρισκο αλλα ισως το δοκιμασω...μπορει να χασω 1 χρονια, γιατι αμα πω θα παω 1 τοπο μπορει και να τον κυνηγω μεχρι τη ληξη ασχέτως αν δεν πιαω πουλι...

ειδωμεν
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γείτο μου εσύ ξέρεις καλύτερα τούτους τους τόπους. Στα δικά μας λημέρια δουλεύκουν λλίο διαφορετικά τα πράματα.
Συνήθως δουλεύκουμε με 2-3 διαφορετικούς τόπους. Αφήνουμε τες να ησυχάσουν τζιαί μετά να πάμε ξανά. Αλλά μιλούμε πάντα για πολύ λίγα πράματα, 1-2 το πολύ και είμαστε ευχαριστημένοι.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Οριστε κυριοι τι βρηκαμε το Σαββατο στην αναγνωριση μας...ο τοπος είναι κλειστος για το καλοκαιρι και ανοιγει μονο στο λαγο...

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κρίμα είμαστε εμείς που τους αντέχουμε αλλά τζιαί που τους συντηρούμε (βλέπε ανοχή, άδειες κυνηγίου κτλ κτλ)...
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

φυσικά φαίνονται λίγο διαβρωμένοι οι κάλυκες ??? μακάρι να μεν εν τέλεια φρέσκοι!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

admin έγραψε:φυσικά φαίνονται λίγο διαβρωμένοι οι κάλυκες ??? μακάρι να μεν εν τέλεια φρέσκοι!
πολλα λιο ρε Αριστε...δυσκολο να είναι του περασμενου μηνα...επειδή και ο τοπος κρατα πολύ υγρασια εγω πιστευκω το πολύ 1-2 εβδομάδες...παντως πριν 2 εβδομάδες όταν περπατησα για να κοντεψω τους Ευκαλυπτους να δω που μπορω να καμω φυλαχτρα στο κυνηγι...δεν τις ειδα...λιγο δυσκολο 2 ατομα να μεν τις επροσεξαμε μεσα στο καθαρο γιατι το πρωτο που θωρουμε είναι σημαδια από φυσιγγια...δεν αποκλειετε όμως...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Λεωνίδα κι εγω ετσι πιστεύω το πολύ πολύ δυο βδομάδων να είναι τα φυσίγγια....
Κρίμα...!! Αλλά δυστυχώς εν παντού αυτά τα φαινόμενα και χειρότερα μην σας πω...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κοπέλια κόψετε νάκκον πίσω που τες αναγνωρίσεις τζιαί τα πουλιά αρκέψαν τζιαί κόφκουν λάσπη... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

ηντα που να κοψουμε ρε Μαριε???δαμε ε κανει που τις επεξαν....εκαψαν τζαι τον τοπο...καποιος επιε να καψαλισει και επηραν ουλα τα χωραφκια και ο μισος ποταμος...πουλια 0
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”