Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Ναι φαντάζομαι τη φάση -> "ρεεεεεε Μιχάληηηη έππεσε κοντά σου τζιαί βουρά κουτσόφτερο, πήεννε πιάστοοοοο" 

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Καλοριζικο Πανικκο μου!!!ThkiamantoPezounos έγραψε:Μάριε μου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα την NSI Percorso Caccia HP την 5 νούμερο. Εν την φκάλω που το όπλο μου. Τζαι εγώ Beretta έχω τζαι είναι φοβερή. Ορίστε και το link:MARIOSE έγραψε:Τέλοςπάντων, γείτο μου καμιά εισήγηση για κανένα φυσίγγιο να δοκιμάσουμε εμείς που δεν είμαστε ιδιογομωτές?
Φέτος προσανατολίζομαι στις superfelt οι οποίες πέρσι με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο την πρώτη εξόρμηση + τη βασική παίχτρια victory 31gr λιλά.
http://www.nobelsport.it/public/pages/E ... Cat1ID=381
Άλλη σπουδαία είναι της RC η JK6 T5 HP. Το link:
http://www.rc-cartridges.com/rc_jk6_t5_hp-119.html
Εγώ τούτες μόνο θα παίξω φέτος αλλά νομίζω ότι τζαι ο σύντροφος κάπου τζιαμε προσανατολίζεται.
Συντροφε εγω μονο την caccia παιζω...οι άλλες ουλλες απλα ε για γιεμωσια...μπορει να εχω μαζι μου όπως παντα καμμια victory ασπρη η την jk6 που σου ειπα για φετος...εχω και κατι πρασινες που εφερε ο Σπυρος οποταν είμαι κομπλε...αλλα γενικα εγω 1 φυσιγγι εχω σταθερο και αυτό είναι το percorso...τζαι όπως ειπαμε κοπελια...το αν σκοτωνει η ο ι ένα οπλο...εξαρτάτε παντα από το ποιος το κρατα και αν είναι το οπλο πανω του...ουλλα τα αλλα είναι μαλακιες να αγαπιωμαστε!!!!ρωτάτε με τζαι μενα που τζινιω με βερκες!!!!

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- πανικος
MARIOSE έγραψε:Ναι φαντάζομαι τη φάση -> "ρεεεεεε Μιχάληηηη έππεσε κοντά σου τζιαί βουρά κουτσόφτερο, πήεννε πιάστοοοοο"

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- MARIOSE
πανικος έγραψε:MARIOSE έγραψε:Ναι φαντάζομαι τη φάση -> "ρεεεεεε Μιχάληηηη έππεσε κοντά σου τζιαί βουρά κουτσόφτερο, πήεννε πιάστοοοοο"![]()
τον αχερκωτη θα τον ταιζω τροφη για sporting επαναφορα και μαζι μετον ροκκυ δεν θα εχουμε απωλειες
![]()

Γείτο μου είσαι σωστός, άμα εν πάνω στο πουλί 90% εν να ππέσει. Αλλά εν καλά να ξεχωρίζουμε τζιαί κανένα φυσίγγιο προσπαθώντας να γλυτώσουμε τις απώλειες τζίνου του 10%.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
γειτο μου εγραψα σου και το φυσιγγι...percorso caccia...σταθερη αξιαMARIOSE έγραψε:πανικος έγραψε:MARIOSE έγραψε:Ναι φαντάζομαι τη φάση -> "ρεεεεεε Μιχάληηηη έππεσε κοντά σου τζιαί βουρά κουτσόφτερο, πήεννε πιάστοοοοο"![]()
τον αχερκωτη θα τον ταιζω τροφη για sporting επαναφορα και μαζι μετον ροκκυ δεν θα εχουμε απωλειες
![]()
![]()
έφυρες με ρε Πανίκο!
Γείτο μου είσαι σωστός, άμα εν πάνω στο πουλί 90% εν να ππέσει. Αλλά εν καλά να ξεχωρίζουμε τζιαί κανένα φυσίγγιο προσπαθώντας να γλυτώσουμε τις απώλειες τζίνου του 10%.
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- πανικος
λεωνιδα μου εγω δοκιμασα για 2 χρονιες την περκορσο την μπλε σε 5αρι σκαι δεν μου αρεσε και τοσο εκτος προπερσι που την πρωτη μερα του ενδημικου ψιλοβρεχε και κατεβασα μια φασσα πολυ μακρινη.δεν καταλαβα την ωρα της ακομα και τις δυνατοτητες της.πεμας εσυ που την εχεισ δοκιμασει τεσ ωρες θερμοκρασιες που σου αρεσε παραπανω.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Pathfinder
Ρε Πανικο μου ενομιζα σε για σοβαρο και νουσιμο πλασμα ως τωρα...εππεσα εξω με την κινηση που εκαμες ομως...
:)φιλε μου καλοριζικο και καλοκυνηγητο το νεο εργαλειο...

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- πανικος
αλεξη μου τα αληθινα οπλο ειναι στον οπλοβαστο τουτο ειπαμε εν για να βγουμε που την ενοια αν σκοτωνειPathfinder έγραψε:Ρε Πανικο μου ενομιζα σε για σοβαρο και νουσιμο πλασμα ως τωρα...εππεσα εξω με την κινηση που εκαμες ομως...:)φιλε μου καλοριζικο και καλοκυνηγητο το νεο εργαλειο...

- Pathfinder
[emoji1]πανικος έγραψε:αλεξη μου τα αληθινα οπλο ειναι στον οπλοβαστο τουτο ειπαμε εν για να βγουμε που την ενοια αν σκοτωνειPathfinder έγραψε:Ρε Πανικο μου ενομιζα σε για σοβαρο και νουσιμο πλασμα ως τωρα...εππεσα εξω με την κινηση που εκαμες ομως...:)φιλε μου καλοριζικο και καλοκυνηγητο το νεο εργαλειο...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- ThkiamantoPezounos
- Full Member
MARIOSE έγραψε:Χρίστο μου είσαι λεβέντης, σε ευχαριστώ φίλε μου. Τη percorso caccia HP σίγουρα θα τη δοκιμάσω (ήθελα να τη δοκιμάσω πέρσι αλλά με μέσο όρο 1 φυσίγγιο την εξόρμηση εν ήθελα να αγοράσω άλλα φυσίγγιαThkiamantoPezounos έγραψε:Μάριε μου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα την NSI Percorso Caccia HP την 5 νούμερο. Εν την φκάλω που το όπλο μου. Τζαι εγώ Beretta έχω τζαι είναι φοβερή. Ορίστε και το link:MARIOSE έγραψε:Τέλοςπάντων, γείτο μου καμιά εισήγηση για κανένα φυσίγγιο να δοκιμάσουμε εμείς που δεν είμαστε ιδιογομωτές?
Φέτος προσανατολίζομαι στις superfelt οι οποίες πέρσι με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο την πρώτη εξόρμηση + τη βασική παίχτρια victory 31gr λιλά.
http://www.nobelsport.it/public/pages/E ... Cat1ID=381
Άλλη σπουδαία είναι της RC η JK6 T5 HP. Το link:
http://www.rc-cartridges.com/rc_jk6_t5_hp-119.html
Εγώ τούτες μόνο θα παίξω φέτος αλλά νομίζω ότι τζαι ο σύντροφος κάπου τζιαμε προσανατολίζεται.).
Έτσι κι αλλιώς με τα beretta μας ότι παίξουμε η οκκά τετρακόσια, εν ππέφτει σέκκο
ΥΓ: Σκέφτομαι τζιαί τις mygra αλλά αν θυμάμαι καλά εν ψηλή η τιμή τους τζιαί εν αποφασίζω.
Τζαι εγώ σκέφτηκα την Mygra ρε Μάριε, αλλά μετά είδα τα σχόλια στο Forum τζαι μετάνιωσα. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=160
Φυσικά υπάρχουν κυνηγοί που λένε τα καλύτερα για την συγκεκριμένη τζαι συνήθως γίνετε sold out στον Φάνο.
“In a civilized and cultivated country, wild animals only continue to exist at all when preserved by sportsmen.” -Theodore Roosevelt