Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ThkiamantoPezounos
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από ThkiamantoPezounos »

MARIOSE έγραψε:Τέλοςπάντων, γείτο μου καμιά εισήγηση για κανένα φυσίγγιο να δοκιμάσουμε εμείς που δεν είμαστε ιδιογομωτές?

Φέτος προσανατολίζομαι στις superfelt οι οποίες πέρσι με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο την πρώτη εξόρμηση + τη βασική παίχτρια victory 31gr λιλά.
Μάριε μου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα την NSI Percorso Caccia HP την 5 νούμερο. Εν την φκάλω που το όπλο μου. Τζαι εγώ Beretta έχω τζαι είναι φοβερή. Ορίστε και το link:
http://www.nobelsport.it/public/pages/E ... Cat1ID=381

Άλλη σπουδαία είναι της RC η JK6 T5 HP. Το link:
http://www.rc-cartridges.com/rc_jk6_t5_hp-119.html

Εγώ τούτες μόνο θα παίξω φέτος αλλά νομίζω ότι τζαι ο σύντροφος κάπου τζιαμε προσανατολίζεται.
“In a civilized and cultivated country, wild animals only continue to exist at all when preserved by sportsmen.” -Theodore Roosevelt
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

πανικος έγραψε:μετα απο απειρες συζητησεις αν σκοτωνουν η οχι τα beretta ειπα να αγορασω και ενα απο αυτο να δουμε αν σκοτωνει τες φασσες φετος :lol: για αλλα πηγα για αλλα κατεληξα αφου ειδα το συγκεκριμενο οπλο το ερωτευτικα :D ακομα ενα στην συλλογη αφου γυναικα δεν αλλασσουμε αλλασουμε οπλα :D ελπιζω να σκοτωνει ;)
Φίλε Πανίκκο να χέρεσε το καινούργιο σου όπλο φίλε!!! Εξαιρετικό...Καλοκυνήγητο να είναι φίλε και να περάσεις μαζί του τις καλύτερες στιγμές!!! Πάντως πρέπει να είναι η περίοδος αγοράς καινούργιων όπλων!!! :)
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Δημοσίευση από Kostas M. »

πανικος έγραψε:μετα απο απειρες συζητησεις αν σκοτωνουν η οχι τα beretta ειπα να αγορασω και ενα απο αυτο να δουμε αν σκοτωνει τες φασσες φετος :lol: για αλλα πηγα για αλλα κατεληξα αφου ειδα το συγκεκριμενο οπλο το ερωτευτικα :D ακομα ενα στην συλλογη αφου γυναικα δεν αλλασσουμε αλλασουμε οπλα :D ελπιζω να σκοτωνει ;)
Φιλε ειναι το 692;
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ThkiamantoPezounos έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Τέλοςπάντων, γείτο μου καμιά εισήγηση για κανένα φυσίγγιο να δοκιμάσουμε εμείς που δεν είμαστε ιδιογομωτές?

Φέτος προσανατολίζομαι στις superfelt οι οποίες πέρσι με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο την πρώτη εξόρμηση + τη βασική παίχτρια victory 31gr λιλά.
Μάριε μου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα την NSI Percorso Caccia HP την 5 νούμερο. Εν την φκάλω που το όπλο μου. Τζαι εγώ Beretta έχω τζαι είναι φοβερή. Ορίστε και το link:
http://www.nobelsport.it/public/pages/E ... Cat1ID=381

Άλλη σπουδαία είναι της RC η JK6 T5 HP. Το link:
http://www.rc-cartridges.com/rc_jk6_t5_hp-119.html

Εγώ τούτες μόνο θα παίξω φέτος αλλά νομίζω ότι τζαι ο σύντροφος κάπου τζιαμε προσανατολίζεται.
Χρίστο μου είσαι λεβέντης, σε ευχαριστώ φίλε μου. Τη percorso caccia HP σίγουρα θα τη δοκιμάσω (ήθελα να τη δοκιμάσω πέρσι αλλά με μέσο όρο 1 φυσίγγιο την εξόρμηση εν ήθελα να αγοράσω άλλα φυσίγγια :lol: ).

Έτσι κι αλλιώς με τα beretta μας ότι παίξουμε η οκκά τετρακόσια, εν ππέφτει σέκκο :lol:

ΥΓ: Σκέφτομαι τζιαί τις mygra αλλά αν θυμάμαι καλά εν ψηλή η τιμή τους τζιαί εν αποφασίζω. :roll:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Kostas M. έγραψε:
Φιλε ειναι το 692;
ναι φιλε το 692 adjustable kontaki
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

skimis έγραψε:
Φίλε Πανίκκο να χέρεσε το καινούργιο σου όπλο φίλε!!! Εξαιρετικό...Καλοκυνήγητο να είναι φίλε και να περάσεις μαζί του τις καλύτερες στιγμές!!! Πάντως πρέπει να είναι η περίοδος αγοράς καινούργιων όπλων!!! :)
ευχαριστω φιλε σκιμη επισης καλοκυνηγητο το μπενελλι σου φιλε.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις αρκετα καλα κυνηγια μαζι του Πανικο...καλοριζικο φιλε :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πανίκο όταν το δοκίμασα μου άρεσε πολύ το ζύγισμα του φίλε. Για εμένα πολύ σημαντικός παράγοντας.

Όσο για τα κουτσόφτερα φίλε μου θα δείξει, εγώ νομίζω να μεν ανησυχείς καθόλου, είμαστε πολλοί τζιαί με τους πολλούς ο πόνος εν γλυτζιής :lol: :lol:
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

πανικος έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Πανίκο μου καλορίζικο και καλοκυνήγητο!!! Κουκλί!
ευχαριστω μαριε .παντως ειμαι σε μεγαλη αγωνια για το αν θα πεφτουν κουτσπφτερα η τεζα :lol:
Σασε τα ποθκια σου να βουρας τα κουτσοφτερα..ουλλοι πιανουν οπλα εσου επιαες (Μ)παρετα..
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

οσοι βλεπεται discovery chanel mythbusted θα καταλαβετε φετος τον μυθο για τα beretta θα γινει μεγαλη ερευνα απο μενα προσωπικα και θα σας πω στοτελος .εσυ αχερκωτικο θα εισαι διπλα μου σχεδον σε ολες τες εξορμησεις και θα καταγραφεις τα στατιστικα :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”