Κοιτα το θεμα μεμονομενα φυσίγγια ξεγελα...και γω κατι ποστα προστυχα...που μιλω για φασσες όπως αυτές που βλέπεις σε youtube (σε αριθμο)...δεν βρηκα φυσίγγια παρα μονο 2-3 μεμονομενα...αλλα από την άλλη θα μου πεις ποιος φασσαρη θα εχει ετσι ποστο και θα αφησει εκει φυσίγγια???ειδου το ερωτημα...μονο εγω τις πηρα ειδηση...η μηπως θα γελαστω απερίγραπτα την πρωτη Κυριακη...??μεγαλο το ρισκο...αλλα αξιζει...ειδωμενsotiris!129 έγραψε:Νεοι στα προστυχα τα ποστα τα σεξουαλικα![]()
Ενα σας λαλω στο συγκεκριμενο ποστο της φωτος μου εφεραν delivery φραπε κοπελες απο το ανατολικο μπλοκ ... και η τιμη του φραπε 2 euro ηταν η διπλασια απο την βενζινη που σπαταλουσα για να παω εκει...
εκτος απο μεμονομενα φυσιγγια, κυνηγο δεν ειδα ποτε εκει (απογευματα που ειμαι λιγο αθκιασερος και παω για κανα πεζουνι ) και φετος μια μερα τοσες πολλες εκατσαν στα συρματα που εκαναν κοντακτ με αποτελεσμα να παρουν φωτια τα γυρο χωραφια ...
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Αυτή είναι και η ομορφιά τους λεβέντες! Θέλουν έξυπνα πόστα, σεξουαλικά λαλεί τζιαί ο Σώτος, υπομονή και επιμονή. 

- Pathfinder
Σωστος!!ενας φασσαρης δεν αφηνει τεκμηρια πισω του...να μεν σου πω μαζευκει και των αλλων[emoji12]BAIKAL TEAM έγραψε:Κοιτα το θεμα μεμονομενα φυσίγγια ξεγελα...και γω κατι ποστα προστυχα...που μιλω για φασσες όπως αυτές που βλέπεις σε youtube (σε αριθμο)...δεν βρηκα φυσίγγια παρα μονο 2-3 μεμονομενα...αλλα από την άλλη θα μου πεις ποιος φασσαρη θα εχει ετσι ποστο και θα αφησει εκει φυσίγγια???ειδου το ερωτημα...μονο εγω τις πηρα ειδηση...η μηπως θα γελαστω απερίγραπτα την πρωτη Κυριακη...??μεγαλο το ρισκο...αλλα αξιζει...ειδωμενsotiris!129 έγραψε:Νεοι στα προστυχα τα ποστα τα σεξουαλικα [emoji38]
Ενα σας λαλω στο συγκεκριμενο ποστο της φωτος μου εφεραν delivery φραπε κοπελες απο το ανατολικο μπλοκ ... και η τιμη του φραπε 2 euro ηταν η διπλασια απο την βενζινη που σπαταλουσα για να παω εκει...
εκτος απο μεμονομενα φυσιγγια, κυνηγο δεν ειδα ποτε εκει (απογευματα που ειμαι λιγο αθκιασερος και παω για κανα πεζουνι ) και φετος μια μερα τοσες πολλες εκατσαν στα συρματα που εκαναν κοντακτ με αποτελεσμα να παρουν φωτια τα γυρο χωραφια ...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ακριβως!!!!!Pathfinder έγραψε:Σωστος!!ενας φασσαρης δεν αφηνει τεκμηρια πισω του...να μεν σου πω μαζευκει και των αλλων[emoji12]BAIKAL TEAM έγραψε:Κοιτα το θεμα μεμονομενα φυσίγγια ξεγελα...και γω κατι ποστα προστυχα...που μιλω για φασσες όπως αυτές που βλέπεις σε youtube (σε αριθμο)...δεν βρηκα φυσίγγια παρα μονο 2-3 μεμονομενα...αλλα από την άλλη θα μου πεις ποιος φασσαρη θα εχει ετσι ποστο και θα αφησει εκει φυσίγγια???ειδου το ερωτημα...μονο εγω τις πηρα ειδηση...η μηπως θα γελαστω απερίγραπτα την πρωτη Κυριακη...??μεγαλο το ρισκο...αλλα αξιζει...ειδωμενsotiris!129 έγραψε:Νεοι στα προστυχα τα ποστα τα σεξουαλικα [emoji38]
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Ο παπάς μου ελάλεν μου που είμουν μιτσής "Γιε μου, τη φάσσα παίζεις την μόνο άμα θωρείς τα μάθκια της".
Προχτές είμουν με κάτι συναδέλφους τζιαί εμιλούσαμε για αποστάσεις που πρέπει να παίζεις το θήραμα. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι εν έτη 2016 "Τη φάσσα παίζεις την όσπου τη θωρεί το μάτι σου"...
Είμαστε για κλάματα κοπέλια. Τούτοι εφκάλλαν με πελλό που παίζω μόνο ως τα 30-35μ περίπου τζιαί είπαν μου ότι πιάνουν πουλιά στα 70-80μ...Εσυναφέρναν κάτι gazal τζιαί κάτι άλλα περίεργα...Τελικά είμαστε τόσο άρρωστοι που στο τέλος πιστεύκουμε τζιαί εμείς οι ίδιοι τες μαλ@κίες που λαλούμε.
Προχτές είμουν με κάτι συναδέλφους τζιαί εμιλούσαμε για αποστάσεις που πρέπει να παίζεις το θήραμα. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι εν έτη 2016 "Τη φάσσα παίζεις την όσπου τη θωρεί το μάτι σου"...
Είμαστε για κλάματα κοπέλια. Τούτοι εφκάλλαν με πελλό που παίζω μόνο ως τα 30-35μ περίπου τζιαί είπαν μου ότι πιάνουν πουλιά στα 70-80μ...Εσυναφέρναν κάτι gazal τζιαί κάτι άλλα περίεργα...Τελικά είμαστε τόσο άρρωστοι που στο τέλος πιστεύκουμε τζιαί εμείς οι ίδιοι τες μαλ@κίες που λαλούμε.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
σκεφτου ποσο αχαπαροι είναι που νομιζουν οι gazal είναι και για 100 μετρα...το ιδιο πιστονι με τις ασπρες και πρασινες της Victory ειχαν σε κατι που ανοιξα...επιασα ένα πακετο περσυ και εχω το ακομα...δεν μου αρεσαν καθολου
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Τέλοςπάντων, γείτο μου καμιά εισήγηση για κανένα φυσίγγιο να δοκιμάσουμε εμείς που δεν είμαστε ιδιογομωτές?
Φέτος προσανατολίζομαι στις superfelt οι οποίες πέρσι με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο την πρώτη εξόρμηση + τη βασική παίχτρια victory 31gr λιλά.
Φέτος προσανατολίζομαι στις superfelt οι οποίες πέρσι με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο την πρώτη εξόρμηση + τη βασική παίχτρια victory 31gr λιλά.
- πανικος
μετα απο απειρες συζητησεις αν σκοτωνουν η οχι τα beretta ειπα να αγορασω και ενα απο αυτο να δουμε αν σκοτωνει τες φασσες φετος
για αλλα πηγα για αλλα κατεληξα αφου ειδα το συγκεκριμενο οπλο το ερωτευτικα
ακομα ενα στην συλλογη αφου γυναικα δεν αλλασσουμε αλλασουμε οπλα
ελπιζω να σκοτωνει 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- MARIOSE
Πανίκο μου καλορίζικο και καλοκυνήγητο!!! Κουκλί!
- πανικος
ευχαριστω μαριε .παντως ειμαι σε μεγαλη αγωνια για το αν θα πεφτουν κουτσπφτερα η τεζαMARIOSE έγραψε:Πανίκο μου καλορίζικο και καλοκυνήγητο!!! Κουκλί!

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....