Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

μπραβο κοπελια!!!βαλετε φωτος και για μας που δεν θα παμε Κυριακη λογο πρακτικης... :( :( :(
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ASE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Αριστερά η παλιά; Πάντως με τον τρόπο που είναι κιτρινισμένο το δεξιά πιστονάκι και την πιο σκουρόχρωμη πυρίτιδα, η δεξιά μου μοιάζει πιο παλιά.

Αν κοιτάξεις το πάνω μέρος του κουτιού θα δεις χαραγμένο τον αριθμό κατασκευής.

κοπελια για μενα ο φετινος Γενναρης κ Φλεβάρης είναι από τους ποιο δυνατούς. Ισως κ οι πολλες αναγνωρίσεις και δεν σταματω. Συνεχεια στη Πριζα.
Ωραιος φιλε...αυτα ειναι :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλησπέρα σας, ημιτελικός αύριο όπως είπε και ο Σόλωνας. Προς το παρόν βράζω για εκτός έδρας παιχνίδι αλλά ακόμα εν αποφάσισα λόγω καιρού.

Εν θα ετοιμάσω τίποτε από πλευράς φυσιγγίων. Ότι έμεινε θα το χρησιμοποιήσω (μακάρι να έβρω θήραμα) τζιαί ελπίζω να είμαι στον τελικό την Τετάρτη 8-)

Εύχομαι καλές επιτυχίες σε όλους και ασφαλή επιστροφή.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Μαριε μου δεν ξερω εαν θα μπορεσουμε να κυνηγισουμε...αυριο διχνουν ολοι οτι θα εχουμε βροχες και καταιγιδες :roll:

Βεβαια εμεις θα ειμαστε και παλι στο βουνο για την προτελευταια μας προσπαθεια και που ξερεις καμια φορα.....εκει που δεν το περιμενεις σου κανουν ντου και ξαφνικα βλεπεις οτι δεν εχεις φυσιγγια :D

Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου να εχουμε :P

Και λιγο ζεσταμα....ελπιζω να μην μας μεινει μονο το ζεσταμα ομως ;)

Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Βρεξει χιονιζει ο βλαγκαρης στο ποστο του κοπελια...και αυριο το ιδιο...οτι εκαμαμε για την χρονια εκαμαμεν...παμε για το φιναλε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σωστός Σόλωνα, αύριο θα μείνω εντός έδρας για να μην μας μείνει ο κόπος...

Καλά και ασφαλή κυνήγια παίδες.
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Παιζουμε ουλλον το παιχνιδιν αυριο...και τα 2 ημιχρονα...Καλα να περασετε παιδια...Σφιχτες σηιπεθκιες να την τρων να πεφτουν :D !!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εγιναμε πουλουθκια σημερα...εφα νερα του βαρους μου αν και ημουν και με αδιαβροχο.Εβρεχε απο τις 630 μεχρι τις 1430.Μολις και εσπασαμε τον παπαγαλο μαζι με 3 ξηφτερισματα απο εκεινα που βαλεις τον σταυρο σου και λαλεις μα εν εππεσε??3 συνεχομενες φασεις εμειναν μου τα φτερα να τα θωρω να πεφτουν που τον ουρανο για πεντε λεπτα.Οτι καμεις εν λαθος

http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016022 ... dddeba.jpg
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δεν ηταν βραστα τα σκαγια σου Αλεξ...γι'αυτο και τα πουλια την εκαναν :shock:

Σημερα απο τις χειροτερες μερες μου σε θεμα καιρου....τουτο τον καιρο δεν τον αντεχω με τιποτε....χα τωρα θα βρεξει..χα τωρα...χα τωρα....μπες βγες μεσα στο αυτοκινητο δεν εκαμνα αλλη δουλεια :evil:

Το καλο μου προνοησα την κατασταση και πηγα σε τοπο που ημουν κοντα στο αυτοκινητο ...καθολου καλο ποστο....καθομουν 10μ πιο περα :D
1 ωρα το πρωι μονο στην κανονικη φυλαχτρα...60-70μ πιο κατω με μια φαση οπου και πηρα το πουλι....μετα μπες βγες στο αυτοκινητο μεχρι τις 2.30...10-15 φορες....και απο τις 2.30 μεχρι τις 5.00 στην κανονικη φυλαχτρα ακομα 1 πουλι!

2-0 το σκορ και την τεταρτη παω τελικο με την βοηθεια του θεου :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Δεν ηταν βραστα τα σκαγια σου Αλεξ...γι'αυτο και τα πουλια την εκαναν :shock:

Σημερα απο τις χειροτερες μερες μου σε θεμα καιρου....τουτο τον καιρο δεν τον αντεχω με τιποτε....χα τωρα θα βρεξει..χα τωρα...χα τωρα....μπες βγες μεσα στο αυτοκινητο δεν εκαμνα αλλη δουλεια :evil:

Το καλο μου προνοησα την κατασταση και πηγα σε τοπο που ημουν κοντα στο αυτοκινητο ...καθολου καλο ποστο....καθομουν 10μ πιο περα :D
1 ωρα το πρωι μονο στην κανονικη φυλαχτρα...60-70μ πιο κατω με μια φαση οπου και πηρα το πουλι....μετα μπες βγες στο αυτοκινητο μεχρι τις 2.30...10-15 φορες....και απο τις 2.30 μεχρι τις 5.00 στην κανονικη φυλαχτρα ακομα 1 πουλι!

2-0 το σκορ και την τεταρτη παω τελικο με την βοηθεια του θεου :D
Μπραβο σου φιλε μου, εφαμεν νερο τζαι στησαμεν σημερα... ☺
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”