Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Καλο κυνηγι παιδες..ελπιζω να συγκρατηθω αυριο και να μεν ανοιξω το στομα μου να στολισω κανενα συγγενη:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Prestige 8
- Full Member
Καλό κυνηγι παιδες σε ολους οσους ειναι πιστοι στον αγωνα.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ε να μεγαλο το εργο σου αυριο Αλεξ μου,σε καταλαβαινωPathfinder έγραψε:Καλο κυνηγι παιδες..ελπιζω να συγκρατηθω αυριο και να μεν ανοιξω το στομα μου να στολισω κανενα συγγενη:)

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Αστα φιλε ασταSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε να μεγαλο το εργο σου αυριο Αλεξ μου,σε καταλαβαινωPathfinder έγραψε:Καλο κυνηγι παιδες..ελπιζω να συγκρατηθω αυριο και να μεν ανοιξω το στομα μου να στολισω κανενα συγγενη:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ακομα λιγο ζεσταμα...........ε για να τις θωρουμε ονειρο ποψε

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- canastas
- Full Member
Παιδία αφήστε και καμιά για εμάς που θα πάμε την κυριακή.... 

THE BEST THERE IS
- Nikos
Prestige 8 έγραψε:Όντως επειδή πριν δύο μήνες εγινα πατερας, δεν εχω την εμπειρία του πατερα κυνηγου.. Ίσως να έχετε δίκαιο. .[emoji6] Πάντως μέχρι πέρσι εγώ έτσι έκανα.Nikos έγραψε:Σωστός ο Άντρος...ANTROS BREDA έγραψε:Aμαν εχεις οικογενια και μωρο εν το κλεινης φιλε, μου βλεπεις ποιος ειναι και αν θελεις απαντας
Φίλε Μάριε , άτε τζιαι έκλεισες το και κυνηγάς μόνος , άτε και έπαθες τίποτε? εν αρκιμός?
Πάντα ανοικτό!
Να σου ζήσει Μάριε...Σιγά σιγά και θα το καταλάβεις φιλε!!

Ρε κοπέλια εκινήθηκε τίποτε....Περιμένουμε ανταπόκριση....Προς το παρόν μόνο γλάρους θωρώ!!!

- Prestige 8
- Full Member
Ευχαριστώ Νίκο να είσαι καλά Εσύ Και n οικογένεια σου.Nikos έγραψε:Prestige 8 έγραψε:Όντως επειδή πριν δύο μήνες εγινα πατερας, δεν εχω την εμπειρία του πατερα κυνηγου.. Ίσως να έχετε δίκαιο. .[emoji6] Πάντως μέχρι πέρσι εγώ έτσι έκανα.Nikos έγραψε: Σωστός ο Άντρος...
Φίλε Μάριε , άτε τζιαι έκλεισες το και κυνηγάς μόνος , άτε και έπαθες τίποτε? εν αρκιμός?
Πάντα ανοικτό!
Να σου ζήσει Μάριε...Σιγά σιγά και θα το καταλάβεις φιλε!!![]()
![]()
Ρε κοπέλια εκινήθηκε τίποτε....Περιμένουμε ανταπόκριση....Προς το παρόν μόνο γλάρους θωρώ!!!
θα Το εμπεδώσω πού θα παει.[emoji4]
Αναμένουμε στο ακουστικό τα νέα από το μέτωπο!
- MARIOSE
Ρε Νίκο μα εν επήες? Εγώ είδα 100 φάσσες μες τη Λευκωσία, εν να μου γυρίσει πελλάρα...
Εν το μεταξύ φοούμαι ότι με τούτη την ανομβρία εν να δύσκολα τα πράματα για την αναπαραγωγή...
Εν το μεταξύ φοούμαι ότι με τούτη την ανομβρία εν να δύσκολα τα πράματα για την αναπαραγωγή...
- Nikos
Όχι ρε φίλε, έπρεπε να έρθω γραφείο....
Λέω σου μόνο γλάρους!!!
Σήμερα οι φασσάριες της Πάφου έπρεπε να σταθούν στο Debenhams.... xaxaxa πολύ φάσσα!!
Δυστυχώς η ανομβρία θα παίξει κι εκείνη τον αρνητικό της ρόλο για όλα τα θηράματα...
Λέω σου μόνο γλάρους!!!

Σήμερα οι φασσάριες της Πάφου έπρεπε να σταθούν στο Debenhams.... xaxaxa πολύ φάσσα!!
Δυστυχώς η ανομβρία θα παίξει κι εκείνη τον αρνητικό της ρόλο για όλα τα θηράματα...