Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Μεσα μεσα ειναι καλα και τα καλλικωματα....με τον ανεμο κοντρα...οτι καλυτερο!

Μονος και δεν εκουματαρε ο ατοιμος!

Ετσι οως το εγραψες Σολωνα μου...ενομιζα εν ειασε πουλι!!! :D

Καλο κυνηγι παιδες...εγω παλι θα το μιξαρω και με καμμια τσικλα γιατι Κυριακη εχει και κοσμο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Καλο και ασφαλισμενο κυνηγι παιδες.. καλη προσκοπευση :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλο κυνηγι παιδες..ολιγοωρη εξορμηση η αυριανη για μενα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Εκαμα 2 καλλιτζια σημερα σε βολες που συχαινομαι πραγματικα...καθετη επιθεση απο μπροστα και ψηλα...βασιλικη...ο χαρος μου!!!Συν 3-4 απαιχτες σε οριακες αποστασεις γιατι δεν ημουν μονος μου στην περιοχη με αποτελεσμα 6 στο χερι (η τελευταια ηταν μετα την φωτογραφιση των κυριων τζιαι βαρκουμουν να τες ξαναστησω) μεχρι τις 12.

Εικόνα.

Τεταρτη παλε αν ειμαστε καλα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Pathfinder έγραψε:Εκαμα 2 καλλιτζια σημερα σε βολες που συχαινομαι πραγματικα...καθετη επιθεση απο μπροστα και ψηλα...βασιλικη...ο χαρος μου!!!Συν 3-4 απαιχτες σε οριακες αποστασεις γιατι δεν ημουν μονος μου στην περιοχη με αποτελεσμα 6 στο χερι (η τελευταια ηταν μετα την φωτογραφιση των κυριων τζιαι βαρκουμουν να τες ξαναστησω) μεχρι τις 12.

Εικόνα.

Τεταρτη παλε αν ειμαστε καλα
Ωραίος φίλε... Μια χαρα σε βρισκω..[emoji6]
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μπραβο Αλεξ επιτελους και τσακρισαν σε :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Mπράβο ρε Αλέξη μου, πάντα τέτοια. Εμείς σήμερα επήαμε με το Λεύκιο για τζίκλες. Σαν εστεκούμαστεν τζιαμέ έρκεται μια όπως την μαννή, είχα καθαρή βολή τραβέρσα αλλά αφού επάεννε γραμμή πάνω στον Λεύκιο δεν της έσυρα, του εφώναξα και την έπιασε τζίνος. :D :D

Με Lambro Tordo Dispersante παρακαλώ, νο8.5 :D :D

Δεν ξέρω αν θα βάλει καμμιά φώτο ο Λεύκιος από την λαμαρίνα. :D

Πάντως είπε μου προτιμά 5 τζίκλες παρά μια φάσσα, όμως λαλώ του, εν πιο ωραία αν δεν τη κυνηγάς και σου χαμογελάσει η τύχη. :D :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος Αλέξη μπράβο φίλε!

Σπύρο αυτό σημαίνει πραγματικός κυνηγός και σύντροφος, μπράβο σου φίλε.

14 Φεβρουαρίου ξημέρωμα με βρήκε με τους 3 μεγάλους μου έρωτες, φύση, φάσσες και φυσικά το έταιρον μου ήμιση. Έπεισα την για πρώτη φορά να με ακολουθήσει και από ότι εκατάλαβα ήταν η τελευταία :lol:
Η εξόρμηση έγινε στην Πάφο σε πόστο που μου έδειξε φέτος ένας καλός μου φίλος. Μέχρι τις 11 πήρα μια φάσσα, είχα 2 υπέροχα καλλίτζια και το έταιρον ήμιση έδιωξε μου 2 φορές τα πουλιά (την πρώτη φορά έρχονταν 5 να κάτσουν πάνω στη τζεφαλή μου...). Λίγα τα πουλιά αλλά το ευχαριστήθηκα πολύ!

ΥΓ: Το απόγευμα της μέρας των ερωτευμένων, μετά από βασιλικό ψαρομεζέ στο Γιάγκο, την πήρα σε απόμερη μεριοχή... για να κάμω αναγνώριση :lol: :lol: . Τα πουλιά έδωσαν το παρόν τους και ήδη κάνω σχέδια για την Τετάρτη. Αν η κίνηση είναι η ίδια που είδα το κέφι μας θα το κάνουμε. Η σκέψη να τα κλείσω για φέτος πήρε παράταση ;)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Μραβο Αλεξη μου..εξηγήθηκες τους στο τελος!!!

Εγω σημερα ειδα πανω από 3000 πουλια...η νεκρα αφηνιασε...μπουλούκια συνεχεια χωρις σταματημο....αλλα εγιναν με το νου....δεν σταυρωνε φασα στην επιτρεπομενη....1 που μπηκε μεταξυ μου εμενα και του συντροφου εκαμαμε την σάντουιτς πυροβολοντας ταυτόχρονα...

Καπου εδώ πεφτουν οι τιτλοι τελους για μενα με καμμια 40αρια φασες απολογισμο για φετος...Τεταρτη μαλλον τσικλα και από χρονου με υγεια!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Βασικα κοπελια οτι καμεις με τις κυριες γενικως εν λαθος...μενεις ψηλα παιρνουν χαμηλα, μενεις χαμηλα παιρνουν ψηλα.Σημερα εμεινα χαμηλα και επερασαν που το ψηλο μου ποστο πανω απο 100 πουλια σε πολλες διαφορετικες περιπτωσεις. φκαινω πανω ψηλα κατα τις 10 και επερνουσαν ουλλες πουκατω χαμηλα.Δαμε εκαμα και τα 27 χρυσα καλλιτζια και πηρα την 5η.Αστα να πανε.Μεχρι την τελευταια εξορμηση νομιζω θα με φκαλουν νοκαουτ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”