Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

kanaris έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Η τυχη μου ε πολλη εμενα...σαν δεν εισιε πλασμα ολη περιοχη εξεφυτρωσε ένα γερουι (καμμια 80αρια χρονων) όπως το μανιταρι και ηρτε και εκατσε 30 μετρα διπλα μου το πρωι...εβουτησαν 3 φορες από 3-4 φασες...και δεν τις επαιζα γιατι ηταν μες τα μουτρα του...φωνες κακο...εσιηζα το λαιμο μου...δεν εκαταφερε να συρει εστω 1 σιηπεθκια και επηγαιναν απαιχτες...η ωρα 8 30 εφυε...ηρταν 4-5 φορες που πισω μου και δεν εκαταφερα να τις δω...μια φαση εκατσαν μπροστα μου πας τους Ευκαλυπτους και εφυαν που πισω απαιχτες...σε 2 περιπτώσεις εκατσαν πας τη μουτη των πευκων στα 70-80 μετρα τζαι εθωρουσαμε και γελουσαν...η άλλη ηρτε 3 μετρα που το εδαφος και όπως επια να την παιξω εβαλε μου το κουφουκλιο μπροστα μου και δεν εκαταφερα να της συρω...ολη μερα εκαταφερα να ριξω ένα φυσιγγι σε μια που ηρτε ψηλωμενη...

Ηθικο διδαγμα???το κουφουκλιο μου εν παιζεται...με θωρουμε με θωρω τες!!! :D

Μια μερα που ειχε λιγα πουλια το πρωινο...εγιναν ουλλα...να μπορεις να παιξεις 7-8 πουλια ανετα...και στο τελος να ριχνεις 1 φυσιγγι...νομιζω εφαμε οι καλοσυνες... :?

Εικόνα
Φίλε αν θέλεις μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για το κουβουκλιο σου?
φιλε είναι ένα μοσφυλι και μια αθασια που εφαπτονται...εχει ένα ανοιγμα μονο μπροστα και βαζω καλαμια...που κατω μου είναι ποταμος και δεν εχω οπτικο πεδιο παρα μονο όταν βγω εξω και δωκω γυρω του κουφουκλιου...δεν μπορω να σταθω καπου αλλου γιατι είναι όπως το γηπεδο του ποδοσφαιρου μπροστα μου μεχρι τους Ευκαλυπτους...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Α οκ! Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι χρησιμοποιείς κάτι έτοιμο του εμπορίου.
Τα τελευταία 2 χρόνια κυνηγώ τον χειμώνα ένα πολύ πονηρό τοπούι που έχει λίγο θέμα με την κάλυψη. 3 σισταδες δεντρα και παιζεις μονο αν κατσεις στη μεση αλλα θα φαίνεσαι. Πρέπει να στηθεί κάτι σαν φυλαχτρα αλλά δεν θέλω να κάνω παραδοσιακή γιατί ο τόπος είναι από αυτούς που δεν τους βάζει ο νους εύκολα και θα την δουν. Οπότε πρέπει να βρω κάτι portable....
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

kanaris έγραψε:Α οκ! Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι χρησιμοποιείς κάτι έτοιμο του εμπορίου.
Τα τελευταία 2 χρόνια κυνηγώ τον χειμώνα ένα πολύ πονηρό τοπούι που έχει λίγο θέμα με την κάλυψη. 3 σισταδες δεντρα και παιζεις μονο αν κατσεις στη μεση αλλα θα φαίνεσαι. Πρέπει να στηθεί κάτι σαν φυλαχτρα αλλά δεν θέλω να κάνω παραδοσιακή γιατί ο τόπος είναι από αυτούς που δεν τους βάζει ο νους εύκολα και θα την δουν. Οπότε πρέπει να βρω κάτι portable....
όχι φιλε...δεν χρησιμοποιώ του εμποριου...παντα τα φτιαχνω με ότι εχει ο τοπος...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

kanaris έγραψε:Α οκ! Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι χρησιμοποιείς κάτι έτοιμο του εμπορίου.
Απλα πρεπει να την στηνεις και να την ξεστηνεις οταν φευγεις.Μιλω για παραδοσιακη.Απλα απομακρυνε τα κυρια(μεγαλα) κλαδια που χρησιμοποιησες για τον σκελετο και ριχνε τα στις ακρες του χωραφιου με αποσταση μεταξυ τους για να μεν ευκολοθωρετα.Η μονη δουλεια που πρεπει να καμνεις ειναι να πηγαινεις πιο πρωι για να την στηνεις και παντα θα πρεπει να την ντυνεις με φρεσκα μικρα κλωνια.Για αλλη του εμποριου αν θελεις γνωμη επιασα ενα διχτυ παραλλαγη realtree.Απο εξω δεν φαινεσαι αλλα εσυ απο μεσα μπορεις να δεις απο εξω.Εν παραπανω φασαρια ομως και το παρετησα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ »

Λεωνιδα
με ενδιαφέρει το κάλυμμα που έχεις στο κοντάκι σου.

Γυρεύω κάτι σε στυλ νεοπρέμ και να καλύπτει μόνο το ξύλινο μέρος και όχι το μέρος που αγγίζει τον ώμο.
Νομίζω το δικό σου έτσι είναι;;;;;;;!
Που βρίσκω;;;
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:Λεωνιδα

Γυρεύω κάτι σε στυλ νεοπρέμ και να καλύπτει μόνο το ξύλινο μέρος και όχι το μέρος που αγγίζει τον ώμο.
Που βρίσκω;;;
Αρη δεν ακουμπα τον ωμο όχι...και μενα με ενοχλεί αυτό!!
Το αγορασα από Λευκωσια....H&A Strovolos....10 ευρω και είναι πολύ καλη ποιοτητα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο παίδες. Άτε τζιαί την Κυριακή μάλλον άκυρη η εξόρμηση για τους ερωτευμένους... ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Που βρίσκω;;;
Αυτό κάμνει σου;

http://s2.photobucket.com/user/Butcher_ ... s.jpg.html
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:

Που βρίσκω;;;
Αυτό κάμνει σου;

Σπυρο φακτορα μα αρκεψες και πελλοδειχνεις πε μου???ε το ιδιο με το δικο μου!!!! :lol: :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

Που βρίσκω;;;
Αυτό κάμνει σου;

Σπυρο φακτορα μα αρκεψες και πελλοδειχνεις πε μου???ε το ιδιο με το δικο μου!!!! :lol: :lol:
Έβαλα του για να δει και τη μάρκα το παιδί :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”