Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ενα σουπερ πρωινο το πρωι που εαν κατσω και γραψω τι βαζω μεσα θα ξημερωθουμε....ακριβως 10 πραματα :shock: ...ενα τσαι μαυρο με μελι για το δρομο μεχρι το σημειο κυνηγιοιυ και ενα καφε το μεσημερι για ενεργεια + το φαι.....εαν εχει πουλια που κινουνται οπως τα 2 προιγουμενα φιλμακια..δεν θελω τιποτε που τουτα ουλλα :D

Δεν καπνιζω....τον εκοψα πριν 49 χρονια 8-)

Ευχομαι καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε και ελπιζω να δουμε το χρωμα της αυριο :P
Φιλε χαλας μου τα δαμε...σουπερ πρωινο προυποθετει καπηρα με μαυρολαδο και ριγανη, χαλουμι χωρκατικο, τοματα του χωραφκιου, ελια τσακκιστη με καμποσο κολιαντρο σπασμενο, αυκο μισομελατο με μια σταγονα λαδι και λιο αλας πουπανω και κανενα κομματουι λουκανικο η λουντζα κρασατη.Τουτο εν πρωινο οχι μασκαραλικια...οπως τον αλλο (Λεωνιδα) που μου τα καμνει σκονη μισιημου και πινει τα μες το μαστραππουι στο αυτοκινητο...εε καλα ρε φιλε που να γινεις 70 χρονων ηνταλως εν να περνεις το πρωινο σου δηλαδη?με τον ορο? :)....σωβαραιφτηται
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ρε Αλεξ αφησμε να παω για υπνο και αυριο η μερα θα ειναι δυσκολη...εχεις ορεξη :lol: :lol: :lol:

Ατε καλο βραδυ και καλο ξημερωμα να εχουμε....αυριο στο ραντεβου θελω να ειμαι φρεσκος :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ενα σουπερ πρωινο το πρωι που εαν κατσω και γραψω τι βαζω μεσα θα ξημερωθουμε....ακριβως 10 πραματα :shock: ...ενα τσαι μαυρο με μελι για το δρομο μεχρι το σημειο κυνηγιοιυ και ενα καφε το μεσημερι για ενεργεια + το φαι.....εαν εχει πουλια που κινουνται οπως τα 2 προιγουμενα φιλμακια..δεν θελω τιποτε που τουτα ουλλα :D

Δεν καπνιζω....τον εκοψα πριν 49 χρονια 8-)

Ευχομαι καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε και ελπιζω να δουμε το χρωμα της αυριο :P
Φιλε χαλας μου τα δαμε...σουπερ πρωινο προυποθετει καπηρα με μαυρολαδο και ριγανη, χαλουμι χωρκατικο, τοματα του χωραφκιου, ελια τσακκιστη με καμποσο κολιαντρο σπασμενο, αυκο μισομελατο με μια σταγονα λαδι και λιο αλας πουπανω και κανενα κομματουι λουκανικο η λουντζα κρασατη.Τουτο εν πρωινο οχι μασκαραλικια...οπως τον αλλο (Λεωνιδα) που μου τα καμνει σκονη μισιημου και πινει τα μες το μαστραππουι στο αυτοκινητο...εε καλα ρε φιλε που να γινεις 70 χρονων ηνταλως εν να περνεις το πρωινο σου δηλαδη?με τον ορο? :)....σωβαραιφτηται
Γιατι ποιος σου ειπε ότι εμειναν μου δοντια??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλεξη τουτο που εγραψες ενεν πρωινο...εν η αυξηση στο χαπι της πιεσης!!!! :D
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Ηπρωτη αυριο για σενα φιλε αφου δεν θα πας :P
Ευχαριστώ Σόλωνα! Εύχομαι να το ευχαριστηθείς αύριο, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Καληνύχτα παίδες.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Καλημέρα παιδιά, καλά και ασφαλισμένα φασσοκυνήγια. :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ακατάλληλο για ανηλίκους :mrgreen: : => https://www.youtube.com/watch?v=LSVc-gDR6VU
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Και ένας ακροβάτης => https://www.youtube.com/watch?v=ashtCUEiz-U
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Το καλο της ημερας ειχα 100% επιτυχια στην σκοπευση...το κακο ηταν οτι ειχα μονο μια ευκαιρια μεχρι τις 1:30 στην δευτερη περιοχη που πηγα αναγκαστικα.

Εικόνα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Η τυχη μου ε πολλη εμενα...σαν δεν εισιε πλασμα ολη περιοχη εξεφυτρωσε ένα γερουι (καμμια 80αρια χρονων) όπως το μανιταρι και ηρτε και εκατσε 30 μετρα διπλα μου το πρωι...εβουτησαν 3 φορες από 3-4 φασες...και δεν τις επαιζα γιατι ηταν μες τα μουτρα του...φωνες κακο...εσιηζα το λαιμο μου...δεν εκαταφερε να συρει εστω 1 σιηπεθκια και επηγαιναν απαιχτες...η ωρα 8 30 εφυε...ηρταν 4-5 φορες που πισω μου και δεν εκαταφερα να τις δω...μια φαση εκατσαν μπροστα μου πας τους Ευκαλυπτους και εφυαν που πισω απαιχτες...σε 2 περιπτώσεις εκατσαν πας τη μουτη των πευκων στα 70-80 μετρα τζαι εθωρουσαμε και γελουσαν...η άλλη ηρτε 3 μετρα που το εδαφος και όπως επια να την παιξω εβαλε μου το κουφουκλιο μπροστα μου και δεν εκαταφερα να της συρω...ολη μερα εκαταφερα να ριξω ένα φυσιγγι σε μια που ηρτε ψηλωμενη...

Ηθικο διδαγμα???το κουφουκλιο μου εν παιζεται...με θωρουμε με θωρω τες!!! :D

Μια μερα που ειχε λιγα πουλια το πρωινο...εγιναν ουλλα...να μπορεις να παιξεις 7-8 πουλια ανετα...και στο τελος να ριχνεις 1 φυσιγγι...νομιζω εφαμε οι καλοσυνες... :?

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

BAIKAL TEAM έγραψε:Η τυχη μου ε πολλη εμενα...σαν δεν εισιε πλασμα ολη περιοχη εξεφυτρωσε ένα γερουι (καμμια 80αρια χρονων) όπως το μανιταρι και ηρτε και εκατσε 30 μετρα διπλα μου το πρωι...εβουτησαν 3 φορες από 3-4 φασες...και δεν τις επαιζα γιατι ηταν μες τα μουτρα του...φωνες κακο...εσιηζα το λαιμο μου...δεν εκαταφερε να συρει εστω 1 σιηπεθκια και επηγαιναν απαιχτες...η ωρα 8 30 εφυε...ηρταν 4-5 φορες που πισω μου και δεν εκαταφερα να τις δω...μια φαση εκατσαν μπροστα μου πας τους Ευκαλυπτους και εφυαν που πισω απαιχτες...σε 2 περιπτώσεις εκατσαν πας τη μουτη των πευκων στα 70-80 μετρα τζαι εθωρουσαμε και γελουσαν...η άλλη ηρτε 3 μετρα που το εδαφος και όπως επια να την παιξω εβαλε μου το κουφουκλιο μπροστα μου και δεν εκαταφερα να της συρω...ολη μερα εκαταφερα να ριξω ένα φυσιγγι σε μια που ηρτε ψηλωμενη...

Ηθικο διδαγμα???το κουφουκλιο μου εν παιζεται...με θωρουμε με θωρω τες!!! :D

Μια μερα που ειχε λιγα πουλια το πρωινο...εγιναν ουλλα...να μπορεις να παιξεις 7-8 πουλια ανετα...και στο τελος να ριχνεις 1 φυσιγγι...νομιζω εφαμε οι καλοσυνες... :?

Εικόνα
Φίλε αν θέλεις μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για το κουβουκλιο σου?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”