Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Ωραίος Χρήστο!
- Pathfinder
Μια χαρα συλλογη εκαμες εκει φιλε...ωραιοςberetta682 έγραψε:Μια το πρωί και 2 το απόγευμα και στο ενδιάμεσο τους 10 τζίκλες . Μπορούσα να πιάσω ακόμα 2 πουλία αλλά λόγω υπερβολικής μου σιγουριάς έφυγαν με δύο πανέμορφα καλλίτζια...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ωραιος χρηστο...ωραια συγκομιδηberetta682 έγραψε:Μια το πρωί και 2 το απόγευμα και στο ενδιάμεσο τους 10 τζίκλες . Μπορούσα να πιάσω ακόμα 2 πουλία αλλά λόγω υπερβολικής μου σιγουριάς έφυγαν με δύο πανέμορφα καλλίτζια...

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Panmoy
- Full Member
Δυστηχως ολιγοωρη η εξορμηση χτες...οι υποχρεωσεις σφυριξαν την ληξη κατα τες 10...η κινηση των πουλιων στην περιοχη που κυνηγω ηταν σαφως μικροτερη απο τις προηγουμενες εξορμησεις. Στην επιστροφη ελοξοδρομησα για να δω ενα τοπουι πονηρο και ειδα αρκετα πουλια να καθονται μες τη λαξια...ελπιζω να τα καταφερω να παω την Τεταρτη αλλιως παμε για Κυριακη πιον...
Τα πουλια πεθαναν με superfelt 5no. + 1 που εφυε πολλα σαντανωμενη...υγεια !!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- MARIOSE
Ωραίος Παντελή!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Μια χαρα Παντελη μου..ωραιος...αμα τους εκλεισες και ραντεβου μην εχεις εγνοιαPanmoy έγραψε:Δυστηχως ολιγοωρη η εξορμηση χτες...οι υποχρεωσεις σφυριξαν την ληξη κατα τες 10...η κινηση των πουλιων στην περιοχη που κυνηγω ηταν σαφως μικροτερη απο τις προηγουμενες εξορμησεις. Στην επιστροφη ελοξοδρομησα για να δω ενα τοπουι πονηρο και ειδα αρκετα πουλια να καθονται μες τη λαξια...ελπιζω να τα καταφερω να παω την Τεταρτη αλλιως παμε για Κυριακη πιον...

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Πολύ ωραια συγκομιδη φιλε!!!Μπραβο!!!beretta682 έγραψε:Μια το πρωί και 2 το απόγευμα και στο ενδιάμεσο τους 10 τζίκλες . Μπορούσα να πιάσω ακόμα 2 πουλία αλλά λόγω υπερβολικής μου σιγουριάς έφυγαν με δύο πανέμορφα καλλίτζια...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Panmoy έγραψε:Δυστηχως ολιγοωρη η εξορμηση χτες...οι υποχρεωσεις σφυριξαν την ληξη κατα τες 10...η κινηση των πουλιων στην περιοχη που κυνηγω ηταν σαφως μικροτερη απο τις προηγουμενες εξορμησεις. Στην επιστροφη ελοξοδρομησα για να δω ενα τοπουι πονηρο και ειδα αρκετα πουλια να καθονται μες τη λαξια...ελπιζω να τα καταφερω να παω την Τεταρτη αλλιως παμε για Κυριακη πιον...
Πολύ ωραιο φυσιγγι με μαλλινοταπα η superfelt...και εχει και κλειστες συγκεντρώσεις!!Το δουλευω και γω περισσοτερο σε 6 νουμερο...Μπραβο και για την καρπωση σου φιλε...μια χαρα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ας ζεσταθουμε λιγο για αυριο με ενα πολυ ωραιο φιλμακι!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Σολωνα αυριο βλεπω βροχες...το ξερω ότι εσυ μειονεκτεις σε τετοιο καιρο....αλλα εγω ελπιζω...!!!Για να δουμε φιλε μου αν θα καταφερω να δω το χρωμα της...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ας ζεσταθουμε λιγο για αυριο με ενα πολυ ωραιο φιλμακι!
sanguine tuo...
sanguine tuo...