Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Συνονόματε έχεις απόλυτο δίκαιο. Όσο περισσότερο ψαχτείς τόσο πιο καλός-αποτελεσματικός γίνεσαι.

Πανίκο μου, έχουμε και μια εκκρεμούσα κατάσταση ;)
Αν θα έρτει και ο Μιχάλης εν τον βάλουμε εκπρόσωπο τύπου για να εξηγεί τα πάντα στες "σιόνες" :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:Μεχρι τις 1300 σημερα λογω υποχρεωσεων, 2 στο χερι,μια χαμενη μες τα μαθκια μου στα 20 μετρα απο μενα ανοιξε η γη και την καταπιε ενω πεθανε ακαριαια στον αερα, 2 κανονικοτατα ξηφτερισματα με colobaccio και ενα καλλικωμα που θα το βλεπω ονειρο αποψε παω στοιχημα, ηταν τα στιγμιοτυπα της αγωνιστικης σημερα. Συν 2 ακομα ευκαιριες που πηγαν απαιχτες η μια οταν μιλουσα στο τηλεφωνο και η αλλη οταν εβγαλα το φιδι για αναγκη του.

Εικόνα
Με τουτα που ειπες Αλεξ θα μπορουσε η μερα σου να ηταν πολυ καλη,ειχε καποια κινηση...ας ειναι και το ζευγαρακι....αλλα να χασεις το πουλι με ακαριαια βολη και τοσο κοντα σου ειναι κριμα...την εψαξες αρκετα?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

BAIKAL TEAM έγραψε:Τουτο που γινεται φετος εν υπαρχει...κατι παει λαθος μαλλον στις επιτρεπομενες που εδωκαν φετος στους μουλαες...να βλεπω από τις 6 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι τις φασες να πηγαινοέρχονται στη νεκρα...και να μην βγαινει 1 πουλι στην επιτρεπομενη...να μην σημαδευω εστω και 1 φασα ολη μερα...εκαταντησε κουραστικη η κατασταση...

Το καλο εφκαλαμε το μεζε του μιτση παλε...αν και οι τσικλες ηταν εξαφανισμένες σημερα. Αν εχεις ορεξη να τις βουρας παιζεις λιες αλλα ετσι κ@βλες εν εχω για τις τσικλες...

Υγεια και την Τεταρτη παλε...

Εικόνα
Αμα εβγαλες το μεζε του μωρου ειναι οκ Λεωνιδα :P
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Μεχρι τις 1300 σημερα λογω υποχρεωσεων, 2 στο χερι,μια χαμενη μες τα μαθκια μου στα 20 μετρα απο μενα ανοιξε η γη και την καταπιε ενω πεθανε ακαριαια στον αερα, 2 κανονικοτατα ξηφτερισματα με colobaccio και ενα καλλικωμα που θα το βλεπω ονειρο αποψε παω στοιχημα, ηταν τα στιγμιοτυπα της αγωνιστικης σημερα. Συν 2 ακομα ευκαιριες που πηγαν απαιχτες η μια οταν μιλουσα στο τηλεφωνο και η αλλη οταν εβγαλα το φιδι για αναγκη του.

Εικόνα
Με τουτα που ειπες Αλεξ θα μπορουσε η μερα σου να ηταν πολυ καλη,ειχε καποια κινηση...ας ειναι και το ζευγαρακι....αλλα να χασεις το πουλι με ακαριαια βολη και τοσο κοντα σου ειναι κριμα...την εψαξες αρκετα?
Φιλε το κομματι που επεσε ειχε 30 ποντους φυλλα του δρυ,ρασσια και βατους.Πολλη πυκνουρα.ειχε και δεντρο αναμεσα μας.Οπως και να εχει θα μπορουσα και πολυ καλυτερα σε τελικη αλλα τουλαχιστον δεν βαρεθηκα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Τελικα μου εκαναν την χαρη και ειδα και χθες το μπλε χρωμα :P

Το πρωινο οχι πολυ καλο...συναδελφοι κυνηγοι ηταν σε κοντινες αποστασεις για τσικλες...πηρα 1 πουλι και μετα λεω δεν θα κανουμε δουλεια ετσι.....ετσι η ωρα 8.15 την εκανα για αλλη περιοχη οπου εκει πηρα ακομα 3 πουλια μεχρι το απογευμα + 1 χαιδεμα!

Στη δευτερη περιπτωση στο 2 πουλι μπορουσα να να κανω double λογο του οτι τα πουλια(6-7) ηταν στ 20-25μ αλλα λογο του οτι το πρωτο πουλι ειχε ακομα δυναμη μετα την πρωτη τουφεκια ειπα να παρει και την δευτερη γιατι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα ;)

Πραγματικα αυτες οι ηλιολουστες μερες του χειμωνα ειναι οτι καλητερο για τις ''σιδερενιες'' για μενα...το ευχαριστιμεμαι οσο τιποτε αλλο :P

Αρχισαν τα σχεδια και παλι για την τεταρτη που οπως φαινεται θα ειναι και παλι ωραιος ο καιρος!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο σε όλους παιδιά! Εύχομαι καλύτερα αποτελέσματα την Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Τελικα μου εκαναν την χαρη και ειδα και χθες το μπλε χρωμα[emoji14]

Το πρωινο οχι πολυ καλο...συναδελφοι κυνηγοι ηταν σε κοντινες αποστασεις για τσικλες...πηρα 1 πουλι και μετα λεω δεν θα κανουμε δουλεια ετσι.....ετσι η ωρα 8.15 την εκανα για αλλη περιοχη οπου εκει πηρα ακομα 3 πουλια μεχρι το απογευμα + 1 χαιδεμα!

Στη δευτερη περιπτωση στο 2 πουλι μπορουσα να να κανω double λογο του οτι τα πουλια(6-7) ηταν στ 20-25μ αλλα λογο του οτι το πρωτο πουλι ειχε ακομα δυναμη μετα την πρωτη τουφεκια ειπα να παρει και την δευτερη γιατι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα ;)

Πραγματικα αυτες οι ηλιολουστες μερες του χειμωνα ειναι οτι καλητερο για τις ''σιδερενιες'' για μενα...το ευχαριστιμεμαι οσο τιποτε αλλο[emoji14]

Αρχισαν τα σχεδια και παλι για την τεταρτη που οπως φαινεται θα ειναι και παλι ωραιος ο καιρος!
Εσιδερωσες τε ρε φιλε ηια την φωτογραφιση?:).οι δικες μου ηρταν απο εμπολεμη περιοχη...αιματα ξηφτερισματα πληγες:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Σολωνα - Αλεξη μπραβο λεβεντες!!Τουλαχιστο θωρουμαι το χρωμα τους από εσας...εμεις όπως ειπε και ο γειτος απλα πιεζουμε καταστασεις...τα πουλια είναι πολύ πειραγμενα και αδικα προσπαθουμε...

Ευτυχως εγω βρηκα και ποσκολιουμε λιγο με τις τσικλουες παραλληλα και τουλάχιστον περνα η μερα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:Σολωνα - Αλεξη μπραβο λεβεντες!!Τουλαχιστο θωρουμαι το χρωμα τους από εσας...εμεις όπως ειπε και ο γειτος απλα πιεζουμε καταστασεις...τα πουλια είναι πολύ πειραγμενα και αδικα προσπαθουμε...

Ευτυχως εγω βρηκα και ποσκολιουμε λιγο με τις τσικλουες παραλληλα και τουλάχιστον περνα η μερα...
Γείτο μου είναι ακριβώς όπως το είπες. Χτες ήμουν κανένα χιλιόμετρο από τον τόπο σου, εκάτσαμε στο καρτέρι, ήρταν άλλες 3 παρέες για να κυνηγήσουν στον ίδιο τόπο, 2 άλλες παρέες επιάνναν τες τζιήκλες βουρητές, αυτοκίνητα να πηγαίνουν πάνω κάτω κάθε κανένα 10λεπτο κτλ κτλ που να κοντέψει φάσσα??
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Σολωνα - Αλεξη μπραβο λεβεντες!!Τουλαχιστο θωρουμαι το χρωμα τους από εσας...εμεις όπως ειπε και ο γειτος απλα πιεζουμε καταστασεις...τα πουλια είναι πολύ πειραγμενα και αδικα προσπαθουμε...

Γείτο μου είναι ακριβώς όπως το είπες. Χτες ήμουν κανένα χιλιόμετρο από τον τόπο σου, εκάτσαμε στο καρτέρι, ήρταν άλλες 3 παρέες για να κυνηγήσουν στον ίδιο τόπο, 2 άλλες παρέες επιάνναν τες τζιήκλες βουρητές, αυτοκίνητα να πηγαίνουν πάνω κάτω κάθε κανένα 10λεπτο κτλ κτλ που να κοντέψει φάσσα??
Γιατί δεν κινηθηκες για αλλού απο νωρις ρε φιλε μου αφου εβλεπες που πηγενε το πραμα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”