Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Αυριο η ζωνη θα εχει και 6αρια και 9αρια παλι...καλο και ασφαλες κυνηγι σε ολους!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Prestige 8
- Full Member
Καλά Κυνήγια παίδες!
- spyrosspyrou851
Καλημέρα παιδιά, καλά και ασφαλισμένα κυνήγια
Πέρκι στραβωθεί καμμιά τζαι δώκει πάνω μας.

Πέρκι στραβωθεί καμμιά τζαι δώκει πάνω μας.

- Pathfinder
Μεχρι τις 1300 σημερα λογω υποχρεωσεων, 2 στο χερι,μια χαμενη μες τα μαθκια μου στα 20 μετρα απο μενα ανοιξε η γη και την καταπιε ενω πεθανε ακαριαια στον αερα, 2 κανονικοτατα ξηφτερισματα με colobaccio και ενα καλλικωμα που θα το βλεπω ονειρο αποψε παω στοιχημα, ηταν τα στιγμιοτυπα της αγωνιστικης σημερα. Συν 2 ακομα ευκαιριες που πηγαν απαιχτες η μια οταν μιλουσα στο τηλεφωνο και η αλλη οταν εβγαλα το φιδι για αναγκη του.

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Τουτο που γινεται φετος εν υπαρχει...κατι παει λαθος μαλλον στις επιτρεπομενες που εδωκαν φετος στους μουλαες...να βλεπω από τις 6 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι τις φασες να πηγαινοέρχονται στη νεκρα...και να μην βγαινει 1 πουλι στην επιτρεπομενη...να μην σημαδευω εστω και 1 φασα ολη μερα...εκαταντησε κουραστικη η κατασταση...
Το καλο εφκαλαμε το μεζε του μιτση παλε...αν και οι τσικλες ηταν εξαφανισμένες σημερα. Αν εχεις ορεξη να τις βουρας παιζεις λιες αλλα ετσι κ@βλες εν εχω για τις τσικλες...
Υγεια και την Τεταρτη παλε...

Το καλο εφκαλαμε το μεζε του μιτση παλε...αν και οι τσικλες ηταν εξαφανισμένες σημερα. Αν εχεις ορεξη να τις βουρας παιζεις λιες αλλα ετσι κ@βλες εν εχω για τις τσικλες...
Υγεια και την Τεταρτη παλε...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Καλημέρα λεβέντες, εν τον εκαπνίσαμε πάλε...Μια που αποφάσισε να έρτει έδωκε μας 2-3 γυρούς τζιαί την ώρα που αποφάσισε να χαμηλώσει έρεσσε ένα διπλοκάμπινο τζιαί έθκιωξεν την...άμα εν θέλει, έν θέλει, εν πρέπει να το πιέζεις. Επήγαμε στα αγρέλια τζιαί εκόψαμεν τον παπαγάλο
Σκέφτομαι σοβαρά να μεν ξαναπάω για φέτος λεβέντες, εν ελλείψη πουλιών, έχω και 2-3 υποχρεώσεις, θα δείξει

Σκέφτομαι σοβαρά να μεν ξαναπάω για φέτος λεβέντες, εν ελλείψη πουλιών, έχω και 2-3 υποχρεώσεις, θα δείξει

- Prestige 8
- Full Member
Οι τελευταίες εξορμήσεις προσφέρονται για αναγνωρίσεις μετά του όπλου συνονόματε.
- MARIOSE
Σωστός Μάριε, αν και δύσκολα αλλάζω τόπους μου αρέσει να ψάχνομαι. Τα πουλιά αλλάζουν όμως και τόπους αλλά και συνήθειες. 

- Prestige 8
- Full Member
Γιαυτό χρειάζεται συνεχείς αναζήτησης της σιδηρας κυριας φίλε μου. .[emoji6]MARIOSE έγραψε:Σωστός Μάριε, αν και δύσκολα αλλάζω τόπους μου αρέσει να ψάχνομαι. Τα πουλιά αλλάζουν όμως και τόπους αλλά και συνήθειες.
- πανικος
εμεινε ενας μηνας μαριε μετα κρεβατακι παραλια μπυρες χιονες να ερχονται κοντα να μαθαινουν τα μυστικα το καλαμιουMARIOSE έγραψε:Καλημέρα λεβέντες, εν τον εκαπνίσαμε πάλε...Μια που αποφάσισε να έρτει έδωκε μας 2-3 γυρούς τζιαί την ώρα που αποφάσισε να χαμηλώσει έρεσσε ένα διπλοκάμπινο τζιαί έθκιωξεν την...άμα εν θέλει, έν θέλει, εν πρέπει να το πιέζεις. Επήγαμε στα αγρέλια τζιαί εκόψαμεν τον παπαγάλο![]()

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....