Μάριε μου η Λευκωσία εν γεμάτη. Τωρά που ζευγαρώνουν κάθε πρωί εν γεμάτος ο τόπος Αφού το πρωί που πάμε δουλειά η γυναίκα μου εν με αφήνει να οδηγώ γιατί αντί να βλέπω μπροστά μου βλέπω ίσια πάνω
Το γνωρίζω φίλε μου Kaι εγώ Λευκωσία διαμένω. Όταν δουλευα Κύπρο Και διέσχιζα Την πόλη νωρίς το πρωί, ήξερα πόσες φάσσες θα έβρισκα σε κάθε φανάρι. Ωραίες καλημέρες τότε![emoji4]
Περιοχή Cineplex εγκωμη...πισω που τον Μιχαλη Κυνηγο...ένα μπουλουκι 300 πουλια καμνει ελιγμούς μες τις ελιουες...ετσι πραμα πρωτη φορα ειδα...καθουνται μες το δρομο...πας τα σπιθκια...παντου!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Breda Pegaso έγραψε:ειδα και γω εκει τελευταια αλλα καμια 60
Eιδα εχτες καμμια 100οστη....σημερα ηταν περισσοτερες...ειχαν πορεια από τα περβόλια του Κυκκου...πρεπει να είναι φορτωμένες η ελιες πανω...δεν θα αφηκουν ουτε για δειγμα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...