Breda Pegaso έγραψε:25 μετρα ειναι λιγα. Το 9 καμνει την σουρωτηρι γι αυτο σου εμεινε στο νου!
Και 30 να ηταν αν ησουν κεντρο παλε θα επεφτε!
Στεφανε κυνηγω τη φασα (εντατικα) από τα 21 μου και είμαι 36...ξαναεπαιξα και με 9 και με 8...εντυπωση εκαμε μου η ορμη του φυσιγγιου...για φυσιγγι 9 νουμερο...με τσοκ 4...μου εμεινε στο νου η δυναμη με την οποια κεραυνοβολήθηκε!!!μαλλον θα προκειτε για πολύ συγκεντρωτικο φυσιγγι χωρις να το εχω δει στο χαρτονι...
Οκ 20-25 μετρα δεν είναι απαγορευτικο όπως ειπες για τοσο μικρα σκαγια...αλλα απλα εμεινε στο νου μου το σκοτωμα του φυσιγγιου...
Λεωνίδα μου καλημέρα, ορίστε μια δοκιμή που κάναμε με το Λεύκιο για τα φυσίγγια Lambro, μέσα υπάρχει και το Tordo 32 σε νο 9. Εγώ προσωπικά προτιμώ το Tordo 30gr λόγω του D20 αλλά αν και 30γρ έβαλε παραπάνω σκάγια στον κύκλο από φυσίγγια 32γρ και 34γρ.
Eισαι ο φακτορας των φυσιγγιων...δε μαστερ οφ ντιζαστερ των χαρτονιων...ο νουμερο 1 σκαγιομετρητης...μες τις τρυπες του οπλου ότι υπαρχει εβαλες...εισαι η μανα των πιστονιών...
Θενκ γιου!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
BAIKAL TEAM έγραψε:
Eισαι ο φακτορας των φυσιγγιων...δε μαστερ οφ ντιζαστερ των χαρτονιων...ο νουμερο 1 σκαγιομετρητης...μες τις τρυπες του οπλου ότι υπαρχει εβαλες...εισαι η μανα των πιστονιών...
BAIKAL TEAM έγραψε:
Θενκ γιου!!!
εντ δε μάστερ κίλλερ οφ δε πόντικς [/quote]
xaxaxa...σορρυ γειτο εξεχασα και αυτή την ιδιοτητα του...προσθεσε απλα και ένα Μεγας Ποντίφικας!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Καλημέρα σας, εδώ και κανένα μισάωρο κάθομαι στο κρεββάτι μου και απολαμβάνω το τραγούδι των φασσών. Δεν έχει πιο ωραίο ξύπνημα, ούτε καφέ χρειάζομαι ούτε τίποτε