Και ενα ξεχωριστο φιλμακι

Και παλι στο βουνο με την βοηθεια του θεου την κυριακη για νεα προσπαθεια

Ωραιος φιλε...τουλαχιστον περασες καλα εσυ!Και εγω αλλαξα 2 τοπους αλλα δεν μου εφκηκε.Κυριακη παλε αν ειμαστε καλαSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αρκετα καλο το πρωινο χθες αλλα το απογευματινο οχι!Το απογευμα σε αλλη περιοχη ουτε τουφεκια!
Και ενα ξεχωριστο φιλμακι[emoji14]
Και παλι στο βουνο με την βοηθεια του θεου την κυριακη για νεα προσπαθεια[emoji14]
Αμανα μου μανα μου...μονο να μεν δει ο Σπυρος το φιλμακι με την ποντικα...θα σε φαει να του πεις τον τοπο...για να παιξει τις ποντικες όχι τις φασσες!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αρκετα καλο το πρωινο χθες αλλα το απογευματινο οχι!Το απογευμα σε αλλη περιοχη ουτε τουφεκια!
Και ενα ξεχωριστο φιλμακι![]()
Και παλι στο βουνο με την βοηθεια του θεου την κυριακη για νεα προσπαθεια![]()
Ακριβώς, αν είναι να μου κλείσει τα μάθκια μου ο Σόλωνας να μεν βλέπω που θα πάμε και θα αναλάβω την καταπολέμηση, αν είναι να κάμνω και τον βουρκάρη του Σόλωνα για τες φάσσες, δεν έχω πρόβλημα.BAIKAL TEAM έγραψε:Αμανα μου μανα μου...μονο να μεν δει ο Σπυρος το φιλμακι με την ποντικα...θα σε φαει να του πεις τον τοπο...για να παιξει τις ποντικες όχι τις φασσες!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αρκετα καλο το πρωινο χθες αλλα το απογευματινο οχι!Το απογευμα σε αλλη περιοχη ουτε τουφεκια!
![]()
Μπραβο Σολωνα....4 φασσες εισαι βασιλιας!!!
spyrosspyrou851 έγραψε:Ακριβώς, αν είναι να μου κλείσει τα μάθκια μου ο Σόλωνας να μεν βλέπω που θα πάμε και θα αναλάβω την καταπολέμηση, αν είναι να κάμνω και τον βουρκάρη του Σόλωνα για τες φάσσες, δεν έχω πρόβλημα.BAIKAL TEAM έγραψε:Αμανα μου μανα μου...μονο να μεν δει ο Σπυρος το φιλμακι με την ποντικα...θα σε φαει να του πεις τον τοπο...για να παιξει τις ποντικες όχι τις φασσες!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αρκετα καλο το πρωινο χθες αλλα το απογευματινο οχι!Το απογευμα σε αλλη περιοχη ουτε τουφεκια!
![]()
Μπραβο Σολωνα....4 φασσες εισαι βασιλιας!!!![]()
Σκοπιμα φιλε μουkanaris έγραψε:Φίλε κοφκεις κάτι κουβέντες που πρεπει ούτε να τρώμε ούτε να πίνουμε άμα τις διαβάζουμε να μεν τα πιτισουμεν! !!Laurona έγραψε:Πρωτα ξιανεις τα ραντεβου.....τωρα χανεις τες μερες....φαε τζιε καμια μιλλουα να καμει το μυαλο καυσεις γιατί εκρουσες το![]()
Ωραιος χρηστο...με τι νουμερο και με τι τσιοκ?beretta682 έγραψε:Χαιρετίζω τους φασσοκυνηγούς. Και ένα βίντεο απο μένα με μια σχετικά μακρινή βολή σε φάσσα και με τον ήλιο μπροστά μου....
https://www.youtube.com/watch?v=lfG0BrR ... e=youtu.be
Μπραβο φιλε εξαιρετικη βολη!!!beretta682 έγραψε:Χαιρετίζω τους φασσοκυνηγούς. Και ένα βίντεο απο μένα με μια σχετικά μακρινή βολή σε φάσσα και με τον ήλιο μπροστά μου....
https://www.youtube.com/watch?v=lfG0BrR ... e=youtu.be