Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Αρκετα καλο το πρωινο χθες αλλα το απογευματινο οχι!Το απογευμα σε αλλη περιοχη ουτε τουφεκια!

Και ενα ξεχωριστο φιλμακι :P

Και παλι στο βουνο με την βοηθεια του θεου την κυριακη για νεα προσπαθεια :P

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Όμορφο γαλάζιο χρώμα Σόλων, μπράβο!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αρκετα καλο το πρωινο χθες αλλα το απογευματινο οχι!Το απογευμα σε αλλη περιοχη ουτε τουφεκια!

Και ενα ξεχωριστο φιλμακι[emoji14]

Και παλι στο βουνο με την βοηθεια του θεου την κυριακη για νεα προσπαθεια[emoji14]

Ωραιος φιλε...τουλαχιστον περασες καλα εσυ!Και εγω αλλαξα 2 τοπους αλλα δεν μου εφκηκε.Κυριακη παλε αν ειμαστε καλα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αρκετα καλο το πρωινο χθες αλλα το απογευματινο οχι!Το απογευμα σε αλλη περιοχη ουτε τουφεκια!

Αμανα μου μανα μου...μονο να μεν δει ο Σπυρος το φιλμακι με την ποντικα...θα σε φαει να του πεις τον τοπο...για να παιξει τις ποντικες όχι τις φασσες!!! :lol:

Μπραβο Σολωνα....4 φασσες εισαι βασιλιας!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:

Αμανα μου μανα μου...μονο να μεν δει ο Σπυρος το φιλμακι με την ποντικα...θα σε φαει να του πεις τον τοπο...για να παιξει τις ποντικες όχι τις φασσες!!! :lol:

Ακριβώς, αν είναι να μου κλείσει τα μάθκια μου ο Σόλωνας να μεν βλέπω που θα πάμε και θα αναλάβω την καταπολέμηση, αν είναι να κάμνω και τον βουρκάρη του Σόλωνα για τες φάσσες, δεν έχω πρόβλημα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Ακριβώς, αν είναι να μου κλείσει τα μάθκια μου ο Σόλωνας να μεν βλέπω που θα πάμε και θα αναλάβω την καταπολέμηση, αν είναι να κάμνω και τον βουρκάρη του Σόλωνα για τες φάσσες, δεν έχω πρόβλημα. :lol: :lol:

Ημουν σιγουρος!!!

Σπυρο μου μεν φοασαι τιποτε...καλοκαιρι στα τρυγόνια...ξερω κατι Κυπαρισσουθκια στην Πετουντα...είναι ο παραδεισος της ποντικας!!! :D
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

kanaris έγραψε:
Laurona έγραψε:Πρωτα ξιανεις τα ραντεβου.....τωρα χανεις τες μερες....φαε τζιε καμια μιλλουα να καμει το μυαλο καυσεις γιατί εκρουσες το ;-) :-D
Φίλε κοφκεις κάτι κουβέντες που πρεπει ούτε να τρώμε ούτε να πίνουμε άμα τις διαβάζουμε να μεν τα πιτισουμεν! !! :lol:
Σκοπιμα φιλε μου :)

Ζουμε σε βοθρο, καθημερινα βγαινουν περισσοτερα σκατα στην φορα, ........................, ας λαλουμε και κανεναν αστειο τουλαχιστον να γελουμε και λια λεπτα της μερας
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

Χαιρετίζω τους φασσοκυνηγούς. Και ένα βίντεο απο μένα με μια σχετικά μακρινή βολή σε φάσσα και με τον ήλιο μπροστά μου....

https://www.youtube.com/watch?v=lfG0BrR ... e=youtu.be
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

beretta682 έγραψε:Χαιρετίζω τους φασσοκυνηγούς. Και ένα βίντεο απο μένα με μια σχετικά μακρινή βολή σε φάσσα και με τον ήλιο μπροστά μου....

Ωραιος χρηστο...με τι νουμερο και με τι τσιοκ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

beretta682 έγραψε:Χαιρετίζω τους φασσοκυνηγούς. Και ένα βίντεο απο μένα με μια σχετικά μακρινή βολή σε φάσσα και με τον ήλιο μπροστά μου....

Μπραβο φιλε εξαιρετικη βολη!!!

Εγω την Κυριακη ειχα 2 εντυπωσιακες βολες.....η μια σε αποσταση 50+ μετρα με τσοκ 4 και 6 νουμερο σκαι πραγματικα κεραυνοβοληθηκε...εδώ μαλλον μπαινει και το πιστονι αποσπωμενου πατου που ειχε το εν λογο φυσιγγι...και η άλλη στα 20-25 μετρα μεν...αλλα με 9 νουμερο δε...το πουλι ειχε διαλυθει στην κυριολεξια...αυτές κυριως οι βολες που γινονται με όχι και τοσο ευνοηκους ορους υπερ μας...αν πετυχουν είναι ολη η απολαυση του κυνηγιου της φασας!!!
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”