Επιτελους Λεωνιδα εβαλες χρωμα πανω στο περτικοδετη....κριμα το χαμενο πουλι...μου θυμησες την φαση πριν 3 εξορμησεις που μου εφυγε και εμενα μεσα απο τα χερια!
Πηρε και τη χαρα το μωρο..μια χαρα

[/quote]
Nαι Σολωνα μου επιτελους...από το πουθενα σημερα η μερα μου ηταν αξεχαστη...κυριως από πλευρας ευστοχιας...
Αλλα το να χανω φασα...είναι σαν να μου μπιουν μαχαιρια...και κυριως αν είμαι μες τα χωραφκια και εκεινη βρισκει να πεσει στον μονο τοπο που δεν μπορει να μπει ουτε σκυλος...εσκισα τα χερια, τη φανελλα...παρολιγο να βγαλω και το ματι μου...και εκει που την αγγιζω εκεινη απλα να σπαρταρτα και να πεφτει στο νερο...οσο και αν προσπαθησα να μπω από άλλη πλευρα...να παω πανω κατω...δεν μπορεσα να την ξαναδω...δεν εκανε καν καποια κινηση να την ακουσω...
Αν εμενα και το απόγευμα...ισως να επιανα και κατι παραπανω...αλλα παρα να νευριάζω με τους ταλιμπαν....και να παρουν και πρεφα πως επεξα και λιγα πουλια....προτιμησα να διακοψω και να δωσω ραντεβού παλι την Κυριακη....θα περιμενω να φυγουν ολοι....και μετα θα παω σιγα στο ποστο που εσυγκοψα σημερα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...