Και το αγρελλιν την χαρη του έχει συνονοματε!! [emoji4]MARIOSE έγραψε:Ούτε και μια το πρωί Μάριε. Φυσικά φύγαμε γρήγορα γιατί είχαμε δουλειά και έπρεπε να προλάβουμε να μαζέψουμε και καμιά ματσούα αγρέλια για απόψε.Prestige 8 έγραψε:Γειά σου συνονόματε. Ασέν Και μπεκάτσα δεν θα πω όχι.[emoji6] Δεν είχαμε την αναμενόμενη κίνηση τελικά?MARIOSE έγραψε:Αλέξη, πάει να πει ότι το ραντεβού σου εν ήρτεν...[emoji38]
Φίλε Μάριε φάσσα εν έπιασα αλλά για αφιέρωση έχεις να διαλέξεις από 2 πιο σπάνια θηράματα, 1 μπεκάτσα ή 1 ορτύκι (τα αγρέλια εν μετρούν)![]()
Ο γείτος είναι στο πόστο επέρασα τζιαί είδα το αυτοκίνητο του, εύχομαι να έχει λλίο χρώμα να μας δείξει όταν επιστρέψει.![]()
Την Κυριακή με το καλό
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Prestige 8
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Σίγουρα συνονόματε!
Η μπεκάτσα λοιπόν αφιερωμένη σε σένα φίλε μου
ΥΓ: Όταν θα κάμετε το παρείστικο με το Λεωνίδα μεν με ξεχάσετε!
Η μπεκάτσα λοιπόν αφιερωμένη σε σένα φίλε μου

- Pathfinder
Η πιο συναρπαστικη στιγμη της μερας μου εμενα ηταν 4 φασσες στα 300 μετρα.Αυτα!!!Ουτε που τον εσηκωσα.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Σπυρο μου εισαι φακτορας!!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Άμαν μιλά ο Σπύρος να ακούετεBAIKAL TEAM έγραψε:
Φεξη στο ποστο μου για τις φασες....μεχρι τις 8 δεν ειδα ουτε μουγια...ουτε καν σιηπεθκια δεν ακουσα...από το ποστουι που βρηκα την Κυριακη ακουσα λιες τσικλες στο ποσυφημα...τα μαζευω λοιπον και παω η ωρα 8 στο κουφουκλιο που ειχα ετοιμασει την Κυριακη....τσικ βγαινει η πρωτη....μπαμ κατω...μετα που κανενα μισαωρο τσικ η δευτερη...μπαμ κατω...μετα από λιγο τσικ η τριτη....μπαμ κατω!!!ε μα τουτες οι mezzo είναι τηλεκατευθυνόμενες???![]()
![]()
Σήμερα πάντως είχε ένα ζευγαράκι φάσσες εσήκωσα το 3 φορές χωρίς όμως να μου δώσουν χέρι για κάποια βολή. Ακόμα λίγο και θα έκαμνα περπατητό κυνήγι φάσσας.

Παντως θα μεινει στο μυαλο μου το πως επεσε η φασα με την tordo 32gr No9...ηταν κοντα (20μετρα περιπου) αλλα το πουλι εγινε σαλατα!!!!πρεπει να είναι πολύ συγκεντρωτικο φυσιγγι αφου ειχα 4 τσοκ πανω...και αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν η ορμη του...η φασα όπως την εφαε επεταχτηκε και 2 μετρα που τη δυναμη...παντως και η caccia εσπαζαν κοκκαλα...το ντουπλε που εκανα θα μου μεινει και αυτό αξεχαστο δυστηχως όμως το αμαυρωσε η χαμενη στα καλαμια...
@Μαριε ξενιτεμενε αφιερωμένες και οι 2 σε σενα αφου εν επεξε ο γειτος...
@Γειτο εσυ εισαι παντα ευπρόσδεκτος στην δικη μου παρεα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Είσαι λεβέντης γείτο μου, το ίδιο ισχύει και για εσένα στη δική μου παρέα!!
Αλέξη μου, την Κυριακή αν δεν μου κανονίσει τίποτε η σύζυγος θα κατέβω στα μέρη σας τζιαί θα σου τες στέλλω ούλλες συστημένες
ΥΓ: Ρε παιδιά, πριν 5 λεπτά πέρασαν πάνω από το γραφείο καμιά χιλιάδα μεγάλα πουλιά σε σχηματισμό! Δεν ξέρω τι ήταν, μάλλον γερανοί, αλλά το θέαμα ειλικρινά είναι μοναδικό!! Κρίμα που δεν είχα κάμερα μαζί μου! Η κατεύθυνση ήταν από Κερύνεια προς νότια-νοτιοανατολικά.
Αλέξη μου, την Κυριακή αν δεν μου κανονίσει τίποτε η σύζυγος θα κατέβω στα μέρη σας τζιαί θα σου τες στέλλω ούλλες συστημένες

ΥΓ: Ρε παιδιά, πριν 5 λεπτά πέρασαν πάνω από το γραφείο καμιά χιλιάδα μεγάλα πουλιά σε σχηματισμό! Δεν ξέρω τι ήταν, μάλλον γερανοί, αλλά το θέαμα ειλικρινά είναι μοναδικό!! Κρίμα που δεν είχα κάμερα μαζί μου! Η κατεύθυνση ήταν από Κερύνεια προς νότια-νοτιοανατολικά.
- andreasana210326
MARIOSE έγραψε:BAIKAL TEAM έγραψε:Αμαν επιασες την μπεκατσα σου γειτο μου εισαι βασιλιας...ουτε τζιαμε που ημουν δεν ειχε τσικλες σημερα...απλα ημουν φαρδυκωλος και το laurona επαιζε μονο του!!!MARIOSE έγραψε:Εν που μακριά που τα είδα τα αυτοκίνητα, εσύναξα αγρέλια μες τον ποταμό + καμιά τζιηκλού που τελικά μας εφκήκεν ορτύκι![]()
Πάντως το πρωί που επήα πιο ψηλά ρε γείτο εν επέταν μούγια...έπιασα τη μπεκατσούλα μου το πρωί σαν επερπατούσα να πάω στο πόστο τζιαί μια τζιηκλούα σχεδόν ταυτόχρονα...
Πάντως ο γιόκκας σου έφκαλεν το μεζέ του πάλε
Ο γιοκας μου ε να καμει παρτυ που τη χαρα του!!!εσαντανωθηκε και φωναζε...τθικλες φαθεθ τσικλεθ φαθεθ!!!!![]()
λεβέντης!
χεχεχεεχεχχεεχεχεχεχεχ

- Prestige 8
- Full Member
Ρε φιλε ακομα δεν γνωριστικαμε και κερνας μπεκατσες και αγρελλια, εννα σε αφικουμε εκτος? Θα ηταν ντροπή μου. [emoji6]MARIOSE έγραψε:Σίγουρα συνονόματε!
Η μπεκάτσα λοιπόν αφιερωμένη σε σένα φίλε μου![]()
- Prestige 8
- Full Member
Ευχαριστω φίλε μου. .. Παντα τετοια.. Με την περιγραφή σου και μόνο, είδα τες μπροστά μου να κρεπαρουν![emoji1]BAIKAL TEAM έγραψε:Σπυρο μου εισαι φακτορας!!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Άμαν μιλά ο Σπύρος να ακούετε [emoji38][emoji38]BAIKAL TEAM έγραψε:
Φεξη στο ποστο μου για τις φασες....μεχρι τις 8 δεν ειδα ουτε μουγια...ουτε καν σιηπεθκια δεν ακουσα...από το ποστουι που βρηκα την Κυριακη ακουσα λιες τσικλες στο ποσυφημα...τα μαζευω λοιπον και παω η ωρα 8 στο κουφουκλιο που ειχα ετοιμασει την Κυριακη....τσικ βγαινει η πρωτη....μπαμ κατω...μετα που κανενα μισαωρο τσικ η δευτερη...μπαμ κατω...μετα από λιγο τσικ η τριτη....μπαμ κατω!!!ε μα τουτες οι mezzo είναι τηλεκατευθυνόμενες???![]()
Σήμερα πάντως είχε ένα ζευγαράκι φάσσες εσήκωσα το 3 φορές χωρίς όμως να μου δώσουν χέρι για κάποια βολή. Ακόμα λίγο και θα έκαμνα περπατητό κυνήγι φάσσας.![]()
![]()
Παντως θα μεινει στο μυαλο μου το πως επεσε η φασα με την tordo 32gr No9...ηταν κοντα (20μετρα περιπου) αλλα το πουλι εγινε σαλατα!!!!πρεπει να είναι πολύ συγκεντρωτικο φυσιγγι αφου ειχα 4 τσοκ πανω...και αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν η ορμη του...η φασα όπως την εφαε επεταχτηκε και 2 μετρα που τη δυναμη...παντως και η caccia εσπαζαν κοκκαλα...το ντουπλε που εκανα θα μου μεινει και αυτό αξεχαστο δυστηχως όμως το αμαυρωσε η χαμενη στα καλαμια...
@Μαριε ξενιτεμενε αφιερωμένες και οι 2 σε σενα αφου εν επεξε ο γειτος...
@Γειτο εσυ εισαι παντα ευπρόσδεκτος στην δικη μου παρεα!!!
Prestige 8 έγραψε:Και το αγρελλιν την χαρη του έχει συνονοματε!! [emoji4]MARIOSE έγραψε:Ούτε και μια το πρωί Μάριε. Φυσικά φύγαμε γρήγορα γιατί είχαμε δουλειά και έπρεπε να προλάβουμε να μαζέψουμε και καμιά ματσούα αγρέλια για απόψε.Prestige 8 έγραψε: Γειά σου συνονόματε. Ασέν Και μπεκάτσα δεν θα πω όχι.[emoji6] Δεν είχαμε την αναμενόμενη κίνηση τελικά?![]()
Την Κυριακή με το καλό
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
θα γινει και αυτο καποια στιγμη Μαριε μου....οταν βολεψει...καμε υπομονη...εαν οχι βαζουμε τα περσιναPrestige 8 έγραψε:Video παίζεις τέλεια πελλό όμως τελευταία.[emoji6]SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου...θα ειναι ωραια η μερα απο θεμα καιρου....οτι πρεπει για την περιοχη οπου θα τους κανω ντου....στο θεμα καρπωσης θα δειξει

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Αλεξ συγνωμη φιλε...τωρα μπηκα και τωρα ειδα την δημοσιευση σου....αυριο η ωρα 5 γινεται???Pathfinder έγραψε:Ελπιζω να θυμασαι οτι αυριο θα παμε μαζι κυνηγι οπως συμφωνησαμε τελη του Δεκεβρη....5 να σε ετοιμος και ερχομαι να σε πιασωSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου...θα ειναι ωραια η μερα απο θεμα καιρου....οτι πρεπει για την περιοχη οπου θα τους κανω ντου....στο θεμα καρπωσης θα δειξει
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!