canastas έγραψε:Φιλε baikal αριστερα ειναι το πιστονακι του νο4 που κυνηγησα την κυριακη και δεξια του νο6 που εχω αγορασει κ ευχομαι να το κυνηγησω και αυτο συντομα
image.jpeg
Το αριστερα δεν το εχω ξαναδει σε φυσιγγι...το δεξια είναι το b&p...παντως δεν είναι ουτε όπως τα παλια πιστονια που εχω εγω το αριστερα και τα βρηκα στις πρασινες...
Ας μας διαφωτησουν οι ιδιογομωτες...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
canastas έγραψε:Φιλε baikal αριστερα ειναι το πιστονακι του νο4 που κυνηγησα την κυριακη και δεξια του νο6 που εχω αγορασει κ ευχομαι να το κυνηγησω και αυτο συντομα
image.jpeg
Το αριστερα δεν το εχω ξαναδει σε φυσιγγι...το δεξια είναι το b&p...παντως δεν είναι ουτε όπως τα παλια πιστονια που εχω εγω το αριστερα και τα βρηκα στις πρασινες...
Το πιστονακι αριστερα ειναι τις victory παλι αλλα απο οτι καταλαβα χρησιμοποιητε σε βαρετες γομοσεις και σε χοντρα σκαγια 1-4 νο
image.jpeg
Το πιστονακι αριστερα ειναι τις victory παλι αλλα απο οτι καταλαβα χρησιμοποιητε σε βαρετες γομοσεις και σε χοντρα σκαγια 1-4 νο
Ναι μαλλον...εγω δεν παιζω κατω από 5 οποταν γιαυτο μαλλον δεν το ξαναειδα...μου κινησε το ενδιαφερον όμως για να δοκιμασω το 4αρη...Νασαι καλα φιλε για τις φωτος
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
BAIKAL TEAM έγραψε:Φιλε είναι όπως αυτό που κρατω το από πανω
Το εχω ξαναδει τωρα καταλαβα τι εννοεις ειναι το σταθερο που βαζει παντα. Το απο κατω τι πιστονι ειναι και απο ποιο φυσιγγιο
φιλε απαντω σου στο τοπικ που εγραψε ο Σπυρος...αν και νομιζω πως η συγκεκριμενη συζητηση δεν είναι εκτος του τοπικ αφου αναφερόμαστε στα φυσίγγια που χρησιμοποιούμε φετος στη φασα