Μπραβο Χιστοφορε και σε ολα τα παιδια για την καρπωση σας! Εμεις εν τον εκαπνισαμε. Κινηθηκαν καποια πουλια αλλα εν μας εκαμαν την χαρη.Που εν να παν! εν να ρτει τζαι μασ η σειρά μας.
Υ.Γ:''Χριστοφορε σαμπου εφανειν τωρα ποιος εν ο μαυροκαττος τωρα που εφιεν!"
canastas έγραψε:Τελευταία εξορμήση μάλλον για μένα με ωραίο κλείσιμο αν και το πρώι λίγο στεναχώρημένος λόγο του ότι ένα πουλλί όλο και όλο είδα και το πήρα ευτήχως. Μία χτυπεμένη λόγου του πόστου δεν μπορούσα να την σύρω και την δεύτερη, μία που έπεσε στο γκρέμο αλλά δεν είδα κάλα που έπεσε και έτσι έμεινε τρόφη για τα ποντίκια και 7 που φέραμε σπίτι. Απόλαυσα τουφέκιες και το καλό είναι ότι είχα πόλυ καλη ευστοχία για ένα παράξενο λόγο Μάλλον θα είναι τα φυσίγγια. Θα ήθελα να ευχαριστώ τον φίλο Baikal για την συμβούλη τον φυσιγγίων victory πράσινη πολύ ωραία φυσίγγια. Συγχαρήτηρια και στους συνκυνηγούς για τις επιτυχίες τους.
φυσιγγια.JPG
woodpigeon.JPG
Συγχαρητήρια φίλε για την κάρπωση. Γιατί τελευταία τώρα αρχίζει το πάρτυ το καλό.
Kostas M. έγραψε:Μπραβο Χιστοφορε και σε ολα τα παιδια για την καρπωση σας! Εμεις εν τον εκαπνισαμε. Κινηθηκαν καποια πουλια αλλα εν μας εκαμαν την χαρη.Που εν να παν! εν να ρτει τζαι μασ η σειρά μας.
Υ.Γ:''Χριστοφορε σαμπου εφανειν τωρα ποιος εν ο μαυροκαττος τωρα που εφιεν!"
Θα έρτει και η δική σου η σείρα, όσο για τον άλλο εφύγε και τα πήρε μαζί του όλα, εκαμέ μας τες χατίρι τες εχτισινες μας τες έστειλε ταχυδρομικός....
canastas έγραψε:
φιλε εισαι λεβεντης!!!μπραβο για την καρπωη σου...είναι οι πρασινες με τα καινουργια πιστονια?
φίλε Baikal μεγάλη συγχηση τελικα με αυτά τα φυσιγγια. Απότι κατάλαβα 2,3&4 Νο έχει άλλο πιστονί 4,5&6 άλλο και σε μερικά άλλα το Β&Ρ αν θυμάμε καλα. Έγω κυνήγω με χόντρα σκάγια συνήθως 3-5 Νο πήρα σε Νο4 όπου είναι και τα εχθεσίνα που κυνήγισα και είναι με το παλιό πιστόνι βρήκα και πήρα όμως ένα πάκετο σε Νο6 με το πίστονι το καινούργιο άλλα δεν τες δοκίμασα ακόμα
canastas έγραψε:
φιλε εισαι λεβεντης!!!μπραβο για την καρπωη σου...είναι οι πρασινες με τα καινουργια πιστονια?
φίλε Baikal μεγάλη συγχηση τελικα με αυτά τα φυσιγγια. Απότι κατάλαβα 2,3&4 Νο έχει άλλο πιστονί 4,5&6 άλλο και σε μερικά άλλα το Β&Ρ αν θυμάμε καλα. Έγω κυνήγω με χόντρα σκάγια συνήθως 3-5 Νο πήρα σε Νο4 όπου είναι και τα εχθεσίνα που κυνήγισα και είναι με το παλιό πιστόνι βρήκα και πήρα όμως ένα πάκετο σε Νο6 με το πίστονι το καινούργιο άλλα δεν τες δοκίμασα ακόμα
Φιλε και γω με 5 κυνηγω και βρηκα καινουρια πιστονια στην αρχη της χρονιας...νομιζω ειχε σε όλα τα νουμερα καινουργια πιστονια αλλα ο αριθμος ηταν περιορισμένος...εισαι σιγουρος ηταν παλια πιστονια???αν σου εμεινε καμια ανοιξε την να δουμε...
Γιατ τις ασπρες τι εντυπώσεις ειχες??εγω τις χειρότερες φετος...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
canastas έγραψε:
Φιλε και γω με 5 κυνηγω και βρηκα καινουρια πιστονια στην αρχη της χρονιας...νομιζω ειχε σε όλα τα νουμερα καινουργια πιστονια αλλα ο αριθμος ηταν περιορισμένος...εισαι σιγουρος ηταν παλια πιστονια???αν σου εμεινε καμια ανοιξε την να δουμε...
[/quote]
Δεν τες εχώ κυνήγιση ακομά τις άσπρες λόγο του ότι κυνήγω τον λάγο και τώρα τον γενάρη ξεκινώ την φάσσα. Μέχρι τώρα δεν μου δόθηκαν ευκαιρίες με τις κυρίες παρα μόνο εχτές και από ότι φάνηκε η πράσινη δεν με απογοητευσε.
Ποιό μετά που θα πάω σπίτι θα άνοιξω μία να σ στείλω το πιστόνι
canastas έγραψε:
Δεν τες εχώ κυνήγιση ακομά τις άσπρες λόγο του ότι κυνήγω τον λάγο και τώρα τον γενάρη ξεκινώ την φάσσα. Μέχρι τώρα δεν μου δόθηκαν ευκαιρίες με τις κυρίες παρα μόνο εχτές και από ότι φάνηκε η πράσινη δεν με απογοητευσε.
Ποιό μετά που θα πάω σπίτι θα άνοιξω μία να σ στείλω το πιστόνι[/quote]
Οκ thanks...παντως ολοι οσοι δοκιμασαν τα νεα πιστονια φετος εμειναν με το στομα ανοιχτο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...