Panmoy έγραψε:Ωραια εξορμηση σημερα ...εγιναν ολα με χαρη....τα πουλια κεραυνοβολημενα με την πρωτη.....ωραια καθαρα σκοτωματα χωρις περιπλανησεις μες τα βουνα... + ακομα ενα πουλι στην αλλη ακρη του γκρεμου και ακομα ενα το οποιο εχασα μες τα πυκνα...ολα νεκρα με την πρωτη....! 1 ημουν σπιτι για φαι..ειπα να μην το παρακαμω μετα την επεμβαση laser που εκαμα στα ματια...αλλα κατα που δειχνει το πραμα εγινεν καλη δουλεια...κλειδωνουν που γληορα τζαι φευκουν τηλεκατευθυνομενες οι σηιπεθκιες Η μερα ηταν για πολλα πουλια...υγεια !!!
Μπραβο Παντελη βασιλιας...ωστε φευγουν τηλεκατεφθυνομενες...εγω σημερα ειχα μια που μετα την τουφεκια επεσε περιπου στα 100μ....καταλαβα οτι ειχε παρει σκαγια και δεν πηρα τα ματια μου απο πανω της στα 50 ανοιξε φτερα....λεω επιασαμε ακομα μια....μπαμ να την κατω σαν την πετρα...εκαμα και την γυμναστικη μου
Αν δεν είναι άλλο έπνασα που τους φακούς με όλα τα κακά που έχουν... όσοι φορούν με καταλαβαίνουν νομίζω.
Η γυμναστική μπορεί να εξελιχθεί από sprint μικρής απόστασης σε μαραθώνιο με αναρρίχηση ή καταρρίχηση, αναλόγως....σε νοιώθω φίλε μου Άμαν την ήβρες είσαι πόμπα...!!
Μπράβο για την εξόρμιση σου φίλε....ειδες και τα νερούθκια σου....κατά τις 11 που ξεκίνησα για το αυτοκίνητο είχε 19 βαθμούς...ωσπου να πάω έγινα φυτίλλι..
Pathfinder έγραψε:Σολο εχεις δικιο για τον καιρο...για να καταλαβεις αφησα τα καρεκλουα και βαλιτσα στο βουνο :)....το τι μου εκαναν σημερα οι κοκονες επελαναν με....η ωρα 2:30 που αρχισαν τα νερα βλεπω 5-6 φασσες να ερκουνται και να καθουνται καμια 300 μετρα που κοντα μου.Υστερα αλλες 8-10 υστερα αλλες 15-20.Υστερα αλλες δεκα-12.ολες στο ιδιο δεντρο.Η ωρα επερνουσε και δεν εκαναν καμια κινηση μπας και γυρισει καμια πανω μου.Λεω και εγω σικκιμε παω εγω και οτι θελει ας γινει.Για να κατεβω κοντα τους επρεπε να κατεβω με τον κωλο στην κυριολεξια.Αρχισαν και τα νερουθκια τρω και μια φατσια χαμε που τις πετρες που εγλυστρουσαν ετζοιλισα 2-3 μετρα.Με την φασσαρια και το καρκασιαλικι εφυαν και οι κοκονες.εμεινε μας η φατσια.Λαλουν να δυναμωσουν και τα νερα ετα ουλλα τζιαμε.Για να παω στο ποστο επρεπε να παω πογυρι αλλα 200-300 μετρα και να παω στο αυτοκινητο μισο χιλιομετρο+ πιο πανω.
Αναγκαστικα τεταρτη αν ειμαστε καλα πρεπει να παω στην ιδια περιοχη για τα συνακλικια μου και μαλλον θα μεινω εκει, αν και ηθελα να ξαναδοκιμασω την περιοχη την αλλη κυριακη.
Τι να σου πω..το ευτυχημα ειναι οτι δεν επαθες τιποτα....και θα σου πω και το αλλο...οι φασσες πανε και ερχονται...εμεις να ειμαστε καλα!
Αλλη φορα οταν καθονται πουλια σε αποσταση απο σενα να σηκωνεσε και να τα διωχνεις με την κινηση σου...αν τα αφινεις,και τα υπολοιπα πουλια θα καθονται κοντα τους...ετσι δεν εχεις τσιανς να σου δωσει χερι πουλι...και καλυτερα να φυγουν ετσι παρα με τουφεκια!!!
Φιλε πηρα σφεντονα πριν 3-4 εξορμησεις για τουτο τον σκοπο αλλα εκοπηκε το λαστιχο της
Νομίζω εζήλεψα...θα πιάσω τζαι γω μια σφεντόνα ρε Άλεξ...που ήμουν μιτσής ήμουν μεγάλος μάστρος με το ππυριλλί....άμπα τζαι να ξαπολώ τζαι το σηιπέττο τζαι να αρκέψω να σύρνω ππιριλιά μες το βουνό
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Τι να σου πω..το ευτυχημα ειναι οτι δεν επαθες τιποτα....και θα σου πω και το αλλο...οι φασσες πανε και ερχονται...εμεις να ειμαστε καλα!
Αλλη φορα οταν καθονται πουλια σε αποσταση απο σενα να σηκωνεσε και να τα διωχνεις με την κινηση σου...αν τα αφινεις,και τα υπολοιπα πουλια θα καθονται κοντα τους...ετσι δεν εχεις τσιανς να σου δωσει χερι πουλι...και καλυτερα να φυγουν ετσι παρα με τουφεκια!!!
Φιλε πηρα σφεντονα πριν 3-4 εξορμησεις για τουτο τον σκοπο αλλα εκοπηκε το λαστιχο της
Νομίζω εζήλεψα...θα πιάσω τζαι γω μια σφεντόνα ρε Άλεξ...που ήμουν μιτσής ήμουν μεγάλος μάστρος με το ππυριλλί....άμπα τζαι να ξαπολώ τζαι το σηιπέττο τζαι να αρκέψω να σύρνω ππιριλιά μες το βουνό [emoji38]
Περιπεζε δικε μου αλλα το συστημα δουλευει και μαλιστα πολυ καλα :)...μονο να μεν σε δουν αλλοι στο βουνο:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Panmoy έγραψε:Ωραια εξορμηση σημερα ...εγιναν ολα με χαρη....τα πουλια κεραυνοβολημενα με την πρωτη.....ωραια καθαρα σκοτωματα χωρις περιπλανησεις μες τα βουνα... + ακομα ενα πουλι στην αλλη ακρη του γκρεμου και ακομα ενα το οποιο εχασα μες τα πυκνα...ολα νεκρα με την πρωτη....! 1 ημουν σπιτι για φαι..ειπα να μην το παρακαμω μετα την επεμβαση laser που εκαμα στα ματια...αλλα κατα που δειχνει το πραμα εγινεν καλη δουλεια...κλειδωνουν που γληορα τζαι φευκουν τηλεκατευθυνομενες οι σηιπεθκιες Η μερα ηταν για πολλα πουλια...υγεια !!!
Φιλε πηρα σφεντονα πριν 3-4 εξορμησεις για τουτο τον σκοπο αλλα εκοπηκε το λαστιχο της [/quote]
Νομίζω εζήλεψα...θα πιάσω τζαι γω μια σφεντόνα ρε Άλεξ...που ήμουν μιτσής ήμουν μεγάλος μάστρος με το ππυριλλί....άμπα τζαι να ξαπολώ τζαι το σηιπέττο τζαι να αρκέψω να σύρνω ππιριλιά μες το βουνό [emoji38] [/quote]
Περιπεζε δικε μου αλλα το συστημα δουλευει και μαλιστα πολυ καλα :)...μονο να μεν σε δουν αλλοι στο βουνο:)[/quote]
Εν που τα καλά που το λαλώ...
Ωραίοι , έτσι να υπάρχει κίνηση...
Για μας δυστυχώς η μέρα ξεκίνησε ολίγον τι ανάποδα αφού όλη η περιοχή γέμισε με συνάδελφους κυνηγούς που κυνηγούσαν τσίχλες...Κατάφερα να πάρω ενα πουλί συν ενα που έχασα συν ενα ξιφτέρισμα....
Το απογευμα πολλά πουλιά αλλά κανένα σε αποσταση βολής ...
Υγεία!!