Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Kostas M. »

για μπουστερ βρηκα κατι στο ebay που ειναι και πολυεργαλειο αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο...το εχει καποιος?

http://www.ebay.com/itm/68800mAh-4-USB- ... 1450054301[/quote]
Σόλωνα εχω εγω ακριβως το ιδιο απλα αλλη μαρκα και μια χαρα ειναι! Ξεκινα ολα τα αυτοκινητα μια χαρα. Εγω μια μερα ξεκινησα με αυτο και ημιφορτηγο που εμεινε απο μπαταρια.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Kostas M. έγραψε:για μπουστερ βρηκα κατι στο ebay που ειναι και πολυεργαλειο αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο...το εχει καποιος?

http://www.ebay.com/itm/68800mAh-4-USB- ... 1450054301
Σόλωνα εχω εγω ακριβως το ιδιο απλα αλλη μαρκα και μια χαρα ειναι! Ξεκινα ολα τα αυτοκινητα μια χαρα. Εγω μια μερα ξεκινησα με αυτο και ημιφορτηγο που εμεινε απο μπαταρια.[/quote]

Ωραιος Κωστα σ'ευχαριστω πολυ....θα το ψαξω ακομα λιγο και θα αποφασισω!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Kostas M. έγραψε:για μπουστερ βρηκα κατι στο ebay που ειναι και πολυεργαλειο αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο...το εχει καποιος?

Σόλωνα εχω εγω ακριβως το ιδιο απλα αλλη μαρκα και μια χαρα ειναι! Ξεκινα ολα τα αυτοκινητα μια χαρα. Εγω μια μερα ξεκινησα με αυτο και ημιφορτηγο που εμεινε απο μπαταρια.
Ωραιος Κωστα σ'ευχαριστω πολυ....θα το ψαξω ακομα λιγο και θα αποφασισω![/quote]

Το συγκεκριμένο έβαλα το κ εγώ στο μάτι εδω και καιρό. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το πιο κάτω:

Suitable models: Gasoline car below 4.0L/Diesel car below 2.5L
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Παιδες ολοι πολυ καλα τα λετε...ειναι καλα να ψαχτουμε λιγο ωστε να εχουμε τα αναγκαια μεσα στο αμαξι μας γιατι μια φορα θα μας συμβει και ετι χειροτερο σε εμας τους μοναχικους καβαλαριδες!

Εχω και εγω αρκετα πραγματα στο αμαξι γιατι εχουν γνωση οι φυλακες τοσα χρονια αλλα ειπαμε....μια φορα θα την παθουμε και ειναι εκει που τα χρειαστουμε οπως χθες!

Εχω στο αυτοκινητο.....

1) 3 Σαππανια....2 μεγαλα και 1 μικρο με γατζους στις ακρες...χρειαστικαν 2 φορες.
2) 3 φαναρια led
3) 2 κρικκους...οχι 1 ;)
4) 4 τακκους
5)1 λιτρο λαδι μηχανης
6) πολους...το παιδι χθες δεν ειχε πολους στο αμαξι του...αν δεν ειχα θα μεναμε εκει να βλεπαμε τ' αστρα:|
7)Μπουστερ που δυστυχως ειχε χαλασει περσι και ελεγα να πιασω να πιασω αλλα εμεινα στο να πιασω οσπου τελικα την επαθα :D
8)κλειδια,κατσαβιδια,πενσες κ.λ.π

τωρα το σετ επισκευης για τα λαστιχα και ο κομρεσσορος ειναι λιγο....θα ειναι τοση η γκατεμια ρε παιδι μου ...αφου εχουμε το σπεαρ....σιγουρα οτι εχει εν καλο!

για μπουστερ βρηκα κατι στο ebay που ειναι και πολυεργαλειο αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο...το εχει καποιος?

Σολο μου οι παραπανω το σπεαρ εχουν το απλα για να λεουν οτι το εχουν...ποτε δεν κοιταζουν την πιεση του οπως στα υπολοιπα λαστιχα...καθς μηνα ενα λαστιχο φουσκωμενο με ατμοσφαιρικο αερα χανει 1 psi περιπου.στον χρονο θα χασει 8-10 psi.θα παεις να το βαλεις και θα ειναι ξεφουσκωτο.αρα θελεις και κομπρεσσορο.με το σετ επιδιορθωσης αμαν ξερεις να το χρησιμοποιησεις σε 3 λεπτα εχεις μπαλωμενο το λαστιχο αν επιασε σποντα.Και μπορει με τον κομπρεσσορο να βοηθησεις και καποιον αλλο ατυχο συνανθρωπο καπου.Οσον αφορα το μπουστερ που εβαλες αν η μπαταρια του ειναι lithium ας πουμε οτι ειναι οκ αν και σχετικα αδυνατο.Οσον αφορα αυτου του ειδους ηλεκτρονικα οσο πιο απλα ειναι τοσο πιο ανθεκτικα
Εχεις δικιο Αλεξ με το σπεαρ που δεν το ελενχουμε...και εγω σπανια,το ξεχναμε!

Εγω σκεφτομαι οταν θα θελω ελαστικα να βαλω απο αυτα....θα ειναι οτι πρεπει :D

https://www.youtube.com/watch?v=ElgZj4w7PuM

https://www.youtube.com/watch?v=GScWPb8qcng
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Σόλωνα μεσα στην ατυχία σου φάνηκες τυχερος...Μακάρι να είναι μόνο αυτά, στον καθένα μπορεί να συμβει ... εννοείτε... απλως εν καλα να μαθαίνουμε απο τα παθήματα των φίλων μας ... Η αλήθεια εγω δεν εχω απολύτως τίποτε μέσ στο αυτοκίνητο... κακώς βέβαι γτ πάντα εβολέυκουμουν με άλλους τρόπους....
καλούς πόλους που βρίσκουμε ρε παιδκια?όσες φορές πηγα για να αγοράσω εν τέλια τσίπικοι και δουλειά εν καμνουν.....
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Δημοσίευση από Kostas M. »

LAGOS έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Ωραιος Κωστα σ'ευχαριστω πολυ....θα το ψαξω ακομα λιγο και θα αποφασισω!
Το συγκεκριμένο έβαλα το κ εγώ στο μάτι εδω και καιρό. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το πιο κάτω:

Suitable models: Gasoline car below 4.0L/Diesel car below 2.5L[/quote]

E φιλε εμενα το αυτοκινητο μου ειναι το Hilux 3.0 diesel και ξεκινα το μια χαρα παντως.
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Παίδες όλοι πάθαμε διάφορα τόσα χρόνια. ...
Εγώ θα σας πω το εξής : βάλτε και μια αλλαξια ρούχα μέσα έξω και ένα ζευγάρι παλιά άρβυλα! Είναι από τα πιο σημαντικά σε περίπτωση ανάγκης! !! ;)
Πάντα είχα μαζί μου αλλά σε μια αλλαγή αυτοκινήτου δεν τα πήρα. ...Ε τότε ήταν που χρειάστηκαν! Λεπτομέρειες δεν λέγονται δημόσια γιατί μιλάμε για πολυυυυυυ γελιο :lol: :lol: :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

kanaris έγραψε:Παίδες όλοι πάθαμε διάφορα τόσα χρόνια. ...
Εγώ θα σας πω το εξής : βάλτε και μια αλλαξια ρούχα μέσα έξω και ένα ζευγάρι παλιά άρβυλα! Είναι από τα πιο σημαντικά σε περίπτωση ανάγκης! !! ;)
Πάντα είχα μαζί μου αλλά σε μια αλλαγή αυτοκινήτου δεν τα πήρα. ...Ε τότε ήταν που χρειάστηκαν! Λεπτομέρειες δεν λέγονται δημόσια γιατί μιλάμε για πολυυυυυυ γελιο :lol: :lol: :lol:
Τάσο πέρσι τη μέρα που χιόνισε έφα τα σιόνια ούλλα τζιαί μετά αποφάσισα να πάω και απογευματινό...ώσπου να πάω ήταν να κλάψω που τον πόνο και το κρύο, τα πόδια μου εγίναν 2 κομμάτια παγάκια. Όταν εφτάσαμε τζιαμέ έμεινα μες το αυτοκίνητο με τη σόμπα αναμμένη αλλά τίποτε.. έξω εφύσαν ένας πελλοαέρας που μόνο που εθώρουν τους πεύκους που εγίρναν κάτω εφοούμουν. Στο τέλος έφκαλα τη φανέλλα μου τζιαί έσχισα την στα 2 τζιαί ετύλιξα τα πόθκια μου. Εμπήκτικα τα άρβυλα μισοανοιχτά τζιαί εκατέβηκα ο ηλίθιος...Αποτέλεσμα 3 άτομα 1 τζιήκλα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Πολλες φορες φιλοι μου πιεζουμε τα πραγματα στα ακρα με αποτελεσμανα εχουμε διαφορα....τι μας κανει τουτη αγαπημενη μας δραστηριτοτητα πραγματικα....μας μεθα το κυνηγι οπου φθανουμε πραγματικα στα ορια μας!!!
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Nikos έγραψε:Σόλωνα μεσα στην ατυχία σου φάνηκες τυχερος...Μακάρι να είναι μόνο αυτά, στον καθένα μπορεί να συμβει ... εννοείτε... απλως εν καλα να μαθαίνουμε απο τα παθήματα των φίλων μας ... Η αλήθεια εγω δεν εχω απολύτως τίποτε μέσ στο αυτοκίνητο... κακώς βέβαι γτ πάντα εβολέυκουμουν με άλλους τρόπους....
καλούς πόλους που βρίσκουμε ρε παιδκια?όσες φορές πηγα για να αγοράσω εν τέλια τσίπικοι και δουλειά εν καμνουν.....
Νικο μου τους δικους μ επιασα τους π το super home αρκετα καλοι κ οσες φορες χρειαστηκαν δεν με προδωσαν..παει με τα κυβικα επιασα για ως 3000cc...εχει κ μπουστερ εκει μια βολτα μαζευεις ολα οσα θες

Sent from my iPhone using Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”