Το δικο μου εν ετσιMARIOSE έγραψε:Άντρο βάλε καμιά φωτό γιατί εν όπως το λες άκρως απαραίτητο!

Το δικο μου εν ετσιMARIOSE έγραψε:Άντρο βάλε καμιά φωτό γιατί εν όπως το λες άκρως απαραίτητο!
Οτι παιξεις εννα κερδισεις φιλεBAIKAL TEAM έγραψε:Pathfinder έγραψε:Ετσι ειναι φιλε Αντρο...να εισαι προετοιμασμενος για τα κοινα προβληματα που συναντουμε ιδιαιτερα οταν κυνηγας μονος σου...και εγω τα ιδια εχω μεσα στην κασια του αυτοκινητου...σετ επιδιορθωσης λαστιχου...κομπρεσσορο...jump starter (μπορεις να φορτισεις και το κινητο)...εργαλεια...φτυαρι...σιαππανια...γαντζους...νερο...φαναρι..κουτι πρωτων βοηθειων...τσεκουρι...γκαζουι για τον καφε και παει λεγοντας:)ANTROS BREDA έγραψε:Σολονα παλε καλα που ηβρες βοηθεια και εφυγες εγω εφτιαξα μιαν ξηλενη κασιουα στο αυτοκινητο και εχω μεσα τα παντα που μπορει να χρειαστουν, οταν το εκαμα καποιοι παρεες εγελασαν αλλα μετα ειδαν οτι ειναι πολυ χρησημο και τωρα εχουν σχεδον ολη!
1.μοτορακι αερα για τα λαστιχα
2.σετ επισκευης λαστιχου
3.booster παταριας υπαρχουν μικρα και βολικα στο ιντερνετ!
4.σιαππανη
5.πολους για καθε ενδεχομενο
6.κασιουα με εργαλια
και το επομενο που θα μπει συντομα ειναι εργατης!
ειμαστε τοσες πολλες ωρες στα βουνα που χρειαζονται πολλα πραματα που την ωρα που θα το θες αν δεν το εχεις τοτε μπενεις σε περιπετιες!
την τεταρτη θα πιασω το αυτοκινητο απο το πογιατησμα και θα βαλω φωτο να παρετε ιδεες!
Αλεξη μου βαλε και κανενα καζαντι να παιζουν οι περαστικοι!!! [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Αστειευκουμαι φιλε και καλα καμνεις...εγω εχω σιαπανη και τα περι αλλαγης λάστιχου αλλα νομιζω ο κομπρεσορος είναι must και πρεπει να πιασω...
Σολο μου οι παραπανω το σπεαρ εχουν το απλα για να λεουν οτι το εχουν...ποτε δεν κοιταζουν την πιεση του οπως στα υπολοιπα λαστιχα...καθς μηνα ενα λαστιχο φουσκωμενο με ατμοσφαιρικο αερα χανει 1 psi περιπου.στον χρονο θα χασει 8-10 psi.θα παεις να το βαλεις και θα ειναι ξεφουσκωτο.αρα θελεις και κομπρεσσορο.με το σετ επιδιορθωσης αμαν ξερεις να το χρησιμοποιησεις σε 3 λεπτα εχεις μπαλωμενο το λαστιχο αν επιασε σποντα.Και μπορει με τον κομπρεσσορο να βοηθησεις και καποιον αλλο ατυχο συνανθρωπο καπου.Οσον αφορα το μπουστερ που εβαλες αν η μπαταρια του ειναι lithium ας πουμε οτι ειναι οκ αν και σχετικα αδυνατο.Οσον αφορα αυτου του ειδους ηλεκτρονικα οσο πιο απλα ειναι τοσο πιο ανθεκτικαSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Παιδες ολοι πολυ καλα τα λετε...ειναι καλα να ψαχτουμε λιγο ωστε να εχουμε τα αναγκαια μεσα στο αμαξι μας γιατι μια φορα θα μας συμβει και ετι χειροτερο σε εμας τους μοναχικους καβαλαριδες!
Εχω και εγω αρκετα πραγματα στο αμαξι γιατι εχουν γνωση οι φυλακες τοσα χρονια αλλα ειπαμε....μια φορα θα την παθουμε και ειναι εκει που τα χρειαστουμε οπως χθες!
Εχω στο αυτοκινητο.....
1) 3 Σαππανια....2 μεγαλα και 1 μικρο με γατζους στις ακρες...χρειαστικαν 2 φορες.
2) 3 φαναρια led
3) 2 κρικκους...οχι 1![]()
4) 4 τακκους
5)1 λιτρο λαδι μηχανης
6) πολους...το παιδι χθες δεν ειχε πολους στο αμαξι του...αν δεν ειχα θα μεναμε εκει να βλεπαμε τ' αστρα:|
7)Μπουστερ που δυστυχως ειχε χαλασει περσι και ελεγα να πιασω να πιασω αλλα εμεινα στο να πιασω οσπου τελικα την επαθα![]()
8)κλειδια,κατσαβιδια,πενσες κ.λ.π
τωρα το σετ επισκευης για τα λαστιχα και ο κομρεσσορος ειναι λιγο....θα ειναι τοση η γκατεμια ρε παιδι μου ...αφου εχουμε το σπεαρ....σιγουρα οτι εχει εν καλο!
για μπουστερ βρηκα κατι στο ebay που ειναι και πολυεργαλειο αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο...το εχει καποιος?
http://www.ebay.com/itm/68800mAh-4-USB- ... 1450054301