Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:Άντρο βάλε καμιά φωτό γιατί εν όπως το λες άκρως απαραίτητο!
Το δικο μου εν ετσι ΕικόναΕικόναΕικόνα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

BAIKAL TEAM έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:Σολονα παλε καλα που ηβρες βοηθεια και εφυγες εγω εφτιαξα μιαν ξηλενη κασιουα στο αυτοκινητο και εχω μεσα τα παντα που μπορει να χρειαστουν, οταν το εκαμα καποιοι παρεες εγελασαν αλλα μετα ειδαν οτι ειναι πολυ χρησημο και τωρα εχουν σχεδον ολη!

1.μοτορακι αερα για τα λαστιχα
2.σετ επισκευης λαστιχου
3.booster παταριας υπαρχουν μικρα και βολικα στο ιντερνετ!
4.σιαππανη
5.πολους για καθε ενδεχομενο
6.κασιουα με εργαλια

και το επομενο που θα μπει συντομα ειναι εργατης!

ειμαστε τοσες πολλες ωρες στα βουνα που χρειαζονται πολλα πραματα που την ωρα που θα το θες αν δεν το εχεις τοτε μπενεις σε περιπετιες!

την τεταρτη θα πιασω το αυτοκινητο απο το πογιατησμα και θα βαλω φωτο να παρετε ιδεες!
Ετσι ειναι φιλε Αντρο...να εισαι προετοιμασμενος για τα κοινα προβληματα που συναντουμε ιδιαιτερα οταν κυνηγας μονος σου...και εγω τα ιδια εχω μεσα στην κασια του αυτοκινητου...σετ επιδιορθωσης λαστιχου...κομπρεσσορο...jump starter (μπορεις να φορτισεις και το κινητο)...εργαλεια...φτυαρι...σιαππανια...γαντζους...νερο...φαναρι..κουτι πρωτων βοηθειων...τσεκουρι...γκαζουι για τον καφε και παει λεγοντας:)

Αλεξη μου βαλε και κανενα καζαντι να παιζουν οι περαστικοι!!! [emoji38] [emoji38] [emoji38]

Αστειευκουμαι φιλε και καλα καμνεις...εγω εχω σιαπανη και τα περι αλλαγης λάστιχου αλλα νομιζω ο κομπρεσορος είναι must και πρεπει να πιασω...
Οτι παιξεις εννα κερδισεις φιλε :)...επειδη μου αρεσκει και το offroad πολλα στο κομπρεσσορο ετσονταρα παραπανω και επιασα καλο πραμα..φουσκωνει μου το λαστιχο μου 265-70-16 απο 0psi σε 32psi σε 2,5 λεπτα.επισης και το jumper ειναι με μεγαλυτερη μπαταρια και cold cranking δυνατοτητες (επειδη το αυτοκινητο μου εν με 2 μπαταριες ).Λαλουν και οι Αμερικανοι better be safe than sorry.:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

κομπρεσορο θελω σιγουρα...καμμια τιμη Αλεξη??περιπου για να ξερω πως δεν θα με κλεψουν
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Τιμές και μάρκες κομπρεσόρων;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος Αλέξη ευχαριστώ φίλε. Ξεκινώ καταγραφή των άμεσα χρειαζόμενων γιατί τούτο είναι πιο αναγκαίο που το όπλο τζιαί τα καλάμια.

ΥΓ: το ντεπόζιτο Αλέξη είναι για καύσιμα? Το κουμπί τι είναι αν επιτρέπετε φίλε?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Παιδια εγω συνηθως παραγγελω απο ebay γιατι Κυπρο δεν βρισκεις αυτα που γυρευεις (εγω τουλαχιστον).ο κομπρεσσορος ειναι ο T-max και νομιζω εκατσε μου με τα μεταφορικα καμια 120αρκα περιπου.εχει 3 σαιζ αναλογως του τι θελεις.εγω επιασα τον μεγαλο (τον κομπρεσσορο παντα μιλουμε).Εχει και αλλες μαρκες καλες...vair...arb...tjm...slime...αναλογως πουγκας και χρησης.Μια μικρη ερευνα και reviews σε φορουμ με αυτοκινητα θα σας βοηθησει
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ωραιος Αλεξη και Αντρο.

Α ρε Σολωνα μου ταλειπωρια που επαθες.

Να προσθεσω για οσους εχουμε ψηλώμενα αυτοκινητα η 4χ4 να εχετε εκτος απο τους κρικκους και λιγους τακκους γιατι με τις κλισεις χρειαζονται.

Και Σολωνα ενα battery charger φορτισμενο στο αυτοκινητο για το κινητο ειναι μαστ φιλε.

Κομπρεσορο πηρα εναν heavy duty απο σουπερ home . Μου φουσκωνει το λαστιχο σε περιπου 5 λεπτα δοκιμασμενο.

ΕΡΓΑΤΗ δεν εχω προς το παρον ουτε μπουστερ.
ΚΑΜΙΑ συμβουληγια μπουστερ ?

Πολους σιγουρευτητε οτι εχετε καλης ποιοτητας.Εαν εχετε φτηνους πολυ πιθανον να μην σας ξεκινα το αυτοκινητο.Αυτο λυνετε ευκολα εαν εχουμε δυο ζευγαρια πολους
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Παιδες ολοι πολυ καλα τα λετε...ειναι καλα να ψαχτουμε λιγο ωστε να εχουμε τα αναγκαια μεσα στο αμαξι μας γιατι μια φορα θα μας συμβει και ετι χειροτερο σε εμας τους μοναχικους καβαλαριδες!

Εχω και εγω αρκετα πραγματα στο αμαξι γιατι εχουν γνωση οι φυλακες τοσα χρονια αλλα ειπαμε....μια φορα θα την παθουμε και ειναι εκει που τα χρειαστουμε οπως χθες!

Εχω στο αυτοκινητο.....

1) 3 Σαππανια....2 μεγαλα και 1 μικρο με γατζους στις ακρες...χρειαστικαν 2 φορες.
2) 3 φαναρια led
3) 2 κρικκους...οχι 1 ;)
4) 4 τακκους
5)1 λιτρο λαδι μηχανης
6) πολους...το παιδι χθες δεν ειχε πολους στο αμαξι του...αν δεν ειχα θα μεναμε εκει να βλεπαμε τ' αστρα:|
7)Μπουστερ που δυστυχως ειχε χαλασει περσι και ελεγα να πιασω να πιασω αλλα εμεινα στο να πιασω οσπου τελικα την επαθα :D
8)κλειδια,κατσαβιδια,πενσες κ.λ.π

τωρα το σετ επισκευης για τα λαστιχα και ο κομρεσσορος ειναι λιγο....θα ειναι τοση η γκατεμια ρε παιδι μου ...αφου εχουμε το σπεαρ....σιγουρα οτι εχει εν καλο!

για μπουστερ βρηκα κατι στο ebay που ειναι και πολυεργαλειο αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο...το εχει καποιος?

http://www.ebay.com/itm/68800mAh-4-USB- ... 1450054301
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Παιδες ολοι πολυ καλα τα λετε...ειναι καλα να ψαχτουμε λιγο ωστε να εχουμε τα αναγκαια μεσα στο αμαξι μας γιατι μια φορα θα μας συμβει και ετι χειροτερο σε εμας τους μοναχικους καβαλαριδες!

Εχω και εγω αρκετα πραγματα στο αμαξι γιατι εχουν γνωση οι φυλακες τοσα χρονια αλλα ειπαμε....μια φορα θα την παθουμε και ειναι εκει που τα χρειαστουμε οπως χθες!

Εχω στο αυτοκινητο.....

1) 3 Σαππανια....2 μεγαλα και 1 μικρο με γατζους στις ακρες...χρειαστικαν 2 φορες.
2) 3 φαναρια led
3) 2 κρικκους...οχι 1 ;)
4) 4 τακκους
5)1 λιτρο λαδι μηχανης
6) πολους...το παιδι χθες δεν ειχε πολους στο αμαξι του...αν δεν ειχα θα μεναμε εκει να βλεπαμε τ' αστρα:|
7)Μπουστερ που δυστυχως ειχε χαλασει περσι και ελεγα να πιασω να πιασω αλλα εμεινα στο να πιασω οσπου τελικα την επαθα :D
8)κλειδια,κατσαβιδια,πενσες κ.λ.π

τωρα το σετ επισκευης για τα λαστιχα και ο κομρεσσορος ειναι λιγο....θα ειναι τοση η γκατεμια ρε παιδι μου ...αφου εχουμε το σπεαρ....σιγουρα οτι εχει εν καλο!

για μπουστερ βρηκα κατι στο ebay που ειναι και πολυεργαλειο αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο...το εχει καποιος?

http://www.ebay.com/itm/68800mAh-4-USB- ... 1450054301
Σολο μου οι παραπανω το σπεαρ εχουν το απλα για να λεουν οτι το εχουν...ποτε δεν κοιταζουν την πιεση του οπως στα υπολοιπα λαστιχα...καθς μηνα ενα λαστιχο φουσκωμενο με ατμοσφαιρικο αερα χανει 1 psi περιπου.στον χρονο θα χασει 8-10 psi.θα παεις να το βαλεις και θα ειναι ξεφουσκωτο.αρα θελεις και κομπρεσσορο.με το σετ επιδιορθωσης αμαν ξερεις να το χρησιμοποιησεις σε 3 λεπτα εχεις μπαλωμενο το λαστιχο αν επιασε σποντα.Και μπορει με τον κομπρεσσορο να βοηθησεις και καποιον αλλο ατυχο συνανθρωπο καπου.Οσον αφορα το μπουστερ που εβαλες αν η μπαταρια του ειναι lithium ας πουμε οτι ειναι οκ αν και σχετικα αδυνατο.Οσον αφορα αυτου του ειδους ηλεκτρονικα οσο πιο απλα ειναι τοσο πιο ανθεκτικα
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Μεσα σε 1 μερα στο κυνηγη ετυχε μου να ξεκινησο αυτοκινητο καποιου αλλου κυνηγου που εμεινε απο παταρια, να βοηθησω καποιον με λαστιχο και εκει που ειπα σημερα ειδαμεν τα ουλλα σαν επιενα πισω σπιτι που το τσιδκιαστρο ηβρα 1 ηλικιομενο που εβολισε και ετραβισατον τελικα σε 1 μερα εχριαστικαν σχεδον ολα :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”