Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Μπραβο σας κοπελια...αμαν σας εδωκαν και χερι με ετσι θερμοκρασιες μπραβο σας
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- canastas
- Full Member
κάτι τέτοιο φίλε mariose, ήταν την ώρα που έβγαινε απο την σαούνα βασίκαMARIOSE έγραψε:Φίλε canastas την μιαν επέτυχες την την ώρα που εφκήκε που το μπάνιο?![]()
![]()
Νίκο μου εν πειράζει φίλε, θα τις κανονίσουμε άλλη φορά μαζί

Την είχα κτυπήση έπεσε ζωντάνη και είχαμε λίγα ερωτικά καυγαδάκια μέσα στις σπαλαθκιες και στα βρεγμένα για αυτό αν πρόσεξες λύπει και η ουρά της
THE BEST THERE IS
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Μπραβο παιδες για την προσπαθεια σας μεσα σε τοσο κρυο!
Ο τοπο που θα πηγαινα εγω δεν χρειαζοταν να παω απο το χαραμα...ετσι η ωρα 9.00 ημουν στη φυλαχτρα μου ετοιμος...τα πουλια επρεπε να φυγουν με την ησυχια τους να πανε να κανουν τα δικα τους!
Τελικο αποτελεσμα μεχρι τις 4.30 5 πουλια που το 1 μου εφυγε μεσα απο τα χερια στην κυριολεξια
Παω να το παρω και εκει που σκυβω...στα 2μ απο μενα να κανει φτερο μισο μετρο απο τη γη....λεω εαν της ριξω θα την καμω σαλατα και την αφηνω για να ξανα κατσει γιατι μροστα ειχε και θαμνους και δεντρα....κανει μια αποτομη κινηση και περνα μεσα απο τρυπα μεσα απο τα δεντρα και χανετε.....εμεινα μπουκαλα που λεμε
....την εψαξα περιπου εκει που υπολογισα οτι πηγε 3-4 φορες αλλα τιποτα
Το κερασακι στη τουρτα ηρθε η ωρα 4.30 οταν πηγα στο αμαξι....γυρνω το κλειδι και το αυτοκινητο νεκρο...καθως ημουν στο δρομο για το κυνηγι αναψα τα φωτα λογο ομιχλης και τα ξεχασα...καθως ηταν μερα ομως δεν το πηρα χαμπαρι οταν εφυγα για να κατεβω στην χαραδρα!
Αρχισε μια αλεπαλληλη τηλεφωνικη συνεννοηση για βοηθεια....τηλ στους φιλους οι φιλοι σε αλλους φιλους της περιοχης οι αλλοι φιλοι σε γνωστους τους και να προσπαθω ταυτοχρονος να εξοικονομισω μπαταρια γιατι εαν ερχοταν βοηθεια απο αγνοστο του τοπου που ημουν ....οπως και εγινε τελικα...δεν θα μπορουσα να δωσω εξηγησεις στο που ημουν.....ασε που επρεπε να ερθει αμαξι 4χ4 γιατι ειχε βολλιστρα οπου το αμαξι ηταν και σε μη καλο τοπο προς τα κατω στη χαραδρα!
Εφαγα και ενα καλο περπατημα με το ψοφοκρυο να μου τρυπα στην κυριολεξια τα αυτια μεχρι να ανεβω σε σημειο οπου επρεπε να ειχα ορατοτητα για να μπορεσω να εχω επαφη με το αυτοκινητο της βοηθειας οπου του εκανα σηματα με φαναρι για να εντοπισει το σημειο και να με προσεγγισει.....μακαρι να ειναι καλα το παιδι που προσφερθηκε να με βοηθησει που ομολογω οτι το χοριο απο οπου ξεκινησε δεν ηταν και κοντα....μακαρι να τον εχει ο θεος καλα....καταχωρισα το τηλ του παιδιου για τα περαιτερο..οπως και αυτος μετα απο προτροπη δικη μου γιατι δεν ξεχνιουνται με τιποτα τετοιου ειδους κινησεις!
Εαν αυτο το πραγμα το παθαινα την προιγουμενη εξορμηση τα πραγματα θα ηταν παρα παρα πολυ σκουρα....δεν ειχα μπαταρια απο τις 4.00 το απογευμα
Τελικα μετα απο το ψοφοκρυο εφτασα αισιος στη ζεστασια του σπιτιου μου μετα απο 3 ωρες
Με την βοηθεια του θεου και παλι στο βουνο την τεταρτη για νεα προσπαθεια!
Ο τοπο που θα πηγαινα εγω δεν χρειαζοταν να παω απο το χαραμα...ετσι η ωρα 9.00 ημουν στη φυλαχτρα μου ετοιμος...τα πουλια επρεπε να φυγουν με την ησυχια τους να πανε να κανουν τα δικα τους!
Τελικο αποτελεσμα μεχρι τις 4.30 5 πουλια που το 1 μου εφυγε μεσα απο τα χερια στην κυριολεξια

Παω να το παρω και εκει που σκυβω...στα 2μ απο μενα να κανει φτερο μισο μετρο απο τη γη....λεω εαν της ριξω θα την καμω σαλατα και την αφηνω για να ξανα κατσει γιατι μροστα ειχε και θαμνους και δεντρα....κανει μια αποτομη κινηση και περνα μεσα απο τρυπα μεσα απο τα δεντρα και χανετε.....εμεινα μπουκαλα που λεμε

Το κερασακι στη τουρτα ηρθε η ωρα 4.30 οταν πηγα στο αμαξι....γυρνω το κλειδι και το αυτοκινητο νεκρο...καθως ημουν στο δρομο για το κυνηγι αναψα τα φωτα λογο ομιχλης και τα ξεχασα...καθως ηταν μερα ομως δεν το πηρα χαμπαρι οταν εφυγα για να κατεβω στην χαραδρα!
Αρχισε μια αλεπαλληλη τηλεφωνικη συνεννοηση για βοηθεια....τηλ στους φιλους οι φιλοι σε αλλους φιλους της περιοχης οι αλλοι φιλοι σε γνωστους τους και να προσπαθω ταυτοχρονος να εξοικονομισω μπαταρια γιατι εαν ερχοταν βοηθεια απο αγνοστο του τοπου που ημουν ....οπως και εγινε τελικα...δεν θα μπορουσα να δωσω εξηγησεις στο που ημουν.....ασε που επρεπε να ερθει αμαξι 4χ4 γιατι ειχε βολλιστρα οπου το αμαξι ηταν και σε μη καλο τοπο προς τα κατω στη χαραδρα!
Εφαγα και ενα καλο περπατημα με το ψοφοκρυο να μου τρυπα στην κυριολεξια τα αυτια μεχρι να ανεβω σε σημειο οπου επρεπε να ειχα ορατοτητα για να μπορεσω να εχω επαφη με το αυτοκινητο της βοηθειας οπου του εκανα σηματα με φαναρι για να εντοπισει το σημειο και να με προσεγγισει.....μακαρι να ειναι καλα το παιδι που προσφερθηκε να με βοηθησει που ομολογω οτι το χοριο απο οπου ξεκινησε δεν ηταν και κοντα....μακαρι να τον εχει ο θεος καλα....καταχωρισα το τηλ του παιδιου για τα περαιτερο..οπως και αυτος μετα απο προτροπη δικη μου γιατι δεν ξεχνιουνται με τιποτα τετοιου ειδους κινησεις!
Εαν αυτο το πραγμα το παθαινα την προιγουμενη εξορμηση τα πραγματα θα ηταν παρα παρα πολυ σκουρα....δεν ειχα μπαταρια απο τις 4.00 το απογευμα

Τελικα μετα απο το ψοφοκρυο εφτασα αισιος στη ζεστασια του σπιτιου μου μετα απο 3 ωρες

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- ANTROS BREDA
Σολονα παλε καλα που ηβρες βοηθεια και εφυγες εγω εφτιαξα μιαν ξηλενη κασιουα στο αυτοκινητο και εχω μεσα τα παντα που μπορει να χρειαστουν, οταν το εκαμα καποιοι παρεες εγελασαν αλλα μετα ειδαν οτι ειναι πολυ χρησημο και τωρα εχουν σχεδον ολη!
1.μοτορακι αερα για τα λαστιχα
2.σετ επισκευης λαστιχου
3.booster παταριας υπαρχουν μικρα και βολικα στο ιντερνετ!
4.σιαππανη
5.πολους για καθε ενδεχομενο
6.κασιουα με εργαλια
και το επομενο που θα μπει συντομα ειναι εργατης!
ειμαστε τοσες πολλες ωρες στα βουνα που χρειαζονται πολλα πραματα που την ωρα που θα το θες αν δεν το εχεις τοτε μπενεις σε περιπετιες!
την τεταρτη θα πιασω το αυτοκινητο απο το πογιατησμα και θα βαλω φωτο να παρετε ιδεες!
2.σετ επισκευης λαστιχου
4.σιαππανη
6.κασιουα με εργαλια
ειμαστε τοσες πολλες ωρες στα βουνα που χρειαζονται πολλα πραματα που την ωρα που θα το θες αν δεν το εχεις τοτε μπενεις σε περιπετιες!
την τεταρτη θα πιασω το αυτοκινητο απο το πογιατησμα και θα βαλω φωτο να παρετε ιδεες!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
Άντρο βάλε καμιά φωτό γιατί εν όπως το λες άκρως απαραίτητο!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
ΠΡΟΣΟΧΗ όταν ειμαστε μονοι μας Σολωνα μου προς Θεου...πριν 4-5 χρονια καθως προσπαθουσα να διασταυρωσω ποταμο με λιγο νερο...όπως το εκανα κάθε Κυριακη...εσπασε ο δρομος και εμεινε το αυτοκινητο μεσα στον ποταμο...τελη Δεκεμβριου...κατά διαβολικη συμπτωση ειχαν ανοιξει και το φραχτη και το νερο σκεπασε την πορτα μου...τηλεφωνα στην οδικη η οποια δεν ερχοταν αν δεν το εβγαζα δρομο...στα αρχ@δια τους δηλαδή...ηρθε ο μακαρίτης ο πατερας μου να με βγαλει πριν να πνιγω και στη προσπαθεια του να με τραβηξει εσπασε το κλατς...τελικα με εβγαλε ο πεθερος της αδερφης μουμετα από της βουτιες που εκανα μες το καταχειμωνο μεσα στο φραχτη για να κοτσαρω το αυτοκινητο...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Μπραβο παιδες για την προσπαθεια σας μεσα σε τοσο κρυο!
Τελικο αποτελεσμα μεχρι τις 4.30 5 πουλια που το 1 μου εφυγε μεσα απο τα χερια στην κυριολεξια![]()
Παω να το παρω και εκει που σκυβω...στα 2μ απο μενα να κανει φτερο μισο μετρο απο τη γη....λεω εαν της ριξω θα την καμω σαλατα και την αφηνω για να ξανα κατσει γιατι μροστα ειχε και θαμνους και δεντρα....κανει μια αποτομη κινηση και περνα μεσα απο τρυπα μεσα απο τα δεντρα και χανετε.....εμεινα μπουκαλα που λεμε....την εψαξα περιπου εκει που υπολογισα οτι πηγε 3-4 φορες αλλα τιποτα
![]()
Ευτυχως όλα καλα με σενα χθες και τωρα θα εισαι διπλα και τριπλα πιο προσεχτικος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL TEAM την 25 Ιαν 2016, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Pathfinder
Mπραβο φιλε για την αποκομιδη των κυριων...αρχηγος αλλα μειον 2 ποντους για το τι επαθες...δεν γινεται τοσα χρονια στα βουνα και να πηγαινεις απροετοιμαστος για καθε ενδεχομενο.Ελπιζω το παθημα να γινει μαθημα:)SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Μπραβο παιδες για την προσπαθεια σας μεσα σε τοσο κρυο!
Τελικο αποτελεσμα μεχρι τις 4.30 5 πουλια που το 1 μου εφυγε μεσα απο τα χερια στην κυριολεξια![]()
Παω να το παρω και εκει που σκυβω...στα 2μ απο μενα να κανει φτερο μισο μετρο απο τη γη....λεω εαν της ριξω θα την καμω σαλατα και την αφηνω για να ξανα κατσει γιατι μροστα ειχε και θαμνους και δεντρα....κανει μια αποτομη κινηση και περνα μεσα απο τρυπα μεσα απο τα δεντρα και χανετε.....εμεινα μπουκαλα που λεμε....την εψαξα περιπου εκει που υπολογισα οτι πηγε 3-4 φορες αλλα τιποτα
![]()
Τελικα μετα απο το ψοφοκρυο εφτασα αισιος στη ζεστασια του σπιτιου μου μετα απο 3 ωρες [emoji14]
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
Ετσι ειναι φιλε Αντρο...να εισαι προετοιμασμενος για τα κοινα προβληματα που συναντουμε ιδιαιτερα οταν κυνηγας μονος σου...και εγω τα ιδια εχω μεσα στην κασια του αυτοκινητου...σετ επιδιορθωσης λαστιχου...κομπρεσσορο...jump starter (μπορεις να φορτισεις και το κινητο)...εργαλεια...φτυαρι...σιαππανια...γαντζους...νερο...φαναρι..κουτι πρωτων βοηθειων...τσεκουρι...γκαζουι για τον καφε και παει λεγοντας:)ANTROS BREDA έγραψε:Σολονα παλε καλα που ηβρες βοηθεια και εφυγες εγω εφτιαξα μιαν ξηλενη κασιουα στο αυτοκινητο και εχω μεσα τα παντα που μπορει να χρειαστουν, οταν το εκαμα καποιοι παρεες εγελασαν αλλα μετα ειδαν οτι ειναι πολυ χρησημο και τωρα εχουν σχεδον ολη!
2.σετ επισκευης λαστιχου
4.σιαππανη
6.κασιουα με εργαλια
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Pathfinder έγραψε:Ετσι ειναι φιλε Αντρο...να εισαι προετοιμασμενος για τα κοινα προβληματα που συναντουμε ιδιαιτερα οταν κυνηγας μονος σου...και εγω τα ιδια εχω μεσα στην κασια του αυτοκινητου...σετ επιδιορθωσης λαστιχου...κομπρεσσορο...jump starter (μπορεις να φορτισεις και το κινητο)...εργαλεια...φτυαρι...σιαππανια...γαντζους...νερο...φαναρι..κουτι πρωτων βοηθειων...τσεκουρι...γκαζουι για τον καφε και παει λεγοντας:)ANTROS BREDA έγραψε:Σολονα παλε καλα που ηβρες βοηθεια και εφυγες εγω εφτιαξα μιαν ξηλενη κασιουα στο αυτοκινητο και εχω μεσα τα παντα που μπορει να χρειαστουν, οταν το εκαμα καποιοι παρεες εγελασαν αλλα μετα ειδαν οτι ειναι πολυ χρησημο και τωρα εχουν σχεδον ολη!
2.σετ επισκευης λαστιχου
4.σιαππανη
6.κασιουα με εργαλια
Αλεξη μου βαλε και κανενα καζαντι να παιζουν οι περαστικοι!!!

Αστειευκουμαι φιλε και καλα καμνεις...εγω εχω σιαπανη και τα περι αλλαγης λάστιχου αλλα νομιζω ο κομπρεσορος είναι must και πρεπει να πιασω...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...