Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

καλο κυνηγι! Ο καιρος τι λεει για αυριο?......?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλο κυνηγι οσοι θα πατε παιδες..εγω την χανω λογω δουλειας...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Παντελι σου εχω νεα :D 8-)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άτε να κάμω την αρκή :D

Μετά τον πρωινό περίπατο στα χιόνια και το απόλυτο μηδέν αφού ως τζιαί η κάμερα εν εδούλεφκεν, εφορμίσαμε στα αγαπημένα μου κορίτσια. Παρά το ότι εκάμαν την εμφάνιση τους 2-3 φορές, εν μας "εκαηλήσαν" όπως λαλούν και οι παλιοί (ξέρετε τούτα τα θυληκά τι ιδιότροπα είναι...). Ο γερόλυκος beretta όμως έκαμε το θαύμα του! Ενώ συνήθως τζιαμέ που παίζουν οι άλλοι εγώ ούτε αξαμώνω αφού εν υπάρχει περίπτωση να πιάσω το πουλλί, εχτές έκαμα μια δύσκολη βολή απελπισίας σε μια σιδερένια η οποία τελικά εν ήταν σιδερένια τζιαί έππεσε :lol:

Πάντως έτσι εξορμήσεις με τα χιόνια είναι που τες αγαπημένες μου!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο ρε Μάριε μ...
Κι εγω στην μισή ώρα που κατάφερα να σταθώ το πρωί πήρα μια... το απόγευμα ενα τρομερό καλλίκωμα και ενα ξιφτέρισμα... υγεία!
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Πολύ ωραία μέρα έχτες πράγματι, είχαμε τις ευκαιρείες μας για 4-5 πουλλια αλλά πρέπει να καλλικόνουμε και καμία για να υπάρχουν την επόμενη εξόρμηση :lol: . Απότελεσμα δύο κυρίες και δύο τσίκλες
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε canastas την μιαν επέτυχες την την ώρα που εφκήκε που το μπάνιο? :lol: :lol:

Νίκο μου εν πειράζει φίλε, θα τις κανονίσουμε άλλη φορά μαζί ;)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

MARIOSE έγραψε:Φίλε canastas την μιαν επέτυχες την την ώρα που εφκήκε που το μπάνιο? :lol: :lol:

Εν αγχώνομαι καθόλου φίλε... Εν αέρας τα πουλια.... Πολλές οι συγκυρίες!! Όταν θα έρθεις ενημερώνεις με... ;) :)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Nikos έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Φίλε canastas την μιαν επέτυχες την την ώρα που εφκήκε που το μπάνιο? :lol: :lol:

Εν αγχώνομαι καθόλου φίλε... Εν αέρας τα πουλια.... Πολλές οι συγκυρίες!! Όταν θα έρθεις ενημερώνεις με... ;) :)
Φυσικά φίλε μου, αλλά στο τηλέφωνο θέλω πρώτα να μιλήσω με το Γιωρκούι τζιαί ύστερα να πούμε για φάσσες :D
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

MARIOSE έγραψε:
Nikos έγραψε:

Φυσικά φίλε μου, αλλά στο τηλέφωνο θέλω πρώτα να μιλήσω με το Γιωρκούι τζιαί ύστερα να πούμε για φάσσες :D

:lol: :lol: :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”