Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Εγω συνηθως κυνηγαω τη φασα μεχρι τελος Ιαννουαριου και τον Φεβραρη πηγαινω στις τσικλες μεχρι το τελος...σκέφτομαι πολύ σοβαρα να τα παρατησω από τωρα αφου κατι ποστουθκια μοναχικα της τσικλας εχουν πιασει αρκετα πουλια μετα από πληροφοριες...είναι και για μενα μια από τις χειρότερες μου χρονιες στη φασα και λογο και της πολυκοσμίας ισως αφιερωσω το υπολοιπο της σεζον στις τσικλες...

Τεταρτη ισως κανω την τελευταια μου αποπειρα για φασα και από την Κυριακη μαλλον τσικλες να χαρει και λιγο ο γιος μου...

Ειδωμεν παιδες αλλα δυστηχως το κυνηγι μας παει κατά διαολου...όχι επειδή δεν εχει πουλια...αλλα επειδή και λογο ελλειψης αλλων θηραμάτων...το γυρισε και η κουτση Μαρια στις φασες...και αν συνεχισει αυτή η κατασταση πολύ συντομα θα επηρεαστεί και ο ντοπιος πλυθησμος του είδους...μακαρι να βγω ψευτης...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:Εγω συνηθως κυνηγαω τη φασα μεχρι τελος Ιαννουαριου και τον Φεβραρη πηγαινω στις τσικλες μεχρι το τελος...σκέφτομαι πολύ σοβαρα να τα παρατησω από τωρα αφου κατι ποστουθκια μοναχικα της τσικλας εχουν πιασει αρκετα πουλια μετα από πληροφοριες...είναι και για μενα μια από τις χειρότερες μου χρονιες στη φασα και λογο και της πολυκοσμίας ισως αφιερωσω το υπολοιπο της σεζον στις τσικλες...

Τεταρτη ισως κανω την τελευταια μου αποπειρα για φασα και από την Κυριακη μαλλον τσικλες να χαρει και λιγο ο γιος μου...

Ειδωμεν παιδες αλλα δυστηχως το κυνηγι μας παει κατά διαολου...όχι επειδή δεν εχει πουλια...αλλα επειδή και λογο ελλειψης αλλων θηραμάτων...το γυρισε και η κουτση Μαρια στις φασες...και αν συνεχισει αυτή η κατασταση πολύ συντομα θα επηρεαστεί και ο ντοπιος πλυθησμος του είδους...μακαρι να βγω ψευτης...
Ρε Λεωνίδα μου εμείς που πάμε στες τζίκλες μάλλον θα το γυρίσουμε στες φάσσες και εσύ θα το γυρίσεις στες τζίκλες; :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Εγω συνηθως κυνηγαω τη φασα μεχρι τελος Ιαννουαριου και τον Φεβραρη πηγαινω στις τσικλες μεχρι το τελος...σκέφτομαι πολύ σοβαρα να τα παρατησω από τωρα αφου κατι ποστουθκια μοναχικα της τσικλας εχουν πιασει αρκετα πουλια μετα από πληροφοριες...είναι και για μενα μια από τις χειρότερες μου χρονιες στη φασα και λογο και της πολυκοσμίας ισως αφιερωσω το υπολοιπο της σεζον στις τσικλες...

Ρε Λεωνίδα μου εμείς που πάμε στες τζίκλες μάλλον θα το γυρίσουμε στες φάσσες και εσύ θα το γυρίσεις στες τζίκλες; :D

χαχαχα...μεν νομιζεις...το σκουλτζι τρωει με Σπυρο μου...τζιαμε που σκέφτομαι στη τσικλα ηταν παλια μου ποστα στη φασα...μεσα σε κατι απατητες ποταμοσιες...απλως επειδή εν πατα πλασμα να κυνηγησει τσικλα και είναι κουλιασμα..μου αρεσε να τις κυνηγω μονος μου....φυσικα το πλην είναι ότι χανεις πολλα πουλια λογο τοπου...και παντα το μυαλο μου είναι στις φασες...καποιες συγκεκριμένες ωρες περνουν και είμαι ετοιμος...

Συν στο ότι αν κυνηγας ένα τοπο συνεχεια...καπου πρεπει να του δινεις και λιγο αερα να αναπνευσει...
Θα μου πεις τοσοι παν...εσυ θα καταστρεψεις τον πληθυσμο της φασας στον τοπο??και η απαντηση είναι ότι ισως εγω είμαι το μεγαλυτερο πληγμα του τοπου...γιατι αν και ποτε δεν πυροβολω ψηλωμενα πουλια...ουτε κανω ηλιθιότητες τυπου ταλιμπαν σε μπουλούκια που παιζονται ωσπου βλεπει το ματι σου...δυστηχως και λογο του ότι είναι το ειδος που κυνηγω...ξερω τον τοπο απεξω...και αν εξαιρέσεις 2-3 αλλα ατομα τα οποια είναι μεγαλα σε ηλικια αλλα τακτικοι...ειμαστε οι μονοι που παιζουμε λιγα πουλια σε τακτα χρονικα διαστήματα...ολοι οι αλλοι είναι αν κατσει η μερα...αν πεσει κανενα πουλι από το μιλι αν και αν και αν...

Οποταν...αν θελουμε να συνεχισουμε να κυνηγούμε τον τοπο...πρεπει να του καμνουμε και λιγο οφφ..τουλάχιστον εμεις οι τακτικοι...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Οντως τα πουλια φιλοι μου δεν εχουν την ορεξη να μας κανουν την χαρη...λιγοστα!

Το πρωι ημουν στην πορτα για να ξεκινησω και χτυπα το τηλ....ο φιλος ο χρηστος(woodpigeonhunter)....που εισαι φιλε?

Με βρηκες...στη πορτα τι γινεται?

Σχεδον ειμαι παφο...θα παμε εκει που σου ειπα?....εγω το ειχα ξεχασει :roll:

Το προγραμμα το εβγαλα αλλα ατε πεμε και που ξερεις....το απογευμα κανω το μισο προγραμμα μου?

Τελικα ειδαμε καποια πουλια αλλα στο σημειο που δουλεψε δεν ειχε κανενα...1 πουλι εγω + 1 το οποιο μετα τις τουφεκιες εκανε γυρους....ξανα εβαλα φυσιγγια στα γρυγορα αλα την εκανε!

Ο χρηστος 1 χαμενη...την ψαξαμε στο φευγα αλλα αρκετη πυκνουρα χωρις αποτελεσμα...εαν καθοταν πιο ψηλα το πρωι...60-70μ...νομιζω 2-3 πουλια θα τα επαιρνε!

Το απογευμα το μισο προγραμμα σε αλλη περιοχη με 1 πουλι και παλι στο σακκιδιο καθος με λιγη τυχη θα μπορουσα να ριξω σε ακομα 2-3 πουλια!

Υπομονη παιδες...αλαργα αλαργα το φιλι..ν'αχει και νοστιμαδα :)
Μπαι δε γουει τωρα που εμαθα οτι επιασε σε η αρτηριοσκληρωση ετσι εννα σου καμω την Κυριακη ..."ρε φιλε θυμασαι που ειπαμε να παμε μαζι σημερα...σασυου τζιε ερκουμαι" :)
:lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ήντα ξέρω ρε Άλεξ, ο Σόλων εν να κάμει τες επόμενες δοκιμές φυσιγγίων πάνω σου... :lol: :lol:

Γείτο μου εγώ ουσιαστικά έκλεισα τα...έχασα τζίνο το όμορφο συναίσθημα. Τζίνη την έγνοια για το που θα πάω την επόμενη εξόρμηση, τζίνο το τρέμουλο λλίο πριν να ξημερώσει, τζίνη την αδρεναλίνη όποτε φανούν τα πουλιά να έρκουνται, τζίνη την ηρεμία όταν είσαι μόνος στο βουνό...
Πρώτον πουλιά δεν έχει, δεύτερο αν έχει θα είσαι με ακόμα 200 μονοστέφανους, τρίτο κάθε φορά βλέπω 100 παρανομίες τζιαί νευριάζω, τέταρτο το να είσαι μόνος με ησυχία στο βουνό εν νάκκον δύσκολο αφού εγεμώσαμε δρόμους-σπίτια-αυτοκίνητα-μοτόρες με ήχο ερπιστριοφόρας και ταχύτητα φωτός- και κάθε λογής γάρους να κάμνουν ουσιαστικά ότι τους κα...ώσει :roll:

Τελικά με ότι καλό ασχοληθούμε χαλά. Μάλλον θα αρκέψω να φορώ μαύρα ρούχα, να κουκκουλώνουμαι τζιαί να κρατώ ένα κινητό ίσια με ένα βιβλίο τζιαί να χωρκογυρίζω μες τα καφέ...
Μάλλον εν να κάμω τζιαί 5-6 τατουάζ για να είμαι πιο ην. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

MARIOSE έγραψε:Ήντα ξέρω ρε Άλεξ, ο Σόλων εν να κάμει τες επόμενες δοκιμές φυσιγγίων πάνω σου... :lol: :lol:

Γείτο μου εγώ ουσιαστικά έκλεισα τα...έχασα τζίνο το όμορφο συναίσθημα. Τζίνη την έγνοια για το που θα πάω την επόμενη εξόρμηση, τζίνο το τρέμουλο λλίο πριν να ξημερώσει, τζίνη την αδρεναλίνη όποτε φανούν τα πουλιά να έρκουνται, τζίνη την ηρεμία όταν είσαι μόνος στο βουνό...
Πρώτον πουλιά δεν έχει, δεύτερο αν έχει θα είσαι με ακόμα 200 μονοστέφανους, τρίτο κάθε φορά βλέπω 100 παρανομίες τζιαί νευριάζω, τέταρτο το να είσαι μόνος με ησυχία στο βουνό εν νάκκον δύσκολο αφού εγεμώσαμε δρόμους-σπίτια-αυτοκίνητα-μοτόρες με ήχο ερπιστριοφόρας και ταχύτητα φωτός- και κάθε λογής γάρους να κάμνουν ουσιαστικά ότι τους κα...ώσει :roll:

Τελικά με ότι καλό ασχοληθούμε χαλά. Μάλλον θα αρκέψω να φορώ μαύρα ρούχα, να κουκκουλώνουμαι τζιαί να κρατώ ένα κινητό ίσια με ένα βιβλίο τζιαί να χωρκογυρίζω μες τα καφέ...
Εσένα έπρεπε να σου πιασω την τσεντα σαν ερεσσα ! :lol:
Πολλά μισής τούτος ο τόπος φίλε μου τελικά! :D
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Ήντα ξέρω ρε Άλεξ, ο Σόλων εν να κάμει τες επόμενες δοκιμές φυσιγγίων πάνω σου... :lol: :lol:

Άντεξε συνταξιδιώτη μου αλλό 8 μήνες!!!!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Τάσο πραγματικά ρε φίλε! Πολλά μιτσιά η Κύπρος! :D
Αυτά είναι τα ωραία φίλε μου. Αλλά τη τσεντούα-καρεκλούα θέλω την, εν δώρο που το κουμπάρο μου πριν καμιά 15 χρόνια :lol:

Δημήτριε, η παρέα σήμερα ολοκληρώθηκε. Έκλεισε και ο τέταρτος, να παίζουμε τζιαί καμιά πιλόττα :lol:
Παρασκευή μπορεί να έρτω Λεμεσό φίλε, θα σε ενημερώσω για κανένα ψαρεματάκι. 8-)
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Δημήτριε, η παρέα σήμερα ολοκληρώθηκε. Έκλεισε και ο τέταρτος, να παίζουμε τζιαί καμιά πιλόττα :lol:
Παρασκευή μπορεί να έρτω Λεμεσό φίλε, θα σε ενημερώσω για κανένα ψαρεματάκι. 8-)
Ooo έχουμε και 4ο; Αυτά ειναι!!! Θα παίξουμε κ την πιλοττούα μας (να δούμε πόσα εννα κάμουμε σε τούτο το ταξίδι :lol: ) Παρασκευή περιμένω σε
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Γειτο μου...πολλοι...κυνηγοι με κεφαλαιο...εχασαν τουτο που γραφεις...εδιπλωσαν τα ουλλα για παντα...εμειναν τους μονο αναμνήσεις...

Εγω δεν μπορω...και δε θα το καμω ποτε και για κανενα φιλουι μου...και ο λογος? είναι ότι μου απεμεινε από τον μακαρατι το γερο μου...όταν παω εκει...είμαι εγω και οι αναμνήσεις μου...όταν βλεπω το χρωμα της βλεπω και τον γερο μου να καπνιζει απεναντη μου...

Και τιποτα να μην μου μεινει πας τουτη γη...το κυνηγι θα είναι το τελευταιο που θα αποχαιρετησω...

Σε καταλαβαίνω φιλε μου...και οποτε θες...να παμε και καπου που δεν θα ερθει πλασμα...εστω και για τσικλα...εστω και για καλοκαιρινες εξορμήσεις...ξερεις που να με βρεις
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”