Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ενα διαφορετικο σκοπευτηριο διασκεδασης....βρεχει παζουνια :D

Εγω ειχα παντα μιαν απορια με τουτα ουλλα τα βλημματα στο youtube...ειτε πεζουνια ειτε χηνες...γιατι καθουνται ουλλοι ο ενας πας τον αλλον???ειδα βιντεο με χηνες που ελαλουν τωρα ε να παιξει ο ενας τον αλλον...ε μπορουν να ανοιξουν λιο??

Τα συγκεκριμένα βιντεο των τυπων ειδα τα...οκ παιζουν τα πεζουνια ως επιβλαβή αφου καμνουν πολλες ζημιες καταλαβω το...αλλα το χαχανο και τα υφακια τους δεν αρμοζουν σε τετοια σφαγη...τουλαχιστο ας εχουν λιγο σεβασμο πανω τους...αυτό δεν είναι κυνηγι...και καλυτερα να μην επιτρεποταν η θεαση του από youtube...ας κανουν την δουλεια τους...αλλα να μην την προβαλλουν κιολας...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σήμερα στον πηγαιμό για τη θάλασσα και περώντας από τα γνωδτά σημεία οι φάσσες ήταν εξαφανισμένες. Το ίδιο και στην επιστροφή από τα ίδια σημεία, το ίδιο και σπίτι μου, το ίδιο και στη δουλειά μου...κάτι πάει Χ... :roll: κάπου επήαν τούτες οι κοκόνες, έσιε ένεια γείτο ;)

Μια ωραία θάλασσα αλλά ψάρι μηδέν (μαθημένα τα βουνά που τα σιόνια :lol: ). Απολαύσαμε ωραία φύση, αναπνεύσαμε ιώδιο και εκάμαμε 5-6 επωμίσεις του καλαμιού σε παπύρες τζιαί μια τρουλλουρία που εφέρμαρεν ο σκύλλος μου (ο παπάς μου δηλαδή) 8-)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Σήμερα στον πηγαιμό για τη θάλασσα και περώντας από τα γνωδτά σημεία οι φάσσες ήταν εξαφανισμένες. Το ίδιο και στην επιστροφή από τα ίδια σημεία, το ίδιο και σπίτι μου, το ίδιο και στη δουλειά μου...κάτι πάει Χ... :roll: κάπου επήαν τούτες οι κοκόνες, έσιε ένεια γείτο ;)

Μια ωραία θάλασσα αλλά ψάρι μηδέν (μαθημένα τα βουνά που τα σιόνια :lol: ). Απολαύσαμε ωραία φύση, αναπνεύσαμε ιώδιο και εκάμαμε 5-6 επωμίσεις του καλαμιού σε παπύρες τζιαί μια τρουλλουρία που εφέρμαρεν ο σκύλλος μου (ο παπάς μου δηλαδή) 8-)
Εσιει εν εσιει γειτο μου....το γυρο μας ε να τον παμε παλε...

Δεν θα εχω ουτε αυτοκινητο Κυριακη...οποταν μαλλον μεχρι το μεσημερι με τους αλλους συντρόφους...ετσι και αλλιως το απγευματινο εχαλασε...καλυτερα να ξεκινουμε και λιγο την ηρεμια του τοπου να εχουμε και για του χρονου...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εγώ σκέφτομαι να μην πάω γείτο. Είμαι τζιαί εγώ καλεσμένος το μεσημέρι αλλά είμαι τζιαί πτώμα που τη κούραση...
Άσε να δούμε πως θα είμαι το Σάββατο το βράδυ. Αν είμαι καλά θα πάω ψηλά στα δικά μου πόστα. Άφηκα τες πολύ καιρό απείραχτες, ελπίζω να φανεί καμιά. 8-)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Εγώ σκέφτομαι να μην πάω γείτο. Είμαι τζιαί εγώ καλεσμένος το μεσημέρι αλλά είμαι τζιαί πτώμα που τη κούραση...
Άσε να δούμε πως θα είμαι το Σάββατο το βράδυ. Αν είμαι καλά θα πάω ψηλά στα δικά μου πόστα. Άφηκα τες πολύ καιρό απείραχτες, ελπίζω να φανεί καμιά. 8-)
Εβαλα τωρα μια φωτο που τα ψηλα του καλοκαιριου...ε θα τα πειραξω μεχρι το καλοκαιρι!!!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Εγώ σκέφτομαι να μην πάω γείτο. Είμαι τζιαί εγώ καλεσμένος το μεσημέρι αλλά είμαι τζιαί πτώμα που τη κούραση...
Εβαλα τωρα μια φωτο που τα ψηλα του καλοκαιριου...ε θα τα πειραξω μεχρι το καλοκαιρι!!!
Είδα την 8-) εν το σημείο που μου έλεγες? Πάντως μόνον τζίνη η θέα εν όλα τα λεφτά ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απο δευτερας αλλαγη καιρου και παλι...αρκετη βροχη, περισσοτερη παγωνια και το κυριοτερο παρα πολλι ανεμο 5-6 μποφορ...τα πουλια προνωουν....καντε τις σωστες κινησεις σας την κυριακη και που ξερετε ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
Είδα την 8-) εν το σημείο που μου έλεγες? Πάντως μόνον τζίνη η θέα εν όλα τα λεφτά ;)
Ναι γειτο μου...ε πατα πλασμα...αφου ουτε να σταθεις μπορεις...πρεπει να φκαλεις λουκκο...!!!όλα τα λεφτα η θεα αν και τη συγκεκριμενη μερα ειχε και λιγη ομιχλη και δεν καλοφαίνεται...

Σολωνα μου το ανακατεμα του καιρου μπορει να σε βοηθησει η και να σε καταστρεψει...εκει θα ειμαστε να δουμε με το καλο και τη Κυριακη και την Τεταρτη...κοπιασε!!! :)
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ευχαριστω Λεωνιδα αλλα σχεδον εβγαλα το προγραμμα και το προγραμμα λεει βαθια γωνιασματα με επενδυση διπλη :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ευχαριστω Λεωνιδα αλλα σχεδον εβγαλα το προγραμμα και το προγραμμα λεει βαθια γωνιασματα με επενδυση διπλη :D
Ατε με το καλο να τις πετυχεις...!!!
Αλλα καμε το γυρουι σου και που τα παπια...ότι ειπες για τον καιρο και τις φασες...εγω νομιζω θα το βρεις στις παπιες!!! ;)
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”