ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Οδοιπορικό στη Αγγλία (νότιο Λονδίνο περιοχή Gatwick Airport) για κυνήγι φάσας από 23 μέχρι 26/07/2016. Καλός καιρός 24-25 C , ωραία πεδία κυνηγίου, αθέριστα, θερισμένα , δάση .Πολλά γαλάζια πουλιά, Πολύ καλή παρέα…. Μιχάλης Ανδρέου και Νίκος Κομοδρόμος τους οποίους υπερευχαριστώ για όλα. Μου έμελε όμως να πάθω ένα αναπάντεχο γεγονός σε τέτοια ηλικία…..δυστυχώς έχω ερωτευτεί μια κομψή όμορφη Ιταλίδα, με πολύ ωραίο πιάσιμο, εξαιρετικό κράτημα, πολύ ελαφριά…. που ονομάζεται Beretta A300 Outlander. Ήταν το επαναληπτικό όπλο του φίλου του Μαηκ το οποίο μόλις το δοκίμασα το ερωτεύτηκα. Επίσης δοκίμασα και ένα άλλο επαναληπτικό της Beretta το Xplar του φίλου του Νίκου που ήταν και αυτό ωραίο όπλο. Ακολουθεί και λίγο χρώμα …έτσι για να ζεσταθούμε.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Μεγαλη ποικιλια φυσιγγιων Λευκιε για ολες τις ωρες της ημερας.προφανως αμα εχει θηραμα δεν μπαινεις στο τρυπακι να ασχοληθεις
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Στο κυνήγι της φάσας στη Αγγλία και αυτοί που την κυνηγούν συστηματικά , όπως τους φίλους μου εκεί, ο παράγοντας που τους επηρεάζει στη αγορά φυσιγγίων είναι η ΤΙΜΗ κατα πρωτο λόγο και τα ελαφριά κατα δεύτερο διότι ρίχνουν 8-10 πακέτα κάθε εξόρμηση και αντιλαμβάνεσαι το κόστος. Για να αντιληφθείς το μέγεθος ,όταν επήγαμε τη πρώτη μέρα να αγοράσουμε φυσίγγια και για τις 3 ημέρες που θα κυνηγούσαμε ( για 4 άτομα που θα είμαστε) αγόρασαν 2000 φυσίγγια και πλήρωσαν 360 λιρες δηλ 80 πακέτα των ( 10 κασιες) 25φυσ με τιμή 5.5 σε ευρώ και αυτά θεωρούνται σχετικά φτηνά φυσίγγια. Τα επώνυμα φυσίγγια όπως πχ τα Game bore pigeon η τα NSI pigeon στοιχίζουν 7.00 ευρώ το πακέτο και όταν ρίχνεις πολλά πακέτα το χρόνο αντιλαμβάνεσαι τη μεγάλη διαφορά . Φυσικά εγώ εκεί στο κατάστημα έψαξα για κανένα πακέτο 34 η 36 γρ σε Ν0 5 ( για να κάνω τα δικά μου κόλπα :) :) ) αλλά δεν υπήρχαν :( .Μόνο κάσιες πουλούσαν και όχι πακέτο πακέτο.
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

ούτε σε 50 εξορμήσεις της φασσας δεν πρόκειται να παίξω τόσα φυσίγγια [FACE WITH TEARS OF JOY]

Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Διαβαζω αριθμους φυσιγγιων και ζαλιζομαι...500 το ατομο για μια εξορμηση...χαχαχαχα...σε κυπριακα δεδομενα θα ριξεις τοσα φυσιγγια στην φασα σε 2 σαιζον...και θα θεωρεισαι και απο τους παρα πολυ καλους...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Αλεξ εχεις λαθος..περσυ π τες φασσες π ειδα αναγνωρισεις επιασα μια κασια..επερασα κ στο λαο..εχω κ φετος φκαλω κ στο λαο κ παιζει να περνω κ τ χρονου..μαχες παντου!
ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ »

Αχερκωτης έγραψε:Αλεξ εχεις λαθος..περσυ π τες φασσες π ειδα αναγνωρισεις επιασα μια κασια..επερασα κ στο λαο..εχω κ φετος φκαλω κ στο λαο κ παιζει να περνω κ τ χρονου..μαχες παντου!
ρίχνεις φάσσα και λαγό το ίδιο φυσίγγι;;! ποιο;
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:
Αχερκωτης έγραψε:Αλεξ εχεις λαθος..περσυ π τες φασσες π ειδα αναγνωρισεις επιασα μια κασια..επερασα κ στο λαο..εχω κ φετος φκαλω κ στο λαο κ παιζει να περνω κ τ χρονου..μαχες παντου!
ρίχνεις φάσσα και λαγό το ίδιο φυσίγγι;;! ποιο;
Αρη μου γιατι να μην ριχνει το ιδιο φυσιγγι??ένα 5αρη ακομα και 6αρη θα δουλεψει και στο λαγο και στη φασσα...εγω όταν κυνηγουσα λαγο επαιζα την ασπρη της Victory σε 5αρη και μετα που κυνηγουσα μονο φασσα με το ιδιο φυσιγγι συνεχισα και ακομα το εχω στη ζωνη μου κατά καιρους....

Στο θεμα μας λιγο...

Αυτό που γινεται φετος με τα ταισματα εγω δεν το εχω ζησει ποτε μου...τα πουλια εξαφανιστηκαν και είναι λιμπισμενα σε ταισματα...οποταν για εμας ισως υπαρξουν ανατροπες σχεδιων και καταληξουμε στα ψηλα οπου θα βρουμε και ησυχια...δυστηχως 1-2 τοποι οι οποιοι μας τραβηξαν το ενδιαφερον εδώ και καιρο και δωσαμε και τοσα λεφτα σε βενζινη για αναγνωρισεις...τις τελευταίες εβδομάδες εχουν γινει κρανιου τοπος...φυσικα στο κυνηγι τα πραγματα μπορει να είναι αλλιως...αφου με την κινηση τα πουλια αλλαζουν γραμμες αλλα θα γυρεψουμε και 1-2 παλια μας καρτερια στα ψηλα να δουμε αν κρατανε ακομα λιγα πουλια...εμειναν 2 εβδομάδες και μαλλον προλαμβαινουμε για ακομα 1-2 αναγνωρίσεις...

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Οπως εγραψε κ ο baikal φιλε Αρη..εκει που θα κυνηγουσα τα πουλια ηταν οριακα κ ηθελα χοντρο σκαι οποταν super lepre 4no victory35 5-6no percosso cassia 6-6:4 αναμοιχτο super cassia 5 χρησιμοποιηθηκαν στο λαγο
Λεωνιδα μου καθολου παραξενο οι φασσες που εβλεπες να επιστρεψουν με τις πρωτες ντουφεκιες σκεφτου το..
Λυπαμαι για την περιοχη που εκλησε στην Σολια κ τους συναδελφους που θα φιλοξενουσε αφου δεν ανοιξε αλλη σε αντισταθμισμα..πολυ ενδιαφερων κ σημερα που κοβαμαι ξυλα..
Δυστυχως χαθηκε ενας συνανθρωπος μας απο ανακοπη ηταν μονος αβοηθητος το καταλαβε βγηκε στο δρομο κ τον βρηκε περαστικος φυρμενο..ηρτε ασθενοφορο κ για μιση ωρα μαλαξεις αλλα δυστυχως δεν επανερχετουν..Θεος μακαρισει τον
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Αχερκωτης έγραψε:Οπως εγραψε κ ο baikal φιλε Αρη..εκει που θα κυνηγουσα τα πουλια ηταν οριακα κ ηθελα χοντρο σκαι οποταν super lepre 4no victory35 5-6no percosso cassia 6-6:4 αναμοιχτο super cassia 5 χρησιμοποιηθηκαν στο λαγο
Λεωνιδα μου καθολου παραξενο οι φασσες που εβλεπες να επιστρεψουν με τις πρωτες ντουφεκιες σκεφτου το..
Λυπαμαι για την περιοχη που εκλησε στην Σολια κ τους συναδελφους που θα φιλοξενουσε αφου δεν ανοιξε αλλη σε αντισταθμισμα..πολυ ενδιαφερων κ σημερα που κοβαμαι ξυλα..
Δυστυχως χαθηκε ενας συνανθρωπος μας απο ανακοπη ηταν μονος αβοηθητος το καταλαβε βγηκε στο δρομο κ τον βρηκε περαστικος φυρμενο..ηρτε ασθενοφορο κ για μιση ωρα μαλαξεις αλλα δυστυχως δεν επανερχετουν..Θεος μακαρισει τον
φιλε Αχερκωτη το πρόβλημα είναι αυτό που εγραψες καταλαθος...εκλεισε η Σολεα...δεν ανοιχτηκε άλλη περιοχη και δυστηχως εκει που σκοπευα να παω θα πανε και πολλοι αλλοι και αυτό φαινεται από τα πρωτόγνωρα ταισματα...σιγουρα τα πουλια θα γυρισουν αλλα δεν θα ειμαστε μονοι...και επειδή θα κυνηγουσα κοντα σε δρομο σκεψου να παρκαρουν 20μετρα απεναντη μου 20 αυτοκίνητα και γω να περιμενω φασσα να τραβησει στην γραμμη μου....χλωμο το βλεπω...αλλα είναι ρουλετα...ισως προτιμησω τα ψηλα και παλι απλα για να βρω την ησυχια μου... Θεος μακαρισει και τον ανθρωπο που εχασε τη ζωη του ετσι αδικα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”