Τούτο το μέρος έχω το για back up όταν δεν έχει φάσσες η περιοχή που πάω. Κουτσοπερνούμε τί να καμουμεν.Pathfinder έγραψε: Φιλε για ονομα του Θεου...ειπα τοπο με παααρα πολλλεεες...σαν τουτες βρισκω και εκει που παω......εχασα το φως μου πρωι πρωι
ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
- Dimitris
Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- Pathfinder
Λυπουμαι σε και σενα φιλε..πρεπει να υποφερεις πολλα...ελα παφο καμια μερα να παμε μαζι να δεις λιες φασσες αμαν δεν βρσκειςDimitris έγραψε:Τούτο το μέρος έχω το για back up όταν δεν έχει φάσσες η περιοχή που πάω. Κουτσοπερνούμε τί να καμουμεν.Pathfinder έγραψε: Φιλε για ονομα του Θεου...ειπα τοπο με παααρα πολλλεεες...σαν τουτες βρισκω και εκει που παω......εχασα το φως μου πρωι πρωι
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Dimitris
Έννα δώκω τον γυρό μου όμως πρώτα θα περιμένω να φάν οι φάσσες το φυσικό τάισμα από τραχανά που υπάρχει στην περιοχη που κυνηγώPathfinder έγραψε: Λυπουμαι σε και σενα φιλε..πρεπει να υποφερεις πολλα...ελα παφο καμια μερα να παμε μαζι να δεις λιες φασσες αμαν δεν βρσκεις
https://www.youtube.com/watch?t=58&v=AQ2VvkRAOMo
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Dimitris έγραψε:Έννα δώκω τον γυρό μου όμως πρώτα θα περιμένω να φάν οι φάσσες το φυσικό τάισμα από τραχανά που υπάρχει στην περιοχη που κυνηγώPathfinder έγραψε: Λυπουμαι σε και σενα φιλε..πρεπει να υποφερεις πολλα...ελα παφο καμια μερα να παμε μαζι να δεις λιες φασσες αμαν δεν βρσκεις
https://www.youtube.com/watch?t=58&v=AQ2VvkRAOMo
ΠΑΡΑΝΟΙΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- kanaris
- Full Member
Δεεεεεεεεν πάμε καλά! !!!! Για όλα φταίει ο Σπύρος που σας εκουρτησεν που τις 6:30 το πρωί! !' 

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ,ΕΝΩ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΨΗΛΟΠΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 4-5 ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ 3 ΤΡΥΓΩΝΙΑ. 

- spyrosspyrou851
Eγώ δεν ξέρω τίποτε, σάστε τα ρολόγια του λογαριασμού σας παιδιά, 07:30 που απάντησαkanaris έγραψε:Δεεεεεεεεν πάμε καλά! !!!! Για όλα φταίει ο Σπύρος που σας εκουρτησεν που τις 6:30 το πρωί! !'

- Pathfinder
Ειναι λογικο φιλε Μιχαλη...τα πουλια θα αλλαξουν πορειες και περιοχες μετα τον πολεμο της πρωτης κυριακης...και το θεμα ειναι οτι θα πανε θυματα (οπως εσενα και πολλοι αλλοι) κυνηγοι που ξερουν να κυνηγουν την φασσα...αν εχεις τυχη διαβενε τωρα λει η παροιμια και τουτο πιανει μας ολουςmiky55 έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ,ΕΝΩ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΨΗΛΟΠΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 4-5 ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ 3 ΤΡΥΓΩΝΙΑ.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
miky55 έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ,ΕΝΩ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΨΗΛΟΠΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 4-5 ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ 3 ΤΡΥΓΩΝΙΑ.
ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ Η Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΛΕΞ....ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!
ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- sotiris!129
πηγα και εγω για φασσες σημερα .... οντως λιγα τα πραγμακα !
λιγοστες μακρινες και ψηλες !!! Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω αυριο !!!
λιγοστες μακρινες και ψηλες !!! Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω αυριο !!!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο