Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αυτα ειναι τα ωραια....τουλαχιστο εαν δεν σας καμουν την χαρη οι κοκονες να σας μεινουν τα λουκανικα.....

εαν και μοναχικος καβαλαρης παντα στο κυνηγι θα το εκαμνα να ερχομουν μαζι σας..χαρα μου...το Μαριο ξερω τον και δεν θελει ιδιαιτρες συστασεις(Λεβεντοπαιδο)...αλλα θα ηταν ευκαιρια να γνωρισω και τον Λεωνιδα και τον Αντρο....αυτα θα μεινουν φιλοι μου σε τουτη την ζωη :P
Σολωνα μου εισαι ευπρόσδεκτος οποτε θελεις...τιμη μας να σε γνωρίσουμε!!
Και γω μοναχικος καβαλαρης ημουν παντα...και με ακολουθουσε μονο ο γερος μου...μετα από αυτόν εκανα 2-3 φιλιες στο κυνηγι οι οποιες αποδειχτήκαν και αληθινές!!
Ο Σόλωνας αν έρτει σάστε του καμμιά σαλάτα ή κανένα sandwich χωρίς άλας. :D
Να πεις του Σολωνα εν η δουλεια μας...ένα cheat meal την εφτομα δουλευκει υπερ και όχι εναντιον του μεταβολισμου του!!!! :lol:

εκτος αν εχει χοληστερινη η πιεση οποταν θα του ετοιμασω κοτοπουλο βραστο με πατατα! και μια κουταλια ιχθυελαιο που πανω να στανιαρει!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Λεωνιδα μου να εισαι καλα.... απο υγεια ειμαστε παραπανο απο την πομπα δοξα το θεο...αλλα ειναι οπως μαθεις...μετα απο τοσα χρονια μεσα σε αυτο το τρυπακι που λεγετε ασκηση,διατροφη κ.λ.π δεν μπορει καποιος να αλλαξει ετσι ευκολα και να τρωει οτι βλακια του βαλουν πανω στο τραπεζι...π.χ λουκανικο δεν ξερω απο ποτε εχω να φαω :D

Σιγουρα πρεπει να υπαρχει και το απαγορευμενο στη ζωη σου για να νιωθεις οτι εισαι και Ανθρωπος....εγω το απαγορευμενο το εχω το Σαββατοκυριακο και αν!

Οταν υπαρχει κυνηγι ομως καμνω διαλειμμα απο τα υπολοιπα(ασκηση) εκτος απο τη διατροφη....τωρα εχει ξεκουραση και κυνηγι μονο :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Λεωνιδα μου να εισαι καλα.... απο υγεια ειμαστε παραπανο απο την πομπα δοξα το θεο...αλλα ειναι οπως μαθεις...μετα απο τοσα χρονια μεσα σε αυτο το τρυπακι που λεγετε ασκηση,διατροφη κ.λ.π δεν μπορει καποιος να αλλαξει ετσι ευκολα και να τρωει οτι βλακια του βαλουν πανω στο τραπεζι...π.χ λουκανικο δεν ξερω απο ποτε εχω να φαω :D

Σιγουρα πρεπει να υπαρχει και το απαγορευμενο στη ζωη σου για να νιωθεις οτι εισαι και Ανθρωπος....εγω το απαγορευμενο το εχω το Σαββατοκυριακο και αν!

Οταν υπαρχει κυνηγι ομως καμνω διαλειμμα απο τα υπολοιπα(ασκηση) εκτος απο τη διατροφη....τωρα εχει ξεκουραση και κυνηγι μονο :P

Σολωνα μου αν εχει έναν αρρωστο με τη διαφορη αυτος είμαι εγω...από μωρο παιδι...μεχρι σημειο αηδιας!!!το φαγητο μου εμενα είναι κιμας κοτοπουλο/ψαρι,βοδινο που και που,ασπραδια,ανθοτυρο, πατατα βραστη,ρυζι καστανο, μακαρονια ολικης,βρωμη,φακες, ελαιολαδο,ιχθυαιλεο.αβοκαντο..στο ΣαββΚυριακο όμως σπαω με 1-2 γευματα...δυστηχως η ευτυχως ο οργανισμος μας συνηθιζει πολύ ευκολα και κολλα ακομα πιο ευκολα...σε κατασταση που ακους ανθρώπους να τρων 1000 θερμιδες την μερα και όχι μονο να μην χανουν...αλλα να βαζουν...και αντε να τους επαναφερεις μετα...ετσι είναι...αναπτυσει αμυνες ο οργανισμος και όπως του συμπεριφερεσε αυτος πραττει αναλόγως...

Είναι μεγαλο θεμα και πολύ ωραιο και αν εχουμε την ευκαρια να τα πουμε από κοντα θα το αναλυσουμε όπως του πρεπει!!! :D

Εισαι παντως ανθρωπος που προσεχει τον εαυτο του και μπραβο σου...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αυτα ειναι τα ωραια....τουλαχιστο εαν δεν σας καμουν την χαρη οι κοκονες να σας μεινουν τα λουκανικα.....

εαν και μοναχικος καβαλαρης παντα στο κυνηγι θα το εκαμνα να ερχομουν μαζι σας..χαρα μου...το Μαριο ξερω τον και δεν θελει ιδιαιτρες συστασεις(Λεβεντοπαιδο)...αλλα θα ηταν ευκαιρια να γνωρισω και τον Λεωνιδα και τον Αντρο....αυτα θα μεινουν φιλοι μου σε τουτη την ζωη [emoji14]
Σολωνα μου εισαι ευπρόσδεκτος οποτε θελεις...τιμη μας να σε γνωρίσουμε!!
Και γω μοναχικος καβαλαρης ημουν παντα...και με ακολουθουσε μονο ο γερος μου...μετα από αυτόν εκανα 2-3 φιλιες στο κυνηγι οι οποιες αποδειχτήκαν και αληθινές!!
Ο Σόλωνας αν έρτει σάστε του καμμιά σαλάτα ή κανένα sandwich χωρίς άλας. :D
Καλως το αππιτουρι...Ο Σπυρος ο ξιουξιου αλλως σουξουληστρας...αεις τα πλασματα να αγιασουν ρε μιτση :)...εισαστε ωραιοι κοπελια Μαριε Αντρο Λεωνιδα...αυτα ειναι...εχει δεν εχει φασσες θα μεινει η παρεα.Αν ερτετε και Παφο μεν αντραπειτε να πιασετε τηλεφωνο.Θεου θελοντος θα δωκω και εγω το παρων μου αυριο μεχρι το μεσημερι.Βαλω πολλες απουσιες τελευταιως και ο καιρος περνα αλλα ας οψωνται οι υποχρεωσεις
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Καλως το αππιτουρι...Ο Σπυρος ο ξιουξιου αλλως σουξουληστρας...αεις τα πλασματα να αγιασουν ρε μιτση :)...εισαστε ωραιοι κοπελια Μαριε Αντρο Λεωνιδα...αυτα ειναι...εχει δεν εχει φασσες θα μεινει η παρεα.Αν ερτετε και Παφο μεν αντραπειτε να πιασετε τηλεφωνο.Θεου θελοντος θα δωκω και εγω το παρων μου αυριο μεχρι το μεσημερι.Βαλω πολλες απουσιες τελευταιως και ο καιρος περνα αλλα ας οψωνται οι υποχρεωσεις[/quote]

Μεν στενοχωρκεσε Αλεξη μου...και εμεις που παμε εν τζαι παιζουμε χιλιαδες!!! :lol: :lol:

Λιο δυσκολο να φκω εκτος Λευκωσίας εγω φετος λογο των μωρων...αλλα σιγουρα σε καποια φαση να κανονισουμε ένα κυνηγι ολοι μας εμεις οι λατρεις των <<πεζουνιων>>...ας εν και κανενα τριονουι το καλοκαιρι οπου μετριαζουμε και τις αποστασεις αν δεν τα καταφέρουμε τωρα!!!!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Θα ήταν ωραία λεβέντες να βρεθούμε και σίγουρα κάποια στιγμή θα το κανονίσουμε! Θα προτείνουμε κάποια Τετάρτη, ώρα και περιοχή και όσοι μπορούμε θα βρεθούμε. 8-)

Πάντως ρε γείτο ούτε γω θα ξαναφκώ εκτός Λευκωσίας...μόλις πέρασα από γνωστή περιοχή πλησίον της πράσινης γραμμής και είδα 300 φάσσες τουλάχιστον...εππέσαν τα ματόκλαδα μου, εσαντανώθηκα πάλε...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Θα ήταν ωραία λεβέντες να βρεθούμε και σίγουρα κάποια στιγμή θα το κανονίσουμε! Θα προτείνουμε κάποια Τετάρτη, ώρα και περιοχή και όσοι μπορούμε θα βρεθούμε. 8-)

Πάντως ρε γείτο ούτε γω θα ξαναφκώ εκτός Λευκωσίας...μόλις πέρασα από γνωστή περιοχή πλησίον της πράσινης γραμμής και είδα 300 φάσσες τουλάχιστον...εππέσαν τα ματόκλαδα μου, εσαντανώθηκα πάλε...

αν ηταν 300 μονο γειτο μου...ε θα με εθωρες πας τζινη την καρεκλα κάθε φορα...θα ημουν σε άλλο τοπο...

αλλα ενε 300...ε κατά πολλες παραπανω...και περιμενω...περιμενω...περιμενω... :D

ειδα και γω σε μια γνωστη περιοχη πλησιον της νεκρας...σε σημειο που ηταν να πεσουν οι στυλοι της ηλεκτρικης που το βαρος!!! :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Παιδες καλο και ασφαλες κυνηγι για αυριο.....και καλη προσκοπευση :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Καλο κυνηγι σε ολους...και με ασφαλεια να επιστρεψουμαι ολοι στα σπιτια μας!!!
sanguine tuo...
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

Εδωσα γυρο σημερα για τζικλες χωρκο και τιποτα ,αλλα ειδα καπου φασσες μαλλον θα παω εκει αυριο. ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”