Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Ξέρω γείτο μου! Αν δεν κουρτιστώ για καμιά μακρινή αποστολή θα περάσω να σε δω :D
Το θεμα να καθεσαι πας το ποστο την ωρα που να ρεσσουν!! :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Φρέσκες φρέσκες μετά από ένα 2ωρο καρτέρι στο αγαπημένο μου πόστο. Με κόντρα τον πολύ δυνατό αέρα ερκούνταν γλειφτές πάνω από τις ελιές!!! Βασικά 3 πουλιά ήρταν, πήρα τα 2 και έκαμα ένα πολλλλά δυνατό καλλίκωμα του άλλου!!! Μια χαρά!! Το ένα το πουλί υπάρχει και σε βίντεο, όταν έβρω ώρα θα το βάλω!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σωστός γείτο, αν δεν πάω αλλού θα έρτω που το πρωί, διαφορετικά αν έρτω μετά θα φέρω μόνον τα σάντουιτσ :lol:

Ωραίος φίλε skimis!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

skimis έγραψε:Φρέσκες φρέσκες μετά από ένα 2ωρο καρτέρι στο αγαπημένο μου πόστο. Με κόντρα τον πολύ δυνατό αέρα ερκούνταν γλειφτές πάνω από τις ελιές!!! Βασικά 3 πουλιά ήρταν, πήρα τα 2 και έκαμα ένα πολλλλά δυνατό καλλίκωμα του άλλου!!! Μια χαρά!! Το ένα το πουλί υπάρχει και σε βίντεο, όταν έβρω ώρα θα το βάλω!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Να παμε κοπελια να πιαω το αυτοκινητο μου και να κανονησουμε εξορμηση αν δεν ευρουμε τιποτε εννα μας μεινη ο πασιαμας και τα σαντουιτς

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

skimis μπραβο σου λεβεντανθρωπε...εισαι βασιλιας!!!

Μαριος-Αντρος...παρετατε με με τα sandwich και αν θα παμε θα εχουμε μαγκαλι μιας χρησης μαζι με παστουρμαες / λουκανικα και τα συναφη...ειδάλλως εγω δεν ερκουμε...εν μπορω να την φκαλω με τα sandwich!!! :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μέσα λεβέντες! Εν καλά καμιά Τετάρτη να πάμε, ο ένας το αυτοκίνητο τζιαί οι άλλοι τα υπόλοιπα τζιαί εν μας κόφτει μεν αν ρεξουν με αν μεν ρέξουν :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Αυτα ειναι τα ωραια....τουλαχιστο εαν δεν σας καμουν την χαρη οι κοκονες να σας μεινουν τα λουκανικα.....

εαν και μοναχικος καβαλαρης παντα στο κυνηγι θα το εκαμνα να ερχομουν μαζι σας..χαρα μου...το Μαριο ξερω τον και δεν θελει ιδιαιτρες συστασεις(Λεβεντοπαιδο)...αλλα θα ηταν ευκαιρια να γνωρισω και τον Λεωνιδα και τον Αντρο....αυτα θα μεινουν φιλοι μου σε τουτη την ζωη :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αυτα ειναι τα ωραια....τουλαχιστο εαν δεν σας καμουν την χαρη οι κοκονες να σας μεινουν τα λουκανικα.....

εαν και μοναχικος καβαλαρης παντα στο κυνηγι θα το εκαμνα να ερχομουν μαζι σας..χαρα μου...το Μαριο ξερω τον και δεν θελει ιδιαιτρες συστασεις(Λεβεντοπαιδο)...αλλα θα ηταν ευκαιρια να γνωρισω και τον Λεωνιδα και τον Αντρο....αυτα θα μεινουν φιλοι μου σε τουτη την ζωη :P
Σολωνα μου εισαι ευπρόσδεκτος οποτε θελεις...τιμη μας να σε γνωρίσουμε!!
Και γω μοναχικος καβαλαρης ημουν παντα...και με ακολουθουσε μονο ο γερος μου...μετα από αυτόν εκανα 2-3 φιλιες στο κυνηγι οι οποιες αποδειχτήκαν και αληθινές!!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αυτα ειναι τα ωραια....τουλαχιστο εαν δεν σας καμουν την χαρη οι κοκονες να σας μεινουν τα λουκανικα.....

Σολωνα μου εισαι ευπρόσδεκτος οποτε θελεις...τιμη μας να σε γνωρίσουμε!!
Και γω μοναχικος καβαλαρης ημουν παντα...και με ακολουθουσε μονο ο γερος μου...μετα από αυτόν εκανα 2-3 φιλιες στο κυνηγι οι οποιες αποδειχτήκαν και αληθινές!!
Ο Σόλωνας αν έρτει σάστε του καμμιά σαλάτα ή κανένα sandwich χωρίς άλας. :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”