Φρέσκες φρέσκες μετά από ένα 2ωρο καρτέρι στο αγαπημένο μου πόστο. Με κόντρα τον πολύ δυνατό αέρα ερκούνταν γλειφτές πάνω από τις ελιές!!! Βασικά 3 πουλιά ήρταν, πήρα τα 2 και έκαμα ένα πολλλλά δυνατό καλλίκωμα του άλλου!!! Μια χαρά!! Το ένα το πουλί υπάρχει και σε βίντεο, όταν έβρω ώρα θα το βάλω!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
skimis έγραψε:Φρέσκες φρέσκες μετά από ένα 2ωρο καρτέρι στο αγαπημένο μου πόστο. Με κόντρα τον πολύ δυνατό αέρα ερκούνταν γλειφτές πάνω από τις ελιές!!! Βασικά 3 πουλιά ήρταν, πήρα τα 2 και έκαμα ένα πολλλλά δυνατό καλλίκωμα του άλλου!!! Μια χαρά!! Το ένα το πουλί υπάρχει και σε βίντεο, όταν έβρω ώρα θα το βάλω!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Μαριος-Αντρος...παρετατε με με τα sandwich και αν θα παμε θα εχουμε μαγκαλι μιας χρησης μαζι με παστουρμαες / λουκανικα και τα συναφη...ειδάλλως εγω δεν ερκουμε...εν μπορω να την φκαλω με τα sandwich!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Αυτα ειναι τα ωραια....τουλαχιστο εαν δεν σας καμουν την χαρη οι κοκονες να σας μεινουν τα λουκανικα.....
εαν και μοναχικος καβαλαρης παντα στο κυνηγι θα το εκαμνα να ερχομουν μαζι σας..χαρα μου...το Μαριο ξερω τον και δεν θελει ιδιαιτρες συστασεις(Λεβεντοπαιδο)...αλλα θα ηταν ευκαιρια να γνωρισω και τον Λεωνιδα και τον Αντρο....αυτα θα μεινουν φιλοι μου σε τουτη την ζωη
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αυτα ειναι τα ωραια....τουλαχιστο εαν δεν σας καμουν την χαρη οι κοκονες να σας μεινουν τα λουκανικα.....
εαν και μοναχικος καβαλαρης παντα στο κυνηγι θα το εκαμνα να ερχομουν μαζι σας..χαρα μου...το Μαριο ξερω τον και δεν θελει ιδιαιτρες συστασεις(Λεβεντοπαιδο)...αλλα θα ηταν ευκαιρια να γνωρισω και τον Λεωνιδα και τον Αντρο....αυτα θα μεινουν φιλοι μου σε τουτη την ζωη
Σολωνα μου εισαι ευπρόσδεκτος οποτε θελεις...τιμη μας να σε γνωρίσουμε!!
Και γω μοναχικος καβαλαρης ημουν παντα...και με ακολουθουσε μονο ο γερος μου...μετα από αυτόν εκανα 2-3 φιλιες στο κυνηγι οι οποιες αποδειχτήκαν και αληθινές!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αυτα ειναι τα ωραια....τουλαχιστο εαν δεν σας καμουν την χαρη οι κοκονες να σας μεινουν τα λουκανικα.....
Σολωνα μου εισαι ευπρόσδεκτος οποτε θελεις...τιμη μας να σε γνωρίσουμε!!
Και γω μοναχικος καβαλαρης ημουν παντα...και με ακολουθουσε μονο ο γερος μου...μετα από αυτόν εκανα 2-3 φιλιες στο κυνηγι οι οποιες αποδειχτήκαν και αληθινές!!
Ο Σόλωνας αν έρτει σάστε του καμμιά σαλάτα ή κανένα sandwich χωρίς άλας.