Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Μόλις επέστρεψα από την εξόρμηση μου στην Πάφο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου Νίκο που ήρθε μαζί μου και με γύρισε με το αυτοκίνητο του παντού! Δοκιμάσαμε την τύχη μας χωρίς αποτέλεσμα, μόνο 1 φάσσα στο 90' λεπτό με πέναλτυ και γκολ στην επαναφορά :D .

Η εξόρμηση είχε από όλα! Περιήγηση στο πόστο μου το αγαπημένο, ακολούθως επίσκεψη σε 2-3 διαφορετικά σημεία και επεξήγηση των περιοχών από το Νίκο μέχρι το μεσημέρι. Καταλήξαμε σε κάποιο ωραίο σημείο για απογευματινό και εδώκαμε πάνω τους. Εκάμαμε ότι εμπορούσαμε για να μεν παίξουμε...Ήβραμεν τες τζιαί εφύαμε γιατί υπολογίσαμε ότι εν θα ξαναέρχονταν και μετά που τις εξαναείδαμε από μακριά να κάθονται ξανά στο ίδιο σημείο επιστρέψαμε βουρητοί αλλά μάλλον αργά. Αν είχα τη κάμερα να μας έπιανα την ώρα που εκάμαμε κάτι ματσουτζιές με το φίλο Νίκο ήταν να μας περιπαίζετε 10 χρόνια...Εδώκαν μου 3-4 γυρούς πουπάνω μου οι αγέλες όσπου να έρτει ο Νίκος τζιαί να ξαναδώκουν ακόμα 2-3 γυρούς πουπάνω μας καμιά 20 πουλιά...δεν εσύραμε ούτε 1 φυσίγγιο γιατί "υπολογίσαμε ότι ήταν να κάτσουν μπροστά μας...". Ε, ακόμα εν να έρτουν. Μια που έδωσε πάνω στο Νίκο πάει ακόμα αλλά κτυπημένη ενώ προσωπικά είχα 2 ωραιότατα χρυσά καλλίτζια τα οποία όσπου να έρτω Λευκωσία εθώρουν τα συνέχεια μπροστά μου στο replay...Στο τέλος τέλος έδωσε μια πάνω μου τζιαί την πήρα με 3 φυσίγγια (έπεσε κουτσόφτερη με 1 σκάι στο φτερό - νομίζω τούτο πρέπει να μετρήσει 1/2 καλλίτζιη...).

Ξεκούραση στο σπίτι του Νίκου με διπλό καφέ, μελομακάρουνα, κουραμπιέδες + Xmas κέικ από τα χέρια της συζύγου του Νίκου και επιστροφή στην έδρα μου με ωραίες αναμνήσεις. Αυτά είναι τα ωραία λεβέντες, καλή παρέα με φίλους και υπέροχες αναμνήσεις έστω και χωρίς κάρπωση. 8-)

Το τέλος
Ε γειτο εγω την Τεταρτη εσυρα της 4 φυσίγγια...θεωρείτε σωστο καλλιτζι??? :lol:

Τουλαχιστο περασατε ομορφα τη μερα σας...μπραβο κοπελια...αυτά είναι!!!

Εμας ερεξαν καμμια 200σια πουλια ρε γειτο σπαστα σε 4-5 μπουλουκια αλλα δεν εσυραμε σιηπεθκια...αν και με το ελκυστικο σφυρι μου εκατεβηκαν 10 όπως τις μαππες αλλα τελευταια στιγμη εψυλωσαν γιατι εποσκολιετουν μπροστα μας ενας παππους με τον εγγονο του...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

MARIOSE έγραψε:Μόλις επέστρεψα από την εξόρμηση μου στην Πάφο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου Νίκο που ήρθε μαζί μου και με γύρισε με το αυτοκίνητο του παντού! Δοκιμάσαμε την τύχη μας χωρίς αποτέλεσμα, μόνο 1 φάσσα στο 90' λεπτό με πέναλτυ και γκολ στην επαναφορά :D .

Η εξόρμηση είχε από όλα! Περιήγηση στο πόστο μου το αγαπημένο, ακολούθως επίσκεψη σε 2-3 διαφορετικά σημεία και επεξήγηση των περιοχών από το Νίκο μέχρι το μεσημέρι. Καταλήξαμε σε κάποιο ωραίο σημείο για απογευματινό και εδώκαμε πάνω τους. Εκάμαμε ότι εμπορούσαμε για να μεν παίξουμε...Ήβραμεν τες τζιαί εφύαμε γιατί υπολογίσαμε ότι εν θα ξαναέρχονταν και μετά που τις εξαναείδαμε από μακριά να κάθονται ξανά στο ίδιο σημείο επιστρέψαμε βουρητοί αλλά μάλλον αργά. Αν είχα τη κάμερα να μας έπιανα την ώρα που εκάμαμε κάτι ματσουτζιές με το φίλο Νίκο ήταν να μας περιπαίζετε 10 χρόνια...Εδώκαν μου 3-4 γυρούς πουπάνω μου οι αγέλες όσπου να έρτει ο Νίκος τζιαί να ξαναδώκουν ακόμα 2-3 γυρούς πουπάνω μας καμιά 20 πουλιά...δεν εσύραμε ούτε 1 φυσίγγιο γιατί "υπολογίσαμε ότι ήταν να κάτσουν μπροστά μας...". Ε, ακόμα εν να έρτουν. Μια που έδωσε πάνω στο Νίκο πάει ακόμα αλλά κτυπημένη ενώ προσωπικά είχα 2 ωραιότατα χρυσά καλλίτζια τα οποία όσπου να έρτω Λευκωσία εθώρουν τα συνέχεια μπροστά μου στο replay...Στο τέλος τέλος έδωσε μια πάνω μου τζιαί την πήρα με 3 φυσίγγια (έπεσε κουτσόφτερη με 1 σκάι στο φτερό - νομίζω τούτο πρέπει να μετρήσει 1/2 καλλίτζιη...).

Ξεκούραση στο σπίτι του Νίκου με διπλό καφέ, μελομακάρουνα, κουραμπιέδες + Xmas κέικ από τα χέρια της συζύγου του Νίκου και επιστροφή στην έδρα μου με ωραίες αναμνήσεις. Αυτά είναι τα ωραία λεβέντες, καλή παρέα με φίλους και υπέροχες αναμνήσεις έστω και χωρίς κάρπωση. 8-)

Το τέλος
Μην αγχώνεσαι φίλε μου! Ήταν η μέρα της ματσουτζιας σήμερα! Εγώ την πήρα στο 1' λεπτό και μετά απου κάμει μ@@@@@ς!!! Το αποκορυφωμα ειχα 15 πουλιά να κάθονται μπροστά και δεξιά μου οριακά εκτός βολής και σκεφτόμουν τι να κάνω.......τότε χτύπησε το ξυπνητήρι των 6:50!!!!!! Η συνέχεια υπέρ τους!!! :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Το τέλος
Αυτα ειναι τα ωραια Μαριε:P....ηρθες απο Λευκωσια...πηρες μια σιδερενια,κουραπιεδες,μελομακαρουνα,κεικ και καφεδακι....τι θελεις αλλο...βασιλιαςςςςςς :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ας ειναι Μαριε μου και μια φασσα...παρα τιποτε μια χαρα...εγω εβαλα πολλες απουσιες τελευταιως και αρχισα και θωρω τες ορομα...εν θα ερτει η μερα τους?εννα ερτει
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μάριε χαρά μου φιλε και το ξέρεις....
Την επόμενη φορά θα είμαστε πιο οργανωμένοι και διαβασμένοι!! ;) :D Και ας ελπίσουμε ότι ετσι ματσουτζιά εν θα ξανακάμουμε, αν και πιστεύω ότι ο λόγος που δεν ρίξαμε φυσίγγιο, είναι ότι χαζευαμε και δεν μπορουσαμε να πιστέξουμε το τι γινόταν..... σαν να και είμασταν απλά θεατές,ωραίο θέααμα!!
Κατα τα άλλα όπως τα είπε και ο Μάριος περάσαμε πόμπα!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα κοπελια καλο νεο ετος να φτασουμε!

εγω εχτες λογο δουλειας εκαταφερα να παω απογευματινο μονο στες φασσες επιδη ειμουν σιγουρος οτι τσικλες εν θα ειχε!
3,05 στο ποστο τα πουλια πολυ μακρια και ψηλομενα λαλω κατσε δαμε και οτι γινει τελικα μου εδωκε 1 χερι λιο ψηλα αλλα ο breda δεν λεει ποτε οχι :lol: :lol: μολις την επιασα λαλω σαν το τσακι εν εχει και ξεκινο προς το αυτοκινητο! στα 10 μετρα απο το αυτοκινητο ο κυριος φκιακας που εγιρεφκα 2 εξορμησης επερπαταν στα 50 μετρα μπροστα μου μες τον ασφαλτο :lol: ειπα του καποια γαλικα νομιζο εκαταλαβεντα και απαντισε μου αλλα καλα να μου καμει!

αυτα απο εμενα καλη χρονια με πολλες σιηπεδκιες, και υγεια σε εσας και την οικογενια σας!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα σας! Τωρά είδα ότι άφησα την τελευταία παράγραφο της περιγραφής μου ατέλειωτη... μάλλον ήταν την ώρα που εξαναθώρουν τη φάσσα που εκαλλίκωσα :lol:

Διάβασα και τα δικά σας νέα, το συμπέρασμα είναι πάντα το ίδιο, εν καθηγήτριες :D (αν δεν ήταν εν θα γλύτωναν)

Λεβέντες εύχομαι ολόψυχα μια νέα καλή χρονιά σε όλους γεμάτη αγάπη, χαρά και ευτυχία σε εσάς και σε όσους αγαπάτε (δηλαδή τζιαί στες φάσσες ;) )!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Η πρωτη ολοημερη προσπαθεια εγινε.....τα πουλια στους τοπους μου ανυπαρκτα...εντουτοις καταφερα να παρω 2 πουλια + 1 χαιδεμα που το οποιο με χαιρετησε!

Εας ελπισουμε με αυτη την αλλαγη του καιρου οτι θα κανουν την εμφανιση τους....θα αρχισω να πιστευω οτι οπως ερχονται απο την τουρκια μπορει να πηγεαινουν κιολας :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η πρωτη ολοημερη προσπαθεια εγινε.....τα πουλια στους τοπους μου ανυπαρκτα...εντουτοις καταφερα να παρω 2 πουλια + 1 χαιδεμα που το οποιο με χαιρετησε!

Εας ελπισουμε με αυτη την αλλαγη του καιρου οτι θα κανουν την εμφανιση τους....θα αρχισω να πιστευω οτι οπως ερχονται απο την τουρκια μπορει να πηγεαινουν κιολας :roll:

Μπραβο Σολωνα!!!Τέτοιους καιρους 2 φασσες εισαι βασιλιας!!!

Εγω την Κυριακη μαλλον δεν θα σταθω στο ποστο μου...εχω σημαδεψει 1-2 ποστα που είναι γραμμες των πουλιων των ξεκομμένων από τα κοπαδια και στατιστικα από την πρωτη μερα του κυνηγιου εκει μαλλον περνουν καπως περισσοτερα πουλια σε αποσταση βολης και ας μην είναι σε μπουλούκια...Τουλάχιστον να εχω την ευκαιρια να σημαδεψω 2-3 πουλια...

Ειδωμεν...πολύ ενθαρρυντικο το σκηνικο με τον καιρο...φτανει να μην βρεχει την Κυριακη...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γείτο μου από ότι βλέπω βροχές την Κυριακή δεν έχει. Εγώ κάμνω όνειρα για κυνήγι φάσσας σε χιόνια! Τώρα να δούμε αν έγιανε ο σύντροφος για να με ακολουθήσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”