Ε γειτο εγω την Τεταρτη εσυρα της 4 φυσίγγια...θεωρείτε σωστο καλλιτζι???MARIOSE έγραψε:Μόλις επέστρεψα από την εξόρμηση μου στην Πάφο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου Νίκο που ήρθε μαζί μου και με γύρισε με το αυτοκίνητο του παντού! Δοκιμάσαμε την τύχη μας χωρίς αποτέλεσμα, μόνο 1 φάσσα στο 90' λεπτό με πέναλτυ και γκολ στην επαναφορά.
Η εξόρμηση είχε από όλα! Περιήγηση στο πόστο μου το αγαπημένο, ακολούθως επίσκεψη σε 2-3 διαφορετικά σημεία και επεξήγηση των περιοχών από το Νίκο μέχρι το μεσημέρι. Καταλήξαμε σε κάποιο ωραίο σημείο για απογευματινό και εδώκαμε πάνω τους. Εκάμαμε ότι εμπορούσαμε για να μεν παίξουμε...Ήβραμεν τες τζιαί εφύαμε γιατί υπολογίσαμε ότι εν θα ξαναέρχονταν και μετά που τις εξαναείδαμε από μακριά να κάθονται ξανά στο ίδιο σημείο επιστρέψαμε βουρητοί αλλά μάλλον αργά. Αν είχα τη κάμερα να μας έπιανα την ώρα που εκάμαμε κάτι ματσουτζιές με το φίλο Νίκο ήταν να μας περιπαίζετε 10 χρόνια...Εδώκαν μου 3-4 γυρούς πουπάνω μου οι αγέλες όσπου να έρτει ο Νίκος τζιαί να ξαναδώκουν ακόμα 2-3 γυρούς πουπάνω μας καμιά 20 πουλιά...δεν εσύραμε ούτε 1 φυσίγγιο γιατί "υπολογίσαμε ότι ήταν να κάτσουν μπροστά μας...". Ε, ακόμα εν να έρτουν. Μια που έδωσε πάνω στο Νίκο πάει ακόμα αλλά κτυπημένη ενώ προσωπικά είχα 2 ωραιότατα χρυσά καλλίτζια τα οποία όσπου να έρτω Λευκωσία εθώρουν τα συνέχεια μπροστά μου στο replay...Στο τέλος τέλος έδωσε μια πάνω μου τζιαί την πήρα με 3 φυσίγγια (έπεσε κουτσόφτερη με 1 σκάι στο φτερό - νομίζω τούτο πρέπει να μετρήσει 1/2 καλλίτζιη...).
Ξεκούραση στο σπίτι του Νίκου με διπλό καφέ, μελομακάρουνα, κουραμπιέδες + Xmas κέικ από τα χέρια της συζύγου του Νίκου και επιστροφή στην έδρα μου με ωραίες αναμνήσεις. Αυτά είναι τα ωραία λεβέντες, καλή παρέα με φίλους και υπέροχες αναμνήσεις έστω και χωρίς κάρπωση.![]()
Το τέλος

Τουλαχιστο περασατε ομορφα τη μερα σας...μπραβο κοπελια...αυτά είναι!!!
Εμας ερεξαν καμμια 200σια πουλια ρε γειτο σπαστα σε 4-5 μπουλουκια αλλα δεν εσυραμε σιηπεθκια...αν και με το ελκυστικο σφυρι μου εκατεβηκαν 10 όπως τις μαππες αλλα τελευταια στιγμη εψυλωσαν γιατι εποσκολιετουν μπροστα μας ενας παππους με τον εγγονο του...