Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Ακριβως ετσι όπως τα λετε...η φασα θελει πεισμα, να αντεχεις την απογοητευση...και να ξερεις καλα τον τοπο και τις συνήθειες των πουλιων...
Αν τα εχεις αυτά...σε καποια στιγμη...σε καποια εξορμηση/εξορμήσεις θα ζησεις την συγκινηση αυτή του κυνηγιου και θα σου μεινει για παντα στο μυαλο σου...
Υπομονή θελει....και γερα νευρα...
Αν τα εχεις αυτά...σε καποια στιγμη...σε καποια εξορμηση/εξορμήσεις θα ζησεις την συγκινηση αυτή του κυνηγιου και θα σου μεινει για παντα στο μυαλο σου...
Υπομονή θελει....και γερα νευρα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Nikos
Πάφο ακούω κανόνισε να δώκουμε ένα!!MARIOSE έγραψε:Άτε ρε γείτο γιατί εν μου τηλεφώνησες! Ήταν μόλις σε έπιασα τηλέφωνο? Είμαστε πάνω στο ύψωμα τζιαί εγυρεύκαμε λαό τάχα μου...έσυρε τζιαί ο σύντροφος μια στιγμή 3-4 φυσίγγια διότι εφανήκαν του ότι είχαν πρόβλημα λαλεί τζιαί έσυρε τα να φεύκουν. Επεράσαμε δίπλα που τζίνο το διπλοκάμπινο που ήταν παρκαρισμένο δίπλα που τον ποταμό.
Τετάρτη έχω σχέδια για το πόστο μου στην Πάφο. Όποτε θέλεις είσαι τζιαί εσύ ευπρόσδεκτος να σε πάρω εννοείτε! Σίγουρα όμως θα σε πιάσω τηλέφωνο όμως καμιά μέρα να έρτω να πάμε παρέα.
Τωρά παίρνω μάτι τα φασσάκια που παν τζιαί ερκουνται πόξω που το παράθυρο...

- MARIOSE
Νίκο μου ο τόπος μου εν αλλού, τζιαμέ που λαλείς εσύ αν κατάλαβα καλά εν τζιαμέ που είδα κάποια πουλιά πριν 1 βδομάδα αλλά δεν ήρθαν πίσω. Έχει ωραία ποστούθκια αλλά θέλει υπομονή
Σίγουρα θα τα επισκεφτώ λίαν συντόμος

Σίγουρα θα τα επισκεφτώ λίαν συντόμος

- Nikos
Δεν ξερω αν μιλούμε για το ίδιο μέρος αλλα πάντως θα το δοκιμάσω!!
Υπομονή εν το μόνο σίγουρο!!
- MARIOSE
Στέλλω σου π.μ.Nikos έγραψε:Δεν ξερω αν μιλούμε για το ίδιο μέρος αλλα πάντως θα το δοκιμάσω!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ευχομαι καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου...η ολοημερη προσπαθεια ξεκινα!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Καλα κυνηγια Σολωνα και σε ολους οσους θα το προσπαθησουν αυριο...αν και εγω δεν θα μεινω ολη μερα...θα κανω την προσπαθεια μου το πρωινο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- spyrosspyrou851
Εφκάλαμε τα πορτοκαλί, πέρκι μας κοντέψει αλλό καμμιά φάσσα τωρά που εν θα φαινούμαστε τέλλια όπως τα παλλούτζια, φυσικά με τες 9άρες θα είναι δύσκολο να πέσει πουλί εκτός αν δώκει μέστα μούτρα μας.
Καλά κυνήγια.

Καλά κυνήγια.

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Εδωκαμε τον γυρο μας αλλα δεν μας εκαμαν την χαρη...λιγα πουλια σε απαγορευτικο υψος που δεν ελεγαν να κατεβουν απλα τα χαιρετησαμε!!!
Στα καλα της εξορμησης ενας μαστορας λεβεντης που ηρθε και γνωριστηκαμε και είναι αναγνωστης του φορουμ χωρις να συμμετεχει...
Να τον παροτρυνω να αρχισει να γραφει γιατι τέτοιοι ανθρωποι μερακλιδες και με πολλες γνωσεις και στο κυνηγι και περι ιδιογομωσης είναι εγκυκλοπαιδιες για ολους μας...και μπορουν να βοηθησουν πολλα παιδια μεσο του φορουμ!!
Στα καλα της εξορμησης ενας μαστορας λεβεντης που ηρθε και γνωριστηκαμε και είναι αναγνωστης του φορουμ χωρις να συμμετεχει...
Να τον παροτρυνω να αρχισει να γραφει γιατι τέτοιοι ανθρωποι μερακλιδες και με πολλες γνωσεις και στο κυνηγι και περι ιδιογομωσης είναι εγκυκλοπαιδιες για ολους μας...και μπορουν να βοηθησουν πολλα παιδια μεσο του φορουμ!!
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Μόλις επέστρεψα από την εξόρμηση μου στην Πάφο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου Νίκο που ήρθε μαζί μου και με γύρισε με το αυτοκίνητο του παντού! Δοκιμάσαμε την τύχη μας χωρίς αποτέλεσμα, μόνο 1 φάσσα στο 90' λεπτό με πέναλτυ και γκολ στην επαναφορά
.
Η εξόρμηση είχε από όλα! Περιήγηση στο πόστο μου το αγαπημένο, ακολούθως επίσκεψη σε 2-3 διαφορετικά σημεία και επεξήγηση των περιοχών από το Νίκο μέχρι το μεσημέρι. Καταλήξαμε σε κάποιο ωραίο σημείο για απογευματινό και εδώκαμε πάνω τους. Εκάμαμε ότι εμπορούσαμε για να μεν παίξουμε...Ήβραμεν τες τζιαί εφύαμε γιατί υπολογίσαμε ότι εν θα ξαναέρχονταν και μετά που τις εξαναείδαμε από μακριά να κάθονται ξανά στο ίδιο σημείο επιστρέψαμε βουρητοί αλλά μάλλον αργά. Αν είχα τη κάμερα να μας έπιανα την ώρα που εκάμαμε κάτι ματσουτζιές με το φίλο Νίκο ήταν να μας περιπαίζετε 10 χρόνια...Εδώκαν μου 3-4 γυρούς πουπάνω μου οι αγέλες όσπου να έρτει ο Νίκος τζιαί να ξαναδώκουν ακόμα 2-3 γυρούς πουπάνω μας καμιά 20 πουλιά...δεν εσύραμε ούτε 1 φυσίγγιο γιατί "υπολογίσαμε ότι ήταν να κάτσουν μπροστά μας...". Ε, ακόμα εν να έρτουν. Μια που έδωσε πάνω στο Νίκο πάει ακόμα αλλά κτυπημένη ενώ προσωπικά είχα 2 ωραιότατα χρυσά καλλίτζια τα οποία όσπου να έρτω Λευκωσία εθώρουν τα συνέχεια μπροστά μου στο replay...Στο τέλος τέλος έδωσε μια πάνω μου τζιαί την πήρα με 3 φυσίγγια (έπεσε κουτσόφτερη με 1 σκάι στο φτερό - νομίζω τούτο πρέπει να μετρήσει 1/2 καλλίτζιη...).
Ξεκούραση στο σπίτι του Νίκου με διπλό καφέ, μελομακάρουνα, κουραμπιέδες + Xmas κέικ από τα χέρια της συζύγου του Νίκου και επιστροφή στην έδρα μου με ωραίες αναμνήσεις. Αυτά είναι τα ωραία λεβέντες, καλή παρέα με φίλους και υπέροχες αναμνήσεις έστω και χωρίς κάρπωση.
Το τέλος

Η εξόρμηση είχε από όλα! Περιήγηση στο πόστο μου το αγαπημένο, ακολούθως επίσκεψη σε 2-3 διαφορετικά σημεία και επεξήγηση των περιοχών από το Νίκο μέχρι το μεσημέρι. Καταλήξαμε σε κάποιο ωραίο σημείο για απογευματινό και εδώκαμε πάνω τους. Εκάμαμε ότι εμπορούσαμε για να μεν παίξουμε...Ήβραμεν τες τζιαί εφύαμε γιατί υπολογίσαμε ότι εν θα ξαναέρχονταν και μετά που τις εξαναείδαμε από μακριά να κάθονται ξανά στο ίδιο σημείο επιστρέψαμε βουρητοί αλλά μάλλον αργά. Αν είχα τη κάμερα να μας έπιανα την ώρα που εκάμαμε κάτι ματσουτζιές με το φίλο Νίκο ήταν να μας περιπαίζετε 10 χρόνια...Εδώκαν μου 3-4 γυρούς πουπάνω μου οι αγέλες όσπου να έρτει ο Νίκος τζιαί να ξαναδώκουν ακόμα 2-3 γυρούς πουπάνω μας καμιά 20 πουλιά...δεν εσύραμε ούτε 1 φυσίγγιο γιατί "υπολογίσαμε ότι ήταν να κάτσουν μπροστά μας...". Ε, ακόμα εν να έρτουν. Μια που έδωσε πάνω στο Νίκο πάει ακόμα αλλά κτυπημένη ενώ προσωπικά είχα 2 ωραιότατα χρυσά καλλίτζια τα οποία όσπου να έρτω Λευκωσία εθώρουν τα συνέχεια μπροστά μου στο replay...Στο τέλος τέλος έδωσε μια πάνω μου τζιαί την πήρα με 3 φυσίγγια (έπεσε κουτσόφτερη με 1 σκάι στο φτερό - νομίζω τούτο πρέπει να μετρήσει 1/2 καλλίτζιη...).
Ξεκούραση στο σπίτι του Νίκου με διπλό καφέ, μελομακάρουνα, κουραμπιέδες + Xmas κέικ από τα χέρια της συζύγου του Νίκου και επιστροφή στην έδρα μου με ωραίες αναμνήσεις. Αυτά είναι τα ωραία λεβέντες, καλή παρέα με φίλους και υπέροχες αναμνήσεις έστω και χωρίς κάρπωση.

Το τέλος